Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 464 з 498 ПершаПерша ... 364414454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9955, показано з 9 261 по 9 280.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    57 000

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Оставаться с детьми в зоне боевых действий. когда начались перебои с продуктами? если до конца 25 года могли ввозить то выехать можно было. наверное. но сидели. Причины перевешивали риски. Риски пришли и причины теперь кажуться оправдывающими?
    То,что кацапы устроили показательную казнь понятно.
    Особенно на фоне их заявленных планов/ обещаний до 2046 года настроить там жилья и " устроить город - сад". И даже возможно что-то когда-то построят,но не для коренных жителей, а для быдлоты из своих засраных регионов,как строят в Мариуполе.
    Интересно другое. Никто из льющих тут крокодильи слезы по голодающим жителя Олешек так и не ответил на вопрос " а что надо/ можно сделать?"
    Сидели месяцами и не вспоминали про те Олешки,пока в интернетике не появилась куча информации. А теперь вдруг"" прозрели и понёсся вой,без какого либо конструктива. И пока кто-то как-то пытается решить этот вопрос, они просто воют и срут в сторону тех,кто пытается хоть что-то сделать.
    Хочется сказать " так плывите и отвезите туда хлеб,лекарства и ТД".
    Не поплывут. Будут выть что должен поплыть кто-то другой.
    И да. Есть большая разница между людьми говорящими,обращающими внимание мировой общественности на эту трагедию и зверства оккупантов,и воюющими и в очередной раз желающими кому-то быть с центре той трагедии,как неоднократно делали многим из нас обстрелов и ТД,долбойо6ами.
    Удобненько уселись на диванчики и демонстрируют как сильно они " переживают".
    Востаннє редагував Антуриум: 26.09.2026 о 11:57

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 861

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Там кілька ТИСЯЧ!!! З них кілька СОТЕН - ДІТИ!!!
    Добре. Давай наловимо 10 тисяч бідних бонерабів (попутно якійсь частині в з них в підвалах ТЦК ребра можна потовкти), трішки навчимо військовій справі, за шмат чогось (навіть не знаю чого, корисні копалини ми вже Трампушці віддали) купимо трохи старого американського військового металобрухту і попремо рятувати декілька тисяч (начебто) олешківців

Хай потім шастають на Україні без житла/майна/грошей на існування
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    57 000

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Добре. Давай наловимо 10 тисяч бідних бонерабів (попутно якійсь частині в з них в підвалах ТЦК ребра можна потовкти), трішки навчимо військовій справі, за шмат чогось (навіть не знаю чого, корисні копалини ми вже Трампушці віддали) купимо трохи старого американського військового металобрухту і попремо рятувати декілька тисяч (начебто) олешківців

Хай потім шастають на Україні без житла/майна/грошей на існування
    Тобто виплати від ООН ( здається 13 тисяч) на перший час, виплати держави для ВПО,включаючи компенсацію за зйомне житло,ти не рахуєш. Виплату українських пенсій,які нараховувалися весь час поки люди жили в окупації і отримували пенсію від кацапів, теж не рахуємо? Зимова підтримка для ВПО? Повністю безкоштовне лікування включно з складними операціями( зараз знайомий лежить в мєчці) жодної копійки не взяли,бо ВПО.
    Так,можливо цього замало. Але ж треба якось і самим чухатись,а не чекати що всі їм винні. Бо ті всі в любий момент можуть так само лишитись без житла і ТД.
    Востаннє редагував Антуриум: 26.09.2026 о 12:10

Дописів
    57 000

Типово

https://t.me/RBC_ua_news/206731
    " Та забезпечити евакуацію тих,хто хоче виїхати. "
    Сподіваюсь доб'ються і забезпечать.
    І дуже цікаво скільки захоче виїхати.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 367

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    это ж к bia было
    Упс...
    SofiElena, соррі.
    Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Хвора людина
    Самокритично.
    Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    А чтото позитивное, положительное у вас есть для меня? Для оценки того, что я написала?
    Я вже вибачилася за помилку.
    сказанное мной у вас всегда ассоциируется
    Завжди???
    Я вам наприклад такого не писала.
    Таке - ні. Інши гидоти були. Шкода, що Ви про це вже забули.
    вы не в днепре живете.
    І довести можете?
    Востаннє редагував Дейнерис: 26.09.2026 о 12:43
    «Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)

Дописів
    57 000

Типово

Яке кумедне діарейне звірятко.)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 367

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    У него беременные девочки - самки с личинками
    Ну, справедливости заради, у циферного алкаша діти теж не діти, а "мясо-костные мєшочки"(с), які "вытаскивают из влагалища"(с), але його чомусь читають і навіть руку потискають. Для мене ці дві істоти нічим не відрізняються.
    Лікуйся.
    на Україні
    Пішов нах, сволота кремлівська!
    «Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    17 157

Типово

ничего не напоминает..?

"Думаю, це останній рік війни, і я вірю, що ми виграємо. Саме виграємо, а не «поставимо все на паузу».
    Суть моїх думок у тому, що наш ворог нарешті вдався до використання психологічно найбажанішої для них зброї.
    Цю зброю росіяни хотіли використати так чи інакше з початку двотисячних.

Ця зброя — мороз.
    Так-от, коли ми витримаємо цей мороз – ми виграємо.."

--
    только этот пропагандонский пост - январь 2026г, по сути прошлая зима..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    7 299

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    попалось, чисто случайно..
    Хейден Панеттьери, бывшая Кличко,
    наркоманка с многолетним стажем, алкоголь+опиоиды,
    и довольно ж не плохо выглядит, в сравнении с Зе, ну правда ж..?..))

правда, уже нет в живых...

хотите такие наркотики..?..))

о смерти:
    пишут, что она умерла в возрасте 36 лет от токсического воздействия фентанила
    (синтетический опиоидный анальгетик, который примерно в 20–50 раз сильнее героина) и ряда других наркотических веществ.
    Мертвая девушка Кличко выглядит лучше живого Зеленского? Вы нормальный вообще?

В глянцевых и инстаграмных фото мы все неплохо выглядим. На самом деле, она последний год мучилась от болей в спине и ходила на костылях, отсюда и смертельная доза из букета рецептурных препаратов. Помимо прочей хрени, на которую ее давно и безнадёжно подсадил шоубиз.

Звідки Ви
    Дописів
    33 861

Типово

Так а чим хоч буковельський саміт "карпатська вісімка" закінчився? Нам якісь кластери відкрили?
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    33 861

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    ничего не напоминает..?

"Думаю, це останній рік війни, і я вірю, що ми виграємо. Саме виграємо, а не «поставимо все на паузу».
    Суть моїх думок у тому, що наш ворог нарешті вдався до використання психологічно найбажанішої для них зброї.
    Цю зброю росіяни хотіли використати так чи інакше з початку двотисячних.

Ця зброя — мороз.
    Так-от, коли ми витримаємо цей мороз – ми виграємо.."

--
    только этот пропагандонский пост - январь 2026г, по сути прошлая зима..
    Схожі події були у Вермахті, а точніше в 6й армії в січні 1943го. Там ще Алоїзіч відправив Паулюсу повідомлення "все пучком, тримайся"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 367

Типово

Яке кумедне діарейне звірятко.)
    Ти не кумедне - ти ОГИДНЕ діарейне звірятко.
    Никто из льющих тут крокодильи слезы по голодающим жителя Олешек так и не ответил на вопрос " а что надо/ можно сделать?"
    Немає нічого більш дебільного, ніж питати у ЦИВІЛЬНИХ, що повині робити ДИПЛОМАТИ та ВІЙСЬКОВІ для вирішення цієї жахливої ситуації.
    Тобто виплати від ООН ( здається 13 тисяч) на перший час, виплати держави для ВПО,включаючи компенсацію за зйомне житло,ти не рахуєш. Виплату українських пенсій,які нараховувалися весь час поки люди жили в окупації і отримували пенсію від кацапів, теж не рахуємо? Зимова підтримка для ВПО? Повністю безкоштовне лікування включно з складними операціями( зараз знайомий лежить в мєчці) жодної копійки не взяли,бо ВПО.
    Вже вкотре читаю висери цієї старої рашистки про те, як шикарно живеться українським пенсіонерам, і в голові не вкладається, як можна бути такою гнидою! Шкода, що її батьки не дожили до сьогодення - могли б теж "насолодитися" цим раєм, як й інші українські пенсіонери.

Звідки Ви
    Дописів
    33 861

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Нащо ви взагалі його читаєте ))?

У него беременные девочки - самки с личинками, а война должна идти подольше, чтоб дочурка обучение в Англии закончила.Пусть хоть доучится нормально (с).
    Какая связь одного с другим я не в курсе, но это и не важно. Риторика-с.
    Не труй себе жовчю

Звідки Ви
    Дописів
    33 861

Типово

Щаб там хто не говорив, а українці - дружній народ, завжди стануть в допомозі один одному

https://youtu.be/_xwJ700sJaU?si=40qmumMYT0jYy4xY

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 367

Типово

Під час атаки БпЛА серйозно пошкоджено дата-центр партнера MEGOGO - Канали «1+1» та СТБ зникли з ефіру
    А як же ж стара курка тепер без земарафону жити буде? Звідки ж вона тепер ПРАВДУ отримувати буде?

Дописів
    26 295

Типово

по Дате влупили вчера
    что то мне подсказывает, что старлинк довольно востребован будет - раздолбают местный доступ

https://www.instagram.com/reels/Ddv3CfcqNIo/

Дописів
    2 861

Типово

Хай потім шастають на Україні
    Палишся, кривозуба істото
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    71 648

Типово

На сегодня вьипали помоему уже по пяти датам и мегого
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 373

Типово

Больше.
    Если узкие выбили нпз еще в 22, то мы только сейчас начали "поглаживать". ВБ и Озон - это красиво для картинки. О каких "дальнобойных" санкциях можно вообще говорить без баллистики или хотя бы просто ракет (7 штук в сутки в прошом октябре обещали, ага).
    Металлургия в одном месте, экспорт агросектора там же, прихода валюты нет (два самых важных секторав плане экспорта/валюты), методично выбивают другие бизнесы (о многом у нас не пишут). 27 ярдов не хватает до конца года? А дальше не думают? Дефицит на 26 год уже изначально был капитально увален в минуса, сейчас с учетом названных (а сколько еще неназванных) - жопа. Что можно ждать в 27? Ничего.
    О связи - ну думаю пора Старлинк и в машину покупать.
    Что будет дальше - кто с деньгами, будет норм, всё можно привезти. Остальные - сосите.

Дописів
    33 791

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    На сегодня вьипали помоему уже по пяти датам и мегого
    я еще с 20го года удивляюсь как этот даун еще не в вечном бане
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Сторінка 464 з 498 ПершаПерша ... 364414454455456457458459460461462463464465466467468469470471472473474 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті