Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 442 з 453 ПершаПерша ... 342392432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9058, показано з 8 821 по 8 840.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    56 897

Типово

https://t.me/dnepr_operativ/113895
    Вот это расследование.
    А не отот маразм -" могли планувати"," планувати захопити", " могли кришувати " ...и ТД
    И из всех утюгов кормить идиотов.

Дописів
    26 253

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    вы Закарпатские ГШБ и ТРО зачем втоптали в кучу с системой ТЦК?
    наверное потому что про Днепровскую ТРО религия не позволяет...ту ее часть, что земельку на набережной для Геннадия Олеговича отжимала по причине борьбы с диверсантами...или киоски на Пастера

Дописів
    2 358

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    вы Закарпатские ГШБ и ТРО зачем втоптали в кучу с системой ТЦК?
    Так я еще 425 Скелю "втоптал" ... ничего?

И сколь ко в Скеле полегло - то страшная военная тайна, самого мясного тштурмового подразделения,
    А от про потери Закарпатского ТРО - так вот прям страницы истоии в педивикии..

Дописів
    56 897

Типово

Цитата Допис від Слободжанин Переглянути допис
    Топталка не жмёт ?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    57 067

Типово

Цитата Допис від Слободжанин Переглянути допис

И сколь ко в Скеле полегло - то страшная военная тайна
    В смысле?
    Ну вот там же и Скеля : https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92...BB%D1%8F%C2%BB

самого мясного тштурмового подразделения
    а от меня что вы хотите? Я не Генштаб,не МО и не военная прокуратура.

Дописів
    33 655

Типово

жабагадюкинг
    1
    Директору НАБУ Семену Кривоносу вручено підозру, — її підписав Руслан Кравченко, який все ще обіймає посаду Генпрокурора

Підозра стосується підробки документів для отримання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі та фіктивного усиновлення з метою штучно уникнути відповідальності в суді.

2
    У цього Генерального прокурора є тільки один шлях: звільнення з посади. Саме це я йому і сказав, — Зеленський

Якщо він вважає це політичним тиском, нехай так і називає. Прошу парламентарів підтримати це звільнення невідкладно.

3
    Генпрокурор Кравченко о 2:30 сьогодні вночі виїхав за кордон, — УП
    Зараз перебуваю у закордонному відрядженні, — Кравченко

В його межах заплановано ряд зустрічей в ході яких маю намір поінформувати міжнародних партнерів про реальний стан справ у системі антикорупційних органів.
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    17 058

Типово

Плачет небо,
    Истина тонет в дожде..
    Утра доброго всем.
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    5 542

Типово

.
    13 липня 2025 - Татарінцев Ігор Олександрович, 28 років. Мобілізований 9 липня 2025 року. Помер у лікарні. Офіційна причина смерті — кардіоміопатія

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 627

Типово

Так це виходить що той прокурор їде за кордон розказати як його притісняє НАБУ.

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    643

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    жабагадюкинг
    1
    Директору НАБУ Семену Кривоносу вручено підозру, — її підписав Руслан Кравченко, який все ще обіймає посаду Генпрокурора

Підозра стосується підробки документів для отримання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі та фіктивного усиновлення з метою штучно уникнути відповідальності в суді.

2
    У цього Генерального прокурора є тільки один шлях: звільнення з посади. Саме це я йому і сказав, — Зеленський

Якщо він вважає це політичним тиском, нехай так і називає. Прошу парламентарів підтримати це звільнення невідкладно.

3
    Генпрокурор Кравченко о 2:30 сьогодні вночі виїхав за кордон, — УП
    Зараз перебуваю у закордонному відрядженні, — Кравченко

В його межах заплановано ряд зустрічей в ході яких маю намір поінформувати міжнародних партнерів про реальний стан справ у системі антикорупційних органів.
    Кравченко в обмін на можливість втекти за кордон підписав підозру Директору НАБУ, — Центр протидії корупції

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 354

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Не, это выходит, что очередной из деятелей выезжает, и как обычно - царь ничего не знал, это не он.
    По кругу уже раз надцатый идем.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 627

Типово

Дружина експрокурора Кравченка, Олена Кравченко, виступила з відкритою заявою, передавши журналістам-розслідувачам масив внутрішніх документів, листувань та фінансових звітів тіньових схем.

За словами інсайдерів, жінка наважилася на цей крок після різкого погіршення ситуації всередині родини та прямих погроз, які почали надходити на її адресу після початку аудиту діяльності її чоловіка.
    В ексклюзивному відеоінтерв'ю вона детально описала вертикаль розподілу «відкатів» і назвала посадовців, які фактично віддавали накази її чоловікові.

Ключові деталі розкритих схем
    Реальний центр ухвалення рішень: Згідно з оприлюдненими записами, колишній прокурор виконував лише роль технічного виконавця та координатора на місцях.
    Усі вказівки щодо закриття кримінальних проваджень, тиску на агробізнес та блокування податкових накладних надходили безпосередньо з високих кабінетів профільних комітетів та наглядових структур.

Підставні активи та елітна нерухомість: Олена Кравченко надала перелік із понад десятка об’єктів нерухомості в передмісті столиці, земельних ділянок на узбережжі та автопарку преміум-класу, оформлених на дальніх родичів і підставних осіб, якими користувалися куратори схем.
    http://https://www.threads.com/share/BAUzjvQv28/

Дописів
    5 542

Типово

За вашою заявкою № ..........., встановлена наступна причина неякісної електроенергії, а саме:невідповідний рівень напруги в високовольтних мережах об'єднаної енергетичної системи України.
    За вашою заявкою № ........., виконані усі необхідні заходи. Параметри напруги відповідають стандартам електропостачання.
    Таки відповідають.....

Дописів
    56 897

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Побачимо.
    Та як показує досвід,якщо в нього рильце в пушку,то найнебезпечніше для нього місце було б в Україні. Навіть в камері.
    Якщо ж ні ( припустімо) ,то йому таки є що розказати . І не про те як притисняють його ,а як оте трампонівське наєбу намагається любими шляхами дескридитувати і нищити Українські державні інституції.
    На тлі розуміння деякими європейськими політиками того факту,що Трамп Європі не друг, я такий варіант не виключаю.
    Та чи захочуть почути - побачимо.
    Фактом лишається тільки те що за час,коли те наєбу ,з приходом до влади трампа,дуже активізувало свою діяльність ( і вона точно співпадає з спробами " миротворця" якнайшвидше продати Україну пуйлу)жодна відкрита ними справа так і не була доведена до завершення. Підозри і досудові посадки з сумами залогів ( незрозуміло з яких розрахунків)-маємо,а от підтверджених вироків... Жодного.
    Як там Андрій Борисович?)
    До того ж маємо три роки саботажу роботи оборонного підприємства з випуску оптики. Були підозри,були зупинення виробництва спричинені розслідуванням" наєбу,а потім раптом виявилося що " факти порушень і корупції не підтвердилися".
    А три роки колотили і не давали працювати підприємству. І воно таке не одне
    Востаннє редагував Антуриум: 14.09.2026 о 12:05

Звідки Ви
    Дописів
    17 058

Типово

ну що,
    все течет, все меняется,
    и планы тоже, теперь: - Киев, 3 октября, 11 часов Акция Неповиновения Зелёной хунте(кстати, странное название.. хотя, почему странное? - там уже все странное на странном сидит и странным погоняет)

https://www.youtube.com/watch?v=4Wnr-DsnVkU&t=841s

будем посмотреть 2..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    33 655

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Побачимо.
    Та як показує досвід,якщо в нього рильце в пушку,то найнебезпечніше для нього місце було б в Україні. Навіть в камері.
    Якщо ж ні ( припустімо) ,то йому таки є що розказати . І не про те як притисняють його ,а як оте трампонівське наєбу намагається любими шляхами дескридитувати і нищити Українські державні інституції.
    если все шо ниже со слов его жены написано правда
    то выходит и рыльце в пушку и набу свою рабюоту правильно сделали

Звідки Ви
    Дописів
    17 058

Типово

он сказал - я поверил,
    он повторил - я засомневался,
    он стал настаивать..))

причем уже начал обещать, что не только наши военные подерживают акцию, и обещают выйти,
    но и немцы, и чехи, и американцы!, готовы и выйти, и даже поддержать митингами в своих городах,
    а он типа будет координировать..
    и как вам такой расклад..?
    Востаннє редагував Alexs: 14.09.2026 о 12:13

Дописів
    56 897

Типово

если все шо ниже со слов его жены написано правда
    то выходит и рыльце в пушку и набу свою рабюоту правильно сделали

Миха,чтоб жена отак подставила мужа,ее надо или сильно обидеть ( мужу), или кому-то сильно напугать.
    А запугивать эти плёночные мультипликаторы умеют не хуже чем уходить от ответственности.

Я вижу ситуацию так. Ты можешь видеть по другому.
    На то и рассчитано. Одна из самых сильных черт характера нашего народа - это заглядывать в чьем рту кусок жирнее. И если того куска где-то даже нет,достаточно просто громко заявить ,что он там. И народному гневу и возмущению не будет предела.)
    Так и работают.
    И да .Безгрешных людей не бывает. И Кравченко не исключение. Вопрос только в том как относиться к греху раздуть его до вселенских масштабов или принять как факт.
    Самое смешное,что толпа верит в святость наебу даже не смотря на то,что уголовное дело за подкуп избирателей у рукАвадителя было ещё 2009 году.
    А щас прям исправился?)))
    Востаннє редагував Антуриум: 14.09.2026 о 12:24

Дописів
    33 655

Типово

там было
    если ...

Дописів
    56 897

Типово

там было
    Ну если для кого-то вдруг новость что во всем мире бизнес ( честный и не очень) всегда пропихивает в политику и государственные институты своих людей,для того чтоб они лобировали и защищали их интересы , то кто ж им доктор.)
    К слову,а нашли тот матрас" в который складывали украденные деньги минлич и ко?
    Шото мне инфа не попадалась.
    Даже в последней операции не совпадает заявленная наебушниками сумма с перечнем ( стоимости) домиков и ТД.
    А остальное хде?)))
    Домики - то то,что к рукам передающих прилипло.
    А вот на счёт всего " тела" бабла варианты могут быть очень неожиданные.
    Востаннє редагував Антуриум: 14.09.2026 о 12:46

Сторінка 442 з 453 ПершаПерша ... 342392432433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті