| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ой,вчерашние наши журавли вроде как долетели до нового Уренгоя в параше.больше 3000 км.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Так это, бородатый студент.
Как поговагивал старик Ульянов - учиться, учиться и ещё раз учиться![]()
Бгг. Где их таких епнутых берут?
Нашей мовнючей обмбуцмкнке мало тог,что она пытается контролировать чаты ОСББ, она теперь ещё и возмущена,заметьте не самим фактом перестрелки, а тем,что работники СБУ и ГУР выясняли отношения не на держаний мови и требует персональные данные всех говорящих на тех видео не на мове сотрудников,чтоб привлечь их к ответственности.
Кринж года.![]()
Премьер министр Норвегии :" Дрон чуть не попал в самолёт Зеленского,когда тот вылетал из Молдовы..."
Как же он всем тварям мешает.
Журнашлюхи уже сделали выводы,что " скорее всего случайно".
Ага. И пункт пропуска с Молдовой вчера тоже " совершенно случайно".
Востаннє редагував Антуриум: 09.09.2026 о 22:42
А тем временем у трампона с пуйлом була Чудова розмова.
Значит ипашить по нам в ближайшее время будут ещё сильнее, а наебу срочно достанет из трусов " новые" пленки и начнет новые " операции".
Где мое окно?
Хочу выйти
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Обожнюю, Софі, коли ви вставляєте слова українською. У вас це виходить дотепно і іноді трошки смішно )
дякую..
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись іде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
Ага, дякую.
Теперь надо выйти с работы в дверь))))
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись іде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
а Трамп красавчик..
"Трамп пообещал выплатить каждому совершеннолетнему американцу по 5 тысяч долларов,
если Республиканская партия сохранит контроль над Конгрессом после промежуточных выборов в ноябре."
учитесь правильно обещать..))
хотя,
я бы сразу по 10т обещал,
ну чтобы уже наверняка..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Дрон не загрожував літаку Зеленського, а вибухнув за 160 км від аеропорту, - АР
Літак президента України Володимира Зеленського затримали з вильотом із Молдови до Норвегії через закриття повітряного простору після падіння російського безпілотника.
Речник уряду Думітру Чорічі повідомив, що у вівторок після обіду Молдова закрила свій повітряний простір, щоб убезпечити літаки, які на той момент перебували в небі над країною. Через це було затримано три вильоти, зокрема рейс із Зеленським.
“Молдовська влада підтвердила, що безпілотник упав і вибухнув за 160 кілометрів від міжнародного аеропорту Кишинева. Обмеження на використання повітряного простору згодом скасували, і літак Зеленського вилетів із запізненням”, - пише видання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks