зрозумів
мої просто автобусом їхали і туди і назад. одне турбувало кордон, з повідомленнями про 11 годин на ньому.
проте тьфу тьфу. 2 години
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
зрозумів
мої просто автобусом їхали і туди і назад. одне турбувало кордон, з повідомленнями про 11 годин на ньому.
проте тьфу тьфу. 2 години
з 26.01.2012 живу новим життям...
Я с рождения абсолютно уверен, что совершенно замечателен сам по себе и никакая дурная репутация мне не повредит!
Уважаемые, никто не в курсе, поезда 041 и 285 на участке Днепр-Львов - это один и тот же поезд? А почему тогда цены на билеты в них разные?
И если его не "сняли с продажи", то он хоть доезжает до Львова? Есть шансы попасть на пересадку на 0630 (дельта 5 часов по расписанию)?
Я с рождения абсолютно уверен, что совершенно замечателен сам по себе и никакая дурная репутация мне не повредит!
AVON-скидка20%
Светлая память форумчанину Kulinar (Егору Низяеву)
Ну то хоч двіж....вони рухалися....а ми просто тупо простояли на польському кордоні
AVON-скидка20%
Светлая память форумчанину Kulinar (Егору Низяеву)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks