| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну и выехало в первые дни много. Я прекрасно помню вокзал и эти толпы...
Могли остаться, опыт применить или силу патриотизма и любви к чоловикам, математические знания, информатики, бухгалтерии и тд...о чем речь чтото я не пойму, до чого тут первые минуты. Вроде выше речь идет о сейчас уже..
Я ж кажу, чтото вы куда то ведете не туда, мутно стелите. Вам чтото личное болит, жена медичка чи фармацевтша чи бездетная чи не старуха, со всеми любимой "больной спиной" ? До чого эти тригеры на высеры бог знает кого про женскую мобилизацию ((((
Ну загрозит она, ещё выедут стокаже, скока в первые дни женщин. Будете дрочить на луну. Всех молодых медичек из больниц уберут. Расцвет пенсионеров начнется трудовой. Лечится будут сами дома, по жпт или джемини))))
Востаннє редагував SofiElena: 24.08.2026 о 22:48
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Правда? Оце прикол
Мультфільм «Маша і Ведмідь» можуть заборонити в Україні: Володимир Зеленський ввів санкції проти його творців
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Ця одна з улюблених тем - про сцикливість НАТО.
Цікаво було б почитати пропозиції, як потрібно було б діяти НАТО. А не тільки перелік образ і невдоволення.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Так серед керівників немає ж жінок. Ну таких,щоб з ( умовно) з солдата до генерала пройшла шлях. Побігла" б в тому " вбранні".
А в чоловіків інше мислення. Деякі навіть своїм жінкам прокладки стісняються купити ))
Де вже ви подумати про жіночі броніки і ТД.
А дівчата,добуваючи самі собі ту амуніцію правдами і неправдами( замість того,щоб вломити командиру вимогу на постачання)роблять їм послугу,дозволяючи і далі не дбати про жінок в армії.
Волшебний пєндель дуже хороший стимул і працює безвідмовно.
Про яку тільки хрінь петиції не пишуть,а таке важливе питання підняти ні до кого не доходить.
Востаннє редагував Антуриум: 25.08.2026 о 01:48
Стопудово процентов 80 посещающих эту тему мужиков никогда в жизни не покупали трусы своей жене.)))
Ну, может кто-то покупал любовнице.
И так во всей стране. Где уж им подумать про трусы для женщин-военнослужащих.![]()
Хороший хлопчик, скоротив чисельність непотрібних людей... до 39-ти мабуть ще багато хорошего зробить..
https://reyestr.court.gov.ua/Review/139086532На Прикарпатті суд розглянув справу 13-річного хлопчика із Дніпропетровщини, який за вказівкою матері вбив свою бабусю.
А мог би уже крошить русню, если б призыв был с 14 лет))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Який жах. Може у хлопця проблеми з головою?
Вбити навіть заради самозахисту не кожен може,а тут таке...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks