Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 241 з 318 ПершаПерша ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251291 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6345, показано з 4 801 по 4 820.

Тема: Загальне флудільне

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 459

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    Там он Кабо-Верде вийшло в плей-офф на ЧМ...
    Ви чули про таку країну?!
    Там поклонская посол рф

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 042

Типово

А у тебя и не вышло)))
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    5 396

Типово

..Повно доказів і свідчень того, що він БУВ на фронті. При чому, в гарячих точках. Який сенс це заперечувати? ...:
    хоть одно наприклад? и даже не буду извиняться за цитирование))
    Гарячі точки це мабуть шашличні , чебуречні і т.п. , як отой "борець" з корупцією ....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    хоть одно наприклад? и даже не буду извиняться за цитирование))
    Тобто брешете ВИ, а доводити, що ви брешете, повинна Я? Я ще при своєму розумі. Навіть сам Береза не опускається до такого, а я тим паче не збираюся витрачати на це свій дорогоцінний час. Врешті-решт мені від цього ні холодно, ні жарко: по вуха в лайні ті, хто БРЕШЕ і хто ВІРИТЬ брехні, а не ті, кого оббріхують, або ті, хто не вірить цьому. Тож сам шукай - "у ніщіх слуг нєт"(с).
    Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    Гарячі точки це мабуть шашличні , чебуречні і т.п.
    То твої.

А взагалі огидно. Будь-яка ЦИВІЛІЗОВАНА країна ПОВАЖАЄ своїх захисників. Без будь-яких умов. І лише в Україні - в країні, яка вже багато років зтікає кров'ю, - їх НЕНАВИДЯТЬ виключно через те, що вони сміють не лизати дупу чинної влади (будь-якої).
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    26 048

Типово

ото я погорячился)

Дописів
    22 013

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Что происходит

У челвоека уже нервы не выдерживают
    IQ у тебя немножко выше среднего- иронизировать и даже бывает что с сарказмом умеешь, но тот пудинг у тебя в голове почему то не может, или наверно даже не позволяет обозначить границы (ты не гений - им все можно), а значит ограничен самолюбованием, но это не надолго - время идет, х1ня всякая происходит .
    Так или иначе, если ты пропустил инф. события, опускаясь на землю, то суть того скрина заключается в наличии БПЛА вдоль областей с Беларусь и это после озвученного официально - ретрансляторы в Беларуси выключены, не работают.

так или иначе, это тот редкий случай когда я тут хней занимаюсь, после того как хней занимался тут )

Дописів
    8 936

Типово

Дописів
    5 396

Типово

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 390

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Что происходит

У челвоека уже нервы не выдерживают
    Ще один диван з твоєї вини буде спалений.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 459

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    IQ у тебя немножко выше среднего- иронизировать и даже бывает что с сарказмом умеешь, но тот пудинг у тебя в голове почему то не может, или наверно даже не позволяет обозначить границы (ты не гений - им все можно), а значит ограничен самолюбованием, но это не надолго - время идет, х1ня всякая происходит .
    Так или иначе, если ты пропустил инф. события, опускаясь на землю, то суть того скрина заключается в наличии БПЛА вдоль областей с Беларусь и это после озвученного официально - ретрансляторы в Беларуси выключены, не работают.

так или иначе, это тот редкий случай когда я тут хней занимаюсь, после того как хней занимался тут )
    В целом ,плюс минус
    Что произошло то?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Наскільки ж треба бути хворими на голову, щоб НАСОЛОДЖУВАТИСЯ відео групового згвалтування курки? І чим ви відрізнаєтеся від кацапів? Зевівці пробивають днище за днищем.

Дописів
    5 396

Типово

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 530

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Шановна Електро, маю до Вас одне питання: а навіщо Ви вже не вперше повторюєте цю брехню?
    Хвилинку ). Звертаю вашу увагу: це не я пишу про Березу в монастирі, це Душ пише.
    Пише співчуваючи, мовляв спіймали бідосю і т.п.

А я лише намагалася натякнути,що якщо вам (Душу) когось шкода,то подібне писати не треба ). Бо ця розповідь "про монастир " не жалісна,а жалюгідна.

Я не знаю що саме відбувалося в монастирі - мене там не було. Однак я знаю,що з правдою у нас не дуже,а з брехнею як при китайському імператорському дворі все на вишчому рівні.

Так,Береза з певних приводів не мій кумир. Але з тим монастирем це ніяк не пов'язано).

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 588

Типово

той Береза хитрючий як лис

згадайте події в Іловайську, як він з генералом Хомчаком покинули добробати в оточенні і накивали п'ятами
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    33 588
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    26 048

Типово

а праздник тоже поставлен на паузу вместе с документом под который вышеуказанный праздник и подтягивали

Звідки Ви
    Дописів
    33 588

Типово

одні громадяни україни знущаються над іншими громадянами України, чи як?

https://t.me/napovestkeDn/41436

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Хвилинку ). Звертаю вашу увагу: це не я пишу про Березу в монастирі, це Душ пише.
    Пише співчуваючи, мовляв спіймали бідосю і т.п.
    А я лише намагалася натякнути,що якщо вам (Душу) когось шкода,то подібне писати не треба ). Бо ця розповідь "про монастир " не жалісна,а жалюгідна.
    Ваша відповідь Душегубу була побудована та сформульована так, що не залишалося жодних сумнівів в тому, що Ви ЗГОДНІ з написаним.
    Так,Береза з певних приводів не мій кумир.
    І не треба. Але якби Ви хоча б час від часу читали його, знали б, що чинна влада з перших днів свого існування переслідує його не менше, ніж Порошенка, так само відчайдушно, як і Пороха, намагаючись його знищити. Бо БОЇТЬСЯ його не менше, ніж Пороха. А боїться зелень лише одних: тих, хто каже ПРАВДУ про нього та його посіпак. Бо ці правдолюби становлять загрозу його царюванню.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

ВС РФ хотят уничтожить все украинские АЗС?
    "Россия планомерно уничтожает топливную розничную сеть Украины – за последние два месяца в стране сгорело более 150 автозаправочных комплексов.
    https://informator.ua/ru/rosiyani-za...turu-shchodnya
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    604

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    ВС РФ хотят уничтожить все украинские АЗС?
    "Россия планомерно уничтожает топливную розничную сеть Украины – за последние два месяца в стране сгорело более 150 автозаправочных комплексов.
    https://informator.ua/ru/rosiyani-za...turu-shchodnya
    2%?

Сторінка 241 з 318 ПершаПерша ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251291 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті