| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А у тебя и не вышло)))
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Гарячі точки це мабуть шашличні , чебуречні і т.п. , як отой "борець" з корупцією ......Повно доказів і свідчень того, що він БУВ на фронті. При чому, в гарячих точках. Який сенс це заперечувати? ...:
хоть одно наприклад? и даже не буду извиняться за цитирование))
Тобто брешете ВИ, а доводити, що ви брешете, повинна Я?Я ще при своєму розумі. Навіть сам Береза не опускається до такого, а я тим паче не збираюся витрачати на це свій дорогоцінний час. Врешті-решт мені від цього ні холодно, ні жарко: по вуха в лайні ті, хто БРЕШЕ і хто ВІРИТЬ брехні, а не ті, кого оббріхують, або ті, хто не вірить цьому. Тож сам шукай - "у ніщіх слуг нєт"(с).
То твої.
А взагалі огидно. Будь-яка ЦИВІЛІЗОВАНА країна ПОВАЖАЄ своїх захисників. Без будь-яких умов. І лише в Україні - в країні, яка вже багато років зтікає кров'ю, - їх НЕНАВИДЯТЬ виключно через те, що вони сміють не лизати дупу чинної влади (будь-якої).![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ото я погорячился)
IQ у тебя немножко выше среднего- иронизировать и даже бывает что с сарказмом умеешь, но тот пудинг у тебя в голове почему то не может, или наверно даже не позволяет обозначить границы (ты не гений - им все можно), а значит ограничен самолюбованием, но это не надолго - время идет, х1ня всякая происходит .
Так или иначе, если ты пропустил инф. события, опускаясь на землю, то суть того скрина заключается в наличии БПЛА вдоль областей с Беларусь и это после озвученного официально - ретрансляторы в Беларуси выключены, не работают.
так или иначе, это тот редкий случай когда я тут хней занимаюсь, после того как хней занимался тут )
Наскільки ж треба бути хворими на голову, щоб НАСОЛОДЖУВАТИСЯ відео групового згвалтування курки?І чим ви відрізнаєтеся від кацапів? Зевівці пробивають днище за днищем.
![]()
Хвилинку ). Звертаю вашу увагу: це не я пишу про Березу в монастирі, це Душ пише.
Пише співчуваючи, мовляв спіймали бідосю і т.п.
А я лише намагалася натякнути,що якщо вам (Душу) когось шкода,то подібне писати не треба ). Бо ця розповідь "про монастир " не жалісна,а жалюгідна.
Я не знаю що саме відбувалося в монастирі - мене там не було. Однак я знаю,що з правдою у нас не дуже,а з брехнею як при китайському імператорському дворі все на вишчому рівні.
Так,Береза з певних приводів не мій кумир. Але з тим монастирем це ніяк не пов'язано).
той Береза хитрючий як лис
згадайте події в Іловайську, як він з генералом Хомчаком покинули добробати в оточенні і накивали п'ятами
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
а праздник тоже поставлен на паузу вместе с документом под который вышеуказанный праздник и подтягивали
одні громадяни україни знущаються над іншими громадянами України, чи як?
https://t.me/napovestkeDn/41436
Ваша відповідь Душегубу була побудована та сформульована так, що не залишалося жодних сумнівів в тому, що Ви ЗГОДНІ з написаним.
І не треба. Але якби Ви хоча б час від часу читали його, знали б, що чинна влада з перших днів свого існування переслідує його не менше, ніж Порошенка, так само відчайдушно, як і Пороха, намагаючись його знищити. Бо БОЇТЬСЯ його не менше, ніж Пороха. А боїться зелень лише одних: тих, хто каже ПРАВДУ про нього та його посіпак. Бо ці правдолюби становлять загрозу його царюванню.Так,Береза з певних приводів не мій кумир.
ВС РФ хотят уничтожить все украинские АЗС?
"Россия планомерно уничтожает топливную розничную сеть Украины – за последние два месяца в стране сгорело более 150 автозаправочных комплексов.
https://informator.ua/ru/rosiyani-za...turu-shchodnya
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks