| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если подумать, чем еще Навроцкий может прикрутить в рамках национального законодальства, но так чтоб не перепрыгуть установленные рамки ЕС? разве что беженцев пощимить, но опять же не более чем установлено в парламенте ЕС.
Сам вряд чи зможе, є ж сейм, сенат. На побутовому рівні можуть ображати, в установах державних тягнути, відфуболювати. Я вважаю шо він зробив дурню в надії на щось. От що це? Рейтінг?
Або пряма вказівка від гебні або повівся на гебняву провокацію.
ЗІ навіть Гройсман повернув там якийсь свій орден.... я вже забув про нього....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Може і таке. Там тіх агентів повна Європа. Зробити президента з когось нескладно. Ми то знаємо![]()
Гггг
В мене тарелочка)))
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Не. Оставим )))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Потому что С1 это уровень языка специалиста с высшим образованием, с уклоном согласно его специализации - инженера,врача,архитектора,преподавателя вуза и т.п.
Я имею ввиду именно специалиста и именно с образованием, настоящим).
Причём, на своих местных это требование нигде не распространяется.
Для другой работы, особенно "хоть какой-то работы", подобные лингвистические знания вообще не нужны, потому и не требуются.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks