Просили? Звітую))
...виявляється, оцей алгоритм - коли тебе вранці привезли на влк, а ввечері ти (абсолютно придатний) вже в штурмовій гвардії сирського - це для притягнутих за шкірняк ухилесів
Я "перезайшов" на влк вже від рекрут-центру, тобто в статусі добровольця. Блєєєєааать... Та я заманався бігати та збирати ті папірці, аналізи, дообстеження і всяку іншу подібну хню. Два тижні на це вбив, голова обертом йде. І це при тому, що мене по всіх інстанціях возили на авто рекрутери и максимально "продавлювали" процес, заводячи мене, куди треба, без черг і прискорюючи все, що можна прискорити.
Мля, ми всі разом заїпались по саме нікуди. Але - славабудді - все зроблено.
В пнд будуть готові мої доки на відправку, мене (з речами) забирають машиною з дому, заїзжаємо до тцк по пакет документів і машина везе мене під Київ на збірний пункт. Мобілізація бізнес-классомС - сервіс
Я хлопцям дякую за їх клопоти зі мною, а вони мені - та друже, це наша робота. Ти доброволець, ти батько нашого бійця, тож ми зі штанів вистрибнемо, але зробимо процес твоєї мобілізації максимально комфортним, то тобі дяка, що залучився до нашого двіжу.
Отака куйня)) ...до понеділка я ще цивіл, а далі - працюємо на перемогу![]()

Відповісти з цитуванням
Bookmarks