Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 146 з 186 ПершаПерша ... 4696136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3707, показано з 2 901 по 2 920.

Тема: Загальне флудільне

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    НАХІБА? ведь 2 краще за 4?
    я законослухняний громадянин, ну і це були аки обороні споруди
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    56 319

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    і бріти знесли дрезден і ми кенігсберг і багато чого, в той час США їбашили нафтоперробку та машинобудування, промисловість та логістику (порти, мости, зд вузли), що довело більш ефективну стратегії сша
    Щось в тебе пазлики не складаються.
    Але начитаний,що пі3дець.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Щось в тебе пазлики не складаються.
    Але начитаний,що пі3дець.
    що в мене не складається?)))
    кацапи крім нафти нічого практично не виробляють в військових масштабах, навіть цвяхи (зі слів матвієнко) купують в КНР
    а товарообіг складає близько 200 млрд на рік
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    25 745

Типово

я законослухняний громадянин, ну і це були аки обороні споруди
    тобто виключно примусово?

Дописів
    25 745

Типово

і бріти знесли дрезден і ми кенігсберг і багато чого, в той час США їбашили нафтоперробку та машинобудування, промисловість та логістику (порти, мости, зд вузли), що довело більш ефективну стратегії сша
    сначала был Ковентри.
    не бриты придумали - бриты более еффективно исполнили. может болше еффектно чем еффе тивно

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

тобто виключно примусово?
    якийсь дитячий садок
    моя незгода з діями Зеленського, критика КМУ чи Генштабу не змусять мене не стріляти по кацапні, якщо буду на передку, внутрішніх протирічь допомога ЗСУ ніколи не викликала, навіть попри те що я вважаю що громадянисвоєю допомогою підміняли державу та підкреслювали її неспроможність

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

сначала был Ковентри.
    не бриты придумали - бриты более еффективно исполнили. может болше еффектно чем еффе тивно
    не тільки ковентрі, і ландан і фау 2 кожен день, я не про те
    я про е, коли розїбали дрезден між бритами та сша буди протиріччя щодо ефективності

Дописів
    25 745

Типово

якийсь дитячий садок
    моя незгода з діями Зеленського, критика КМУ чи Генштабу не змусять мене не стріляти по кацапні, якщо буду на передку, внутрішніх протирічь допомога ЗСУ ніколи не викликала, навіть попри те що я вважаю що громадянисвоєю допомогою підміняли державу та підкреслювали її неспроможність
    когда Британия дает денег Украине которые используются на войну - это эскалация, когда ты делаешь тоже самое - дитячий садок

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

когда Британия дает денег Украине которые используются на войну - это эскалация, когда ты делаешь тоже самое - дитячий садок
    різні пріоретети
    українці роблять в більшості щоб зберігти життя українцям, бріти щоб спалось краще британцям та європейцям

Дописів
    33 408

Типово

якийсь дитячий садок
    ППКС).

Дописів
    25 745

Типово

різні пріоретети
    українці роблять в більшості щоб зберігти життя українцям, бріти щоб спалось краще британцям та європейцям
    ты ж говоришь что лучше было остановится на 2 чем на 4 или тут нет про жизни украинцев?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

ты ж говоришь что лучше было остановится на 2 чем на 4 или тут нет про жизни украинцев?
    звісно кажу)))
    але ж керівництво країни вирішило чогось що нам краще інакше
    ну щоб ти остаточно зрозумів, для зе це був вибір, а для мене та для тебе обставини непереборної сили, і так мова йде про життя які хтось вирішив покласти на терези, громадяни можуть лише робити все для зменшення шкоди

і да, там міндіч в річницю кінця епохи бідності вирішив об гаранта витерти свій половий орган подавши в суд на санкції

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 404

Типово

Давай так, в кожній родині є ті хто за кордоном, з якими йде родинне спілкування, без закликів, чи цькувань, практично в кругу кожного з нас є або ухилянт або сзчшник, але ніхто не здає його в ТЦК чи комендатуру
    Восени 1932го багато господарів пішли проти влади і почали ховати збіжжя та різні продукти харчування. Рідні/члени родини теж не здавали їх, а навпаки, всіляко підтримували
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 020

Типово

якийсь дитячий садок
    Когда занимаешься волонтеркой, быстро приходит государство и поджимает это под себя.
    Проходили уже.
    Это не про неспроможність а про контроль финансовых потоков.
    Ну а топовые волонтеры - понятное дело что политики.

Давай так, в кожній родині є ті хто за кордоном, з якими йде родинне спілкування, без закликів, чи цькувань, практично в кругу кожного з нас є або ухилянт або сзчшник, але ніхто не здає його в ТЦК чи комендатуру, практично у кожного в кругу спілкування чи родині є інваліди, люди с ПТСР та зломаною судьбою, є загиблі друзі чи знайомі.
    Але знаходяться альтернативно обдаровані, які продовжують топити за війну, за ескалацію, за погіршення і так ніякого стану співгромадян - я не гадаю, що це норма, але як це називається в психіатрії я не знаю
    Нужно просто заткнуть одних, выпятить других.
    Делов то.
    Шоу маст го он.

Называется стокгольмский синдром

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 020

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    Восени 1932го багато господарів пішли проти влади і почали ховати збіжжя та різні продукти харчування. Рідні/члени родини теж не здавали їх, а навпаки, всіляко підтримували
    рф готовит масштабную информационную кампанию по дискредитации мобилизации, Зеленского и военного руководства Украины, - СВР

Служба внешней разведки заявила, что получила российские документы о подготовке новой операции для дестабилизации ситуации в Украине и подрыва западной поддержки.

Сообщается, что в Кремле поручили спецслужбам, МИД и медиа активно разгонять темы мобилизации, дискредитации военного руководства, президента и его команды.

Отдельный акцент россияне собираются сделать на скандале вокруг задержания Ермака и интервью Мендель Такеру Карлсону. Также рф планирует распространять фейковые документы якобы от имени украинских госорганов и подключить к кампании более 15 прокси-медиа в Европе.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 404

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    рф готовит масштабную информационную кампанию по дискредитации
    вже дискредитують )))

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 114

Типово

Та вже років з двадцять це так працює .

Дописів
    56 319

Типово

що в мене не складається?)))
    кацапи крім нафти нічого практично не виробляють в військових масштабах, навіть цвяхи (зі слів матвієнко) купують в КНР
    а товарообіг складає близько 200 млрд на рік
    Та ніхріна в тебе не складається. І ти сам це розумієш. Саме тому так різко зіскочив з поста про " бріти бомбили..." на блєяніє про що виробляє чи не виробляє параша.

Дописів
    25 745

Типово

звісно кажу)))
    але ж керівництво країни вирішило чогось що нам краще інакше
    ну щоб ти остаточно зрозумів, для зе це був вибір, а для мене та для тебе обставини непереборної сили...
    на час коли зе робив вибір (если ми про Стамбул), допомога партнерів в більшості складалась з аптечек та касок і якби ті, для кого це стало обставинами непереборної сили просто сиділи та чекали, то все тоді і закінчилось би. Можливо і в твоєму форматі - 2 краще ніж 4.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 020

Типово

Там зе нормально выборов наделал

Начиная от выбора идти на выборы и далее все его выборы привели к чему привели.

Сторінка 146 з 186 ПершаПерша ... 4696136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті