| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
комраде! низкий поклон. и крепко жму девью (не девичью!) руку девьей (не девичьей) рукой. (*внимательней присмотрелся...таки, да. это рука)
будь крепким, целым-невредимым, и піздов раздавай таких, чтобы трумп ужаснулся и понял - у Украины есть карты!!
и, как тут уже написали - не пропадай. пеши исчо!
Рекс, якщо не таємниця, посада штабна тилова чи по полям-лісам?
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
ещё и кавалерист?!
ДАМЫ! НАЛЕТАЙ!!
Если был в армейке, да ещё и не рядовой - бзвп не будет.
Адаптация (или боевое злагодження) 2 недели и в путь
Мій син після переведення в цю бригаду місяць провів в учбовому таборі. Причому він прийшов не з гражданки, а перевівся, вже був з бойовим досвідом, походивши в рейди та на штурми на попередньому місці служби. Пройшовши Серебрянський ліс, Білогорівку, Кремінну.
І маючи - відповідно - за плечима учебку/підготовку розвідника з того ж самого попереднього місця служби.
Тим не менш - місяць учебки.
Такі стандарти бригади: пох, ким ти був, маєш пройти наше навчання за нашими правилами.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Хтів поділитися нещодавним відкриттям на українському алкопросторі. Чисто випадково спробував джин Гайстер вітчизняного виробництва і підсів на нього. Підсіли разом з сином, якщо бути точним.
Власне зараз сидимо з ним, та приговорюємо пляхан - за вас, за нас, за спецназ...бо вже скоро - велкам до території сухого закону, тож поки є можливість - чом би й не кайфонути
Він не настільки ялівцевий, як то класично прийнято, на першому плані зовсім інші ботанікали, але - дуже і дуже норм, як на моє скромне бачення))
Чого пишу про це саме тут? А я їбу??? Захотів так і пздець![]()
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks