| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Таки Соробан. Вітаю щиро. Шоб вуса стояли надьожно![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
О, тезко, з днюхою) найкращий подарунок, як на мене - враження. А вже від чого, то справа -надцята, хай і від повітряних кульок
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Воно якось посередині: запросили для проходження влк, але я, розуміючи чим це закінчиться, звернувся до рекрут-центру бригади, в якій воював син.
Ну й малий трошки підняв хвилю серед побратимів/командирів.
У підсумку - вже за кілька годин після офіційого звернення моїй кандидатурі плюсонули з бригади/бату і вже чекають на конкретній посаді у конкретний підрозділ, конкретні люди, з якими мій Богдан працював пліч-о-пліч.
Причому декого з майбутніх побратимів я і особисто знаю, зустрічались, коли вони до сина приїздили.
...залишилось допройти обстеження/влк і наступного тижня стартону на нову роботу
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks