| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
imgbb upload
Добрий запашний ранок![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
охничоси! так и хочется вонзить клыки в сочную Вику. (можно я отот деликатес буду Викой называть?)
Не тема, а спільнота завзятих ростидупників та ростипузників
Віка, ух ти - пух ти). Шарлотка? Виглядає художньо.
А в мене завжди зверху якась херня, тому я засипаю її пудрою по багатому )))).
60-ый, не то чтоб я по таким салатам, сорян, но фотки у вас просто ошизительные.
Нііі, шийсятий! Сочная Віка така одна. Інше це жалкиє подобія, навіть пухка і ароматна Шарлотка.
Єлектра, в мене теж зазвичай хєрня, а сьогодні чось згадала Ельфу, коли тісто збивала, і педантично виклала яблучко до яблучка![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Бутерброд 60го роскошен...
Нарастила лука на лоджии, буде тоже делать, лаваши, с сыром и зеленью)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Тарелочка тоже гарна, с восточним орнаментом)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Вот что значит позитивный рабочий тригер - отложил))))
Обожаю своих клиентофф(((
Виктория, а травка для котейки) или вы себе что-то проращиваете?
Супик очень милый, но порцайка у раптора более апетитная(((
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks