| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
заголовок: Украинские звезды на пасху показали свои яйца.
Ты эта аккуратнее с такими вопросами)
За прояви антисемітизму в Україні будуть карати штрафами або в'язницею до 8 років, — закон підписав Зеленський (https://sud.ua/uk/news/ukraine/35843...urmy-i-shtrafy)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Нихрена себе бахнуло. 25 км от города и то все вздрогнуло.
пишут Искандер-М, прилет..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Якраз по телефону розмовляв і по телефону було чути як вікна задеренчали а секунд через 15 і звук дійшов....
П.С. А функціонери продовжують знімати санкції з підорашинських "спортсменів"..
без ста грамм Марины не разобраться.
Зеленский молодец. время собирать военнообязанных граждан.
я б вообще выслал на историческую родину всех, кто не родился в Германии в третьем поколении. испоганили арийскую кровь дальше некуда.
Четверо людей загинули, 25 дістали поранень – такі наслідки ворожої атаки на Дніпро.
21 людина госпіталізована. 10 – у важкому стані.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
.
До кінця квітня нафтопровід "Дружба" буде відремонтований
"Не повністю, але достатньо, щоб функціонувати. Резервуари всі не будуть відремонтовані, це довгий процес, але це питання про інше. Чи спроможний він буде функціонувати? Так", - заявив президент України.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks