| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пох флаг не флаг написали многие
Не пох людям оказалось, что фотку с верификации заюзали, еще и дикриминацию по внешности
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
поддержу єтих людей.
Право на приватность и личную жизнь.
Ггг. Лет 10-12 назад 1 января я фоткалась у компа с карточкой в руках. В пижаме и халате, с "непрогулянной" еще головой и, главное, мордой лица.Часов в 11 утра примерно.
Тогда только ввели эту долбанную верификацию.
Мне было очень нужно разблокировать карту.
Если бы мои те фотки куда-то выложили, я бы, наверное, повесилась )).
брянчяне, снимайте видео, держа камеру горизонтально, пожалуйста
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
потужність та незламність це вже очевидні риси нашо президента
але про вишикуваність чого ніхто не пише?
школу квк не пробухатиМне понравилась последняя встреча с Президентом Зеленским. Она была очень искренней, иногда даже с матами с обеих сторон. И эта встреча имела высокий коэффициент полезного действия по конечному результату, — волонтер Сергей Притула.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ми всі помремо (с)
живые позавидуют мертвым(с)
Так то ж не фламінгі вроде
эх
хорошие времена были
Сегодня исполняется 6 лет с начала пандемии коронавируса
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Орбан: "Українці погрожують моїй родині, усьому є межа"
На відео він телефонує своїм дочкам та дружині та розповідає про "погрози" з боку українців.
"Послухай, ти напевно побачиш у новинах, що українці тепер погрожують не тільки мені, а й вам. Вони погрожують дітям, тому я дзвоню тобі, щоб ти не лякалася.
Якщо щось не так або ти щось бачиш, скажи про це, але, на мою думку, треба ставитися до цього серйозно, але не лякатися... У такі моменти родина збирається разом, вони в порядку. Я попросив усіх ставитися до цього серйозно, але не хвилюватися. Я думаю, вони не злякалися. Хоча це незвично для нашого життя, але ми придумаємо, як до цього пристосуватися", - сказав Орбан у відео.
@censor_net І Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8
в Орбана будут стрелять. может даже попадут в мягкие ткани.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks