| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не брати участь у легалізації феодализму чи там якоїсь зради буде правільніше, а не так от як кимось вброшено - за гроши супер шмупер +++ у валюті.
Інакше тоді нема держави, нема громадян - є тільки бізнес проєкт за ради вузького кола негідників, зрада та окупація з приниженням. Пряме ж заявлення - є гроши, то не буде атак, та/або захист терріторії. Це цілком сінхронізується з цілями окупантів - руйнування держави України. Може ті хто таке організовує і є окупанти, або дебіли меркантільно вумно орієнстовані, з дуже вумною орієнтацією "жерти все", на фоні слабкого суспільства.
посилати треба цих сучар "безпека на війні за гроши" - хм такі дії будуть початком відновлення державності та здорової ментальності у громадян.
Совок когда "все бесплатно и обо мне обязаны подумать и позаботиться "в головах у некоторых, неистребим.
а она действиельно таки ещё есть?
А она действительно еще есть.
Так вы и сидите с заплющиными очима и представляете мои))
Шо ж до майбутнього, так воно не лише в грошиках зароблених вашим бізнесом. Може так статися що витратити ви( умовно) їх не встигнете якщо не допоможете своїй країні / державі ваш же бізнес зберегти.
Сидіть і заздріть далі а я піду ( умовно) окопи покопаю.
Допоможе місцевим?![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Вы как-то немножко не логичны (в вопросе защита государства и гражданза деньги) или зашорены или просто примитивно излагаете свои мысли, который у вас внутри на самом деле находятся на более адекватном уровне понимания проблемы.
Дело в том что абсолютно нельзя выиграть/выжить в войне государству, когда частные интересы ставятся на несколько порядков выше общих, государственных. Частные финансовые интересы в спекулятивно огромных масштабах указывают на работу в пользу оккупанта, либо полную денормализацию всего человеческого у Х группы/персоны - это организмы с инстинктом кушать и все, для нас они враги.
дело не в деньгах, а в ресурсах, их ценности и векторах использования (плакатно, но пусть будет)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks