| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Уже поднимали...Комиссию по расследованию пока не пускают к трубе....
Фицо заявил, что Украине не удалось организовать инспекцию объекта с участием посла Словакии и представителей ЕС.
https://24tv.ua/geopolitics/ru/razgo...ainoj_n3018597
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
.
"Как вы знаете, у них большие проблемы. У них нет денег. Сейчас у них ничего нет, но они ведут с нами переговоры. Вполне возможно, что в итоге произойдет дружественный захват Кубы".
«Я слышал о Кубе с детства, и, возможно, после "многих-многих лет" удастся сделать что-то очень позитивное для людей» - заявил Трамп.
.
Президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би зняття санкцій з Росії після того, як Кремль укладе мир з Україною.
Як повідомляє РБК-Україна, про це Трамп сказав під час спілкування з журналістами біля Білого дому.
Зокрема Трамп підтвердив, що хотів би скасування або пом'якшення санкцій проти Росії після того, як буде укладено мирну угоду. Це може стати частиною ширших домовленостей щодо припинення війни в Україні.
"Я б дуже хотів забезпечити пом'якшення санкцій", - сказав він.
Трамп допустив "дружнє захоплення" Куби: Ми могли б зробити щось хороше для людей
Натякаючи на кубинську діаспору в США, Трамп припустив, що захоплення острова може бути "чимось дуже позитивним" для них.
"Кубинський уряд веде з нами переговори. Вони мають великі проблеми. Ми могли б зробити щось хороше, на мою думку, дуже позитивне для людей, яких вигнали або, ще гірше, які були вигнані з Куби й живуть тут", - сказав лідер США.
Іран готовий відмовитися від запасів збагаченого урану, - МЗС Оману
Як повідомив міністр закордонних справ Оману Бадра Аль-Бусаїді, переговорники від США та Ірану досягли "суттєвого прогресу", а саме:
Іран погодився "ніколи, ні за яких обставин не мати ядерних матеріалів, з яких можна виготовити бомбу", що, на його думку, є "великим досягненням".
За словами Аль-Бусаїді, існуючі запаси збагаченого урану в країні будуть "перетворені на паливо", і процес "буде незворотним".
Іран хреначить по всім сусідам, пишуть...Дубай ...Йорданія...
Раду Миру треба перейменувати в Раду Війни?!
Востаннє редагував Nikoy: 28.02.2026 о 13:25
47 років!
США розпочали масштабні бойові операції в Ірані. Про це оголосив американський президент Дональд Трамп у відеозверненні в соцмережі Truth Social в суботу, 28 лютого.
За його словами, мета військових США – "захистити американський народ, усунувши безпосередню загрозу з боку іранського режиму, жорстокої групи дуже жорстких, жахливих людей", що перебувають при владі вже 47 років.
Президент Европейской комиссии Урсула фон дер Ляйен и председатель Европейского совета Шарль Мишель в совместном заявлении отметили, что события в Иране вызывают «серьёзную обеспокоенность».
Эти проснулись
Оно то вломить пездов чуркабесам xyйловским подстилкам дело богоугодное
Но 6ля общая тенденция таки да...xyевая
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
можно по разному относиться к Трампу, но тут богоугодное дело затеял
сцука не успел про богоугодное![]()
Предстоящие переговоры могут быть последними перед долгой паузой в переговорах, которая может за ними последовать.
"По данным источников Bloomberg, Россия, вероятно, выйдет из мирных переговоров, если Украина не согласится вывести свои войска со всего Донбасса. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2026/02/28/8023247/
Трамп таким вероятным развитием событий будет очень не доволен, но что он предпримет - пока не очень понятно. США также настаивают на выводе ВСУ с Донбасса.
Выводить ВСУ с Донбасса Зеленский не планирует.
Востаннє редагував Душ: 28.02.2026 о 15:48
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Як би я був президентом ця війна ніколи б не почалася. (Байден)
Там вроде половина важных иранцев померли
Иран ввел блокаду Ормузского пролива, через который проходит около 20% мировой нефти, - израильский «9 канал».
Мы тут это обсуждали я говорил Иран подавят и все закончится
Вот имеем возможность посмотреть вживую
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks