Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 275 з 360 ПершаПерша ... 175225265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285325 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7184, показано з 5 481 по 5 500.

Тема: Загальне флудильне. Нескінченна історія

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    я в цьому плані з касти -рожеві поні -просто не читаю ці графіки й все ))вимкнули перейшла на гаджет
    Я на гаджетах пральну та посудомийну не вмикаю, бо так мені може гаджету не вистачити(. Хто зна коли вони повернуть ЕЕ та коли знов її вимкнуть...
    А прання в мене багато. Дуже багато.

Як і посуду. Але на руки свої я вже давно не звертаю уваги - маємо що маємо, мию руками).

Ще мене турбує переривання циклу- це для техніки не є корисним. Плюс білизна там залишається на невизначений час кваситися(.

Ще я скучила за духовою шафою)), діти просять шарлотку та піцу... але то вже забаганки,без духовки можна обійтися .

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Я на гаджетах пральну та посудомийну не вмикаю, бо так мені може гаджету не вистачити(. Хто зна коли вони повернуть ЕЕ та коли знов її вимкнуть...
    А прання в мене багато. Дуже багато.

Як і посуду. Але на руки свої я вже давно не звертаю уваги - маємо що маємо, мию руками).

Ще мене турбує переривання циклу- це для техніки не є корисним. Плюс білизна там залишається на невизначений час кваситися(.

Ще я скучила за духовою шафою)), діти просять шарлотку та піцу... але то вже забаганки,без духовки можна обійтися .
    це так проблема ,
    я запускала прання відразу як є , ставила на 30 хвилин ,зараз в нас графіки послабшили, буває таке , що взагалі не вимикають добу /дві , ходиш й не розумієш що робити з тим щастям )))))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

на шашлик летів , але .... -

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Слушайте, а что происходит с графиками отключений ЭЭ ?! Дтек крутит ими, как цыган солнцем.

По 3-4 раза в день "увага, зміна графика!". Часто уже после того, как изменения вступили в силу.
    Не было же такого даже когда нас "гасили" глобально.

Нифига планировать не получается(.
    кляті угорці з словаками то покупають нашу ее то ні, через них тепер треба графіки змінювати щогодини
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 674

Типово

Знову біда
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    6 893

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    кляті угорці з словаками то покупають нашу ее то ні, через них тепер треба графіки змінювати щогодини
    А разве венгры/словаки на восточную Украину влияют? Тут жеж явно говорилось, что на запукре света больше, чем у нас, потому что типа линий передач не хватает. Ну если оттуда сюдой не хватало, то и наоборот тоже должно быть?

Дописів
    71 128

Типово

Ага, я прочитала.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Цитата Допис від Javdet Переглянути допис
    А разве венгры/словаки на восточную Украину влияют? Тут жеж явно говорилось, что на запукре света больше, чем у нас, потому что типа линий передач не хватает. Ну если оттуда сюдой не хватало, то и наоборот тоже должно быть?
    Вроде как в последнее время о подстанциях писали- тех, которые понижают.

Хотя могу путать,что тут только не писали уже...

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    617

Типово

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис
    .... Як вберегтися цивільним? Тільки релокація до кінця війни за кордон або хоча б в більш безбпечні (Закарпаття) регіони...
    чого кацапи і прагнуть

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 213

Типово

Ирусик "глубокая глотка" Геращенко постит тексті о том, как залужній всех обходит
    залужній лайкает соевую гниль на ФБ
    а "исследования" избирательніх настроений в Украине постит "международное" агенство працюющее в рашке.

соедини точки линией и ты очертишь контур русофильских предателей. вместе со всем тем говном, которые за них волают на разных площадках. конечно им было хорошо, так родиной торговать только соя умеет.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 615

Типово

Цитата Допис від Javdet Переглянути допис
    Я хз.
    С другом разговаривал
    У него во Львове бизнес.

За январь считали по 16 грн киловатт. Говорят потому что электроэнергия идет с Польши.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 254

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    ...только то, что происходило во время оманских - в значительной мере результат минских.

По факту надо было вводить военное положение и мобилизацию в августе 2014.
    Ага, згадую, як Порох ввів ТИМЧАСОВО військовий стан в ОКРЕМИХ областях після того, як паРаша атакувала наші кораблі. Нагадати, скільки вию було від вашого бидло-стада і в чому ви всі Пороха звинувачували? Так це вже був П'ЯТИЙ рік війни. Якби він це зробив на третій місяць свого президентства - ви б його розіп'яли б.
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    1960, пєдік, з 2014 до 2019 українці ЖИЛИ у своїх домівках без страху за дітей, а з 2019 ʼржутьʼ до всирачки і туляться де прийдеться.. пропагандон жуєв
    ППКС
    Но такого дурдома с графиками не было ранее. Ни год назад, ни ранее, ни в сильные морозы, ни после сильных повреждений объектов.
    Дивно. Скільки читаю ТГ-канал "Дніпро. Аварійка", щодня бачу ЧИСЕЛЬНІ зміни графіків саме ДТЕК. Часто до абсурду доходить: дали оновлений графік, а за пів години знову змінюють. Навіть уявити не можу, що могло статися лише за пів години, щоб треба було знову змінити. А головне - чому у ЦЕК таких сиуацій не буває, бо графіки змінюють досить рідко.
    В фильме про Ивана Васильевича управдом Бунша запутался в верёвках на колокольне. И дергался там припадошно под колокольный звон "Чижика-пыжика".
    Хіба Бунша? Мені здається, то Милославський був.
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    "исследования" избирательніх настроений в Украине постит "международное" агенство працюющее в рашке.
    Агенства, які працюють на жОПу, Залужного теж ВИЩЕ клоуна ставлять. Живи тепер з цим.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 615

Типово

Россия и Беларусь используют подземные туннели для переправки мигрантов в Европу, — The Telegraph
    «Сотрудники Подляского пограничного подразделения обнаружили в общей сложности четыре туннеля под границей с Беларусью, все в 2025 году», — заявил The Telegraph представитель польской пограничной службы. Один из крупнейших туннелей возле деревни Наревка использовался 180 мигрантами, в основном из Афганистана и Пакистана, большинство из которых были задержаны. Для их строительства, по данным польских чиновников, были привлечены специалисты с Ближнего Востока, обладающие «высоким уровнем экспертизы».

Смотрю навыки газоватов по рытью туннелей уже используют и в Европе .

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Я хз.
    С другом разговаривал
    У него во Львове бизнес.

За январь считали по 16 грн киловатт. Говорят потому что электроэнергия идет с Польши.
    "говорят " аргумент, на самом деле для юр.лиц электроэнергия , вернее её стоимость давно ( ну с июня 2022 точно, когда лично столкнулась) , зависит от многих факторов - от количества потребления- здесь как в ЕС - больше потребление выше тариф и наоборот, от тарифа на распределение ( а там еще есть интересный тариф - "останьої надії" -тобто максимальний ) и от поставщика, в декабре 2022 года я платила за 1кВт - 12 гр ... -Киевские региональные электромережи, имхо конечно, но не удивлюсь если в реалии нам продают из ЕС нашу же електроєнергию только по их тарифу , даже более того, думаю в реалии так и есть в большом % .

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 520

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    Ирусик "глубокая глотка" Геращенко постит тексті о том, как залужній всех обходит
    залужній лайкает соевую гниль на ФБ
    а "исследования" избирательніх настроений в Украине постит "международное" агенство працюющее в рашке.
    соедини точки линией и ты очертишь контур русофильских предателей. вместе со всем тем говном, которые за них волают на разных площадках. конечно им было хорошо, так родиной торговать только соя умеет.
    Як згадаю як вона вухо Ющенку вилизувала

Дописів
    6 893

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Я хз.
    С другом разговаривал
    У него во Львове бизнес.

Я с этим мало сталкиваюсь, но у нас для промышленности тоже очень негуманные расценки.

Дописів
    56 570

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    пєдік, з 2014 до 2019 українці ЖИЛИ у своїх домівках без страху за дітей,
    Ага. Ти це мільйонам біженців з Донецька,Луганська,Криму,Горлівки і ТД розкажи.
    Востаннє редагував Антуриум: 26.02.2026 о 17:31

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 213

Типово

)) есть, оказывается, люди разговаривающие с говном ))

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    28 615

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Ага. Ти це мільйонам біженців з Донецька,Луганська,Криму,Горлівки і ТД розкажи.
    Порох мудак конечно
    Но Донецк Луганск Крым был захвачен до вступления пороха в президенты

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 737

Типово

Про цены на ЭЭ для бизнеса:
    Якщо говорити про малий бізнес, який отримує так звану універсальну послугу від регіональних постачальників, для нього середня ціна в січні та лютому складе приблизно 15–17 грн за кВт-год.

Для великого бізнесу, який здебільшого закуповує імпортовану електроенергію, ціни можуть бути навіть вищими. При цьому вона зауважила, що у січні та лютому ціни на електроенергію для бізнесу будуть піковими, але вже у квітні прайс-кепи можуть бути переглянуті, тож можна буде очікувати зниження ціни.
    За февраль может быть и больше.
    https://delo.ua/news/cini-za-elektro...oogle_vignette

Сторінка 275 з 360 ПершаПерша ... 175225265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284285325 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті