Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 245 з 321 ПершаПерша ... 145195235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255295 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6417, показано з 4 881 по 4 900.

Тема: Трамп. Том 4

Дописів
    25 789

Типово

наверное потому что есть разница когда клоун становится Президентом и наоборот Президент - клоуном

Дописів
    56 327

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    как Пташку за слова благодарности Зеленскому говном поливали, а тут какие то "иуды" с Азова
    Нажала треуголку". Может потрут...
    Бо это просто трэш.(
    А завтра эта падаль будет вопеть что такого не было и ее оббрехали.
    Востаннє редагував Антуриум: 21.02.2026 о 23:28

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Я конечно понимаю,что у модераторов просто физически не хватает времени чистить все дерьмо диарейной,но бляха- муха!
    Оно ж уже допи3делось до того,что Азовцев обсирает,обвиняя их в том,что " клоун заплатив цим иудам"!!!!
    Тварь конченая,епло свое завали,благодаря им и таким как они,ты пока что ещё живёшь и портишь воздух своей гнилью.
    Після того, як ти обісрала хлопця, який втратив ноги і лежав в реанімації, ти не має жодного права розкривати свій хавальник в чийсь бік стосовно критики військових! Тому це ТИ "Тварь конченая,епло свое завали,благодаря им и таким как они,ты пока что ещё живёшь и портишь воздух своей гнилью"(с)!!! І так, той факт, що це СПЛАНОВАНА компанія по дискредитації Залужного, за яку ЗАПЛАТИВ ТВІЙ ІДОЛ (власноруч чи руками Дерьмака - це вже дрібниці), Є ДОКАЗИ!!! Не в мене, звісно, але в тих, кому я довіряю. Тому ще раз:
    Тварь конченая,епло свое завали,благодаря им и таким как они,ты пока что ещё живёшь и портишь воздух своей гнилью.

А після того, як ти висралась, що в Україні під ракетами загинути КРАЩЕ, ніж за кордоном від ножа злочинця, ти не лише в довічному бані повинна опинитися, але і в довічному ув'язнені! Бо, по суті, ти обісрала ВСІХ батьків, які ВРЯТУВАЛИ СВОЇХ ДІТЕЙ!!! За таке взагалі розстрілювати треба.
    Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Нажала треуголку". Может потрут...
    Я теж натиснула на твоєму висері (скрін теж зробила), що загинути під ракетами краще, бо ти точно ЗБРЕШЕШ, що не писала такого. Сподіваюсь, тебе забанять.
    А завтра эта падаль будет вопеть что такого не было и ее оббрехали.
    Я не ти - я не брешу. Це ти без брехні й дня прожити не можеш.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    8 771

Типово

Он теперь желает не просто, чтоб европейцы тратили больше денег на вооружение. Он требует, чтоб они тратили их в США.
    .
    Адміністрація президента США Дональд Трамп попередила європейські країни про можливі заходи у відповідь, якщо Євросоюз у межах планів з переозброєння надаватиме пріоритет власним оборонним виробникам. Про це повідомляє Politico з посиланням на документ, котрий Вашингтон надіслав до Єврокомісії на початку лютого.

У листі американська влада заявляє, що виступає проти будь-яких змін до європейських правил закупівель, котрі можуть обмежити участь оборонної промисловості США у тендерах країн ЄС.

Мовиться про перегляд директиви 2009 року стосовно державних закупівель у галузі оборони, який Єврокомісія планує провести у третьому кварталі цього року.

Нині ЄС прагне скоротити залежність від американського озброєння: за деякими оцінками, близько двох третин озброєнь, котрі імпортують країни Євросоюзу, надходять зі США. Серед них зокрема винищувачі F-35, реактивні системи залпового вогню HIMARS та зенітні ракетні комплекси Patriot.

У Брюсселі розглядають можливість посилення принципу "Купуй європейське", однак поки що не визначено, чи будуть нові правила обов’язковими.

Дописів
    29 854

Типово

А что если на встрече Зеленского, хyйла и рыжего, земеля бы пришел в поясе шахида и всех е6анул? Вот это был бы номер
    Востаннє редагував †Raptor†: 22.02.2026 о 14:35

Дописів
    6 818

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Он теперь желает не просто, чтоб европейцы тратили больше денег на вооружение. Он требует, чтоб они тратили их в США.
    .
    Ну таки почему-то забывается, шо в СШП в ВПК задействовано более 2млн человек. А с семьями и друзьями это хренова туча народа. И если их без работы оставить, они сабжа сожрут. Поэтому миротворец с него таки очень интересный.

Дописів
    56 327

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    А что если на встрече Зеленского, хyйла и рыжего, земеля бы пришел в поясе шахида и всех е6анул? Вот это был бы номер
    А смысл? Там на встрече все равно одн из. ...пуйлов.

У них на болотах этих пуйлов как говна в их сортирах.
    Да и прогнозируемы приемник мародера,судя по его высказываниям и поступкам,от мародера мало отличается.

Дописів
    8 771

Типово

Дописів
    8 771

Типово

.
    Європарламент призупинив процес ратифікації масштабної торговельної угоди зі Сполученими Штатами. Причина - рішення Верховного суду США про скасування більшості мит, запроваджених президентом Дональдом Трампом.

Голова Комітету з міжнародної торгівлі Європарламенту та постійний доповідач по США Бернд Ланге заявив, що наслідки рішення Верховного суду США істотно вплинули на переговорний процес і створили невизначеність у торговельних відносинах між ЄС та США.

Дописів
    8 771

Типово

.
    Трамп опубликовал ИИ-шное видео, в котором он обыгрывает канадцев в хоккей.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 639

Типово

Насколько возможна встреча Зеленского и Путина? Она маловероятна. Встреча Зеленского-Трампа-Путина тоже маловероятна. Вряд ли Путин захочет проводить встречу без предварительного согласия Украины на вывод ВСУ с Донбасса. Зеленский выводить с Донбасса войска не будет.
    В чем тогда смысл встречи? Лично я его не вижу. Уиткофф, который сообщил о возможной встрече лидеров Украины и РФ, хочет показать свою активность в реализации плана мира Трампа. Он часто заглядывает далеко вперед, но прогнозы его к сожалению в последнее время все реже сбываются.
    Миром в войне пока не пахнет. Война начинает переходить больше в позиционную. Продвижение войск РФ есть, но очень незначительное. В этой войне быстрое продвижение стало не возможным из-за беспилотников. Их очень много на фронте. Каждая из сторон тратит за сутки около 6 000 дронов – мне попадались такие данные. Если продвижение противника в этом году станет в разы медленнее, чем в прошлом году, тогда через годик переговоры могут закончиться миром – как вариант. Аналогичная ситуация была в корейской войне.
    Так, что у Зеленского как минимум есть еще год, чтобы продолжать оставаться у власти в условиях войны. А через год посмотрим. Но то мое мнение.
    Трамп не может заставить Зеленского пойти на уступки Путину, потому что у Зе есть поддержка Европы.
    Востаннє редагував Душ: 23.02.2026 о 23:50
    В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Насколько возможна встреча Зеленского и Путина? Она маловероятна. Встреча Зеленского-Трампа-Путина тоже маловероятна. Вряд ли Путин захочет проводить встречу без предварительного согласия Украины на вывод ВСУ с Донбасса. Зеленский выводить с Донбасса войска не будет.
    В чем тогда смысл встречи? Лично я его не вижу. Уиткофф, который сообщил о возможной встрече лидеров Украины и РФ, хочет показать свою активность в реализации плана мира Трампа. Он часто заглядывает далеко вперед, но прогнозы его к сожалению в последнее время все реже сбываются.
    Миром в войне пока не пахнет. Война начинает переходить больше в позиционную. Продвижение войск РФ есть, но очень незначительное. В этой войне быстрое продвижение стало не возможным из-за беспилотников. Их очень много на фронте. Каждая из сторон тратит за сутки около 6 000 дронов – мне попадались такие данные. Если продвижение противника в этом году станет в разы медленнее, чем в прошлом году, тогда через годик переговоры могут закончиться миром – как вариант. Аналогичная ситуация была в корейской войне.
    Так, что у Зеленского как минимум есть еще год, чтобы продолжать оставаться у власти в условиях войны. А через год посмотрим. Но то мое мнение.
    Трамп не может заставить Зеленского пойти на уступки Путину, потому что у Зе есть поддержка Европы.
    а в мене інше враження, серпом по кредиту (Словакія, Угорщина), метушня в коаліції охочих, лише 5 петріотів від Мерца, демарш низки країн ЄС проти ексклюзивного вступу до ЄС, перекривання паливного крану від найбільших постачальників дизелю та бензину, електричний кордон з ЄС (не можемо не продавати ні покупати), перед потеплінням їбашення по водогонах та інфраструктурі - все це на фоні позитивних відгуків про перемовини Буданова та Арахамії з кацапнею та штатами, продовження формату навіть з точки зору представництва Стамбулу (що там про 4 краще 2?). Істеріка Зеленського - мене хочуть усунути (звісно хочуть, бо конструктивізм з твого боку помер), назвіть мені дату вступу в ЄС, хай конгрес проголосує бо Трамп ворог, і таке інше, разїбашення Дружби, недонаступ під Запором - все це на мій погляд елементи банального торгу за себе найпотужнішого лідера сучасності.
    І да бріти друзі якщо не назавжди то хоч на 100 років, потихесеньку залужним накідують гівна на білий плащ величайшого писькограя.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 639

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а в мене інше враження, серпом по кредиту (Словакія, Угорщина), метушня в коаліції охочих, лише 5 петріотів від Мерца, демарш низки країн ЄС проти ексклюзивного вступу до ЄС, перекривання паливного крану від найбільших постачальників дизелю та бензину, електричний кордон з ЄС (не можемо не продавати ні покупати), перед потеплінням їбашення по водогонах та інфраструктурі - все це на фоні позитивних відгуків про перемовини Буданова та Арахамії з кацапнею та штатами, продовження формату навіть з точки зору представництва Стамбулу (що там про 4 краще 2?). Істеріка Зеленського - мене хочуть усунути (звісно хочуть, бо конструктивізм з твого боку помер), назвіть мені дату вступу в ЄС, хай конгрес проголосує бо Трамп ворог, і таке інше, разїбашення Дружби, недонаступ під Запором - все це на мій погляд елементи банального торгу за себе найпотужнішого лідера сучасності.
    І да бріти друзі якщо не назавжди то хоч на 100 років, потихесеньку залужним накідують гівна на білий плащ величайшого писькограя.
    Предположу, что Залужного скоро снимут с должности посла и он решил громко на прощание рассказать правду о конфликте с Зеленским осенью 2022 года. После успешного контрнаступления в Харьковской области к Залужному пришли десятки сотрудников СБУ в момент, когда там находились британские офицеры.
    Решение суда на непосредственный обыск в офисе Залужного не было ( со слов Залужного).
    "В присутствии сотрудников СБУ Залужный позвонил тогдашнему главе офиса Зеленского Андрею Ермаку и сказал, что «отразит эту атаку, потому что знает, как воевать». Залужный также заявил, что готов привлечь для этого военных. " https://meduza.io/feature/2026/02/18...te-s-zelenskim
    Залужный основной конкурент Зе на возможных выборах. Для справки.
    Обыск должно было проводить СБУ, а звонить пришлось Ермаку в офис президента, так как руководитель СБУ ничего не знал об обыске.
    Востаннє редагував Душ: 24.02.2026 о 13:27
    В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Предположу, что Залужного скоро снимут с должности посла и он решил громко на прощание рассказать правду о конфликте с Зеленским осенью 2022 года. После успешного контрнаступления в Харьковской области к Залужному пришли десятки сотрудников СБУ в момент, когда там находились британские офицеры.
    Решение суда на непосредственный обыск в офисе Залужного не было ( со слов Залужного).
    "В присутствии сотрудников СБУ Залужный позвонил тогдашнему главе офиса Зеленского Андрею Ермаку и сказал, что «отразит эту атаку, потому что знает, как воевать». Залужный также заявил, что готов привлечь для этого военных. " https://meduza.io/feature/2026/02/18...te-s-zelenskim
    Залужный основной конкурент Зе на возможных выборах. Для справки.
    Обыск должно было проводить СБУ, а звонить пришлось Ермаку в офис президента, так как руководитель СБУ ничего не знал об обыске.
    наскільки я памятаю ту історію з Залужним та СБУ, генштаб в 22 році постійно переміщувался через загрозу ДРГ, СБУ просто приїхали по наводці, про хтось комусь дзвонив не памятаю, але це не просто можливо, а ще й доцільно і скоріш за все визначено внутрішнім документообігом, але ніби Кривонос розповідав, що залужний просто вийшов до СБУшників і ті потім через декілько хвилин поїхали на базу.

щодо Харківського наступу та "жеста доброї волі" - сказти що Стамбул тут ні до чого - це збрехати самім собі, так само як стабул два і аміакопровід та можливість експорту кацапського аміаку з Одеси, і відступ кацапів за лінію аміакопровіда на 20-30 км - те саме, брехать самому собі, те саме про Херсонську операцію, коли кацапи 90 тис вивели без втрат вивели через антонівський міст
    на мою думку війскові генії залужного та сирського перебільшені, але пропаганда є пропаганда
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Істеріка Зеленського - мене хочуть усунути (звісно хочуть, бо конструктивізм з твого боку помер)
    А він був?
    все це на мій погляд елементи банального торгу за себе найпотужнішого лідера сучасності.
    ППКС
    потихесеньку залужним накідують гівна на білий плащ величайшого писькограя.
    Ну, не лише ж піськограю харкати в Залужного.
    Предположу, что Залужного скоро снимут с должности посла
    І це остаточно розв'яже йому руки до президентського крісла. І, зрозуміло, що весь Захід буде підтримувати ЙОГО, а не зеленого клоуна.
    на мою думку війскові генії залужного та сирського перебільшені
    А хто вважає сирника генієм? Хіба що генієм знищення армії та здачі українських територій.
    Що стосується Залужного, то він, може, і не геній, але точно ФАХІВЕЦЬ військової справи. З відповідною освітою і великим військовим досвідом. І з цим згодні не лише наші військові, а в тому числі й військові НАТО і взагалі всіх західних партнерів.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 639

Типово

НЕ удивило. НАБУ молодец.
    "Сотрудника СБУ задержали при получении $68 тысяч взятки". https://korrespondent.net/ukraine/48...ysiach-vziatky

Дописів
    25 789

Типово

наскільки я памятаю ту історію з Залужним та СБУ, генштаб в 22 році постійно переміщувался через загрозу ДРГ, СБУ просто приїхали по наводці, про хтось комусь дзвонив не памятаю, але це не просто можливо, а ще й доцільно і скоріш за все визначено внутрішнім документообігом, але ніби Кривонос розповідав, що залужний просто вийшов до СБУшників і ті потім через декілько хвилин поїхали на базу....
    майже 3Д присутність))

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 639

Типово

Сегодня Генеральная Ассамблея ООН приняла резолюцию в поддержку мира в Украине. США воздержались, РФ - против.
    ЗА проголосовало 107 государств.
    "Резолюция призывает к немедленному прекращению огня, соблюдению территориальной целостности Украины, обмену военнопленными и освобождению всех незаконно задержанных лиц. Источник: https://censor.net/ru/n3602244

Дописів
    56 327

Типово

https://t.me/RBC_ua_news/183380
    Генасамблея ухвалила резолюцію щодо миру в Україні.
    США утрималися від голосування.
    Пишуть,що це несподіванка. Як на мене - ні.(

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Читати останні повідомлення теми, перш ніж щось постити, - це не для відсутнього мозку старих курок.

Сторінка 245 з 321 ПершаПерша ... 145195235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255295 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті