| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
футболист, которого мы все знаем
![]()
Приват отжали, а что с ним делать xуй его знает. Давай продадим немного
А, теперь всё понятно:
Уранці суботи, 31 січня, через серйозні збої в українській енергосистемі в Молдові різко впала напруга на лінії 400 кВ Ісакча-Вулканешти-МГРЕС, що призвело до аварійного відключення частини енергосистеми країни. Про це повідомив міністр енергетики Молдови на своїй сторінці у Facebook.
отакої....врубаешь на Троещине обогрівач и херак! Кишинев в темряве.
У меня свет был с 10 утра и до сейчас, без отключения. Хотя по графику с 13.30 до 20.30 не должно было быть. И блэкаут мимо прошёл
Тоже свет не гасили
Гасять плохо, не гасят - тоже плохо, теперь пойми Когда погасять, а ты машинку запустил ))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Нема ще. У сусідних домах є. Вчора їхав мимо того злосчастного заводу, де останній раз було .
Весь асфальт порізаний уламками як насічка на штукатурці.
Асфальт - понятно, все же перепады температур. Но и снег убирать нужно не только в первый день снегопада, а и после него. Тогда и асфальт дольше продержится.
Його уламками мілко порізало, до чого там перепади. Весь посічений. Шо напроти з будівлею пояснити?
Чим їх не влаштовував варіант зачекати, доки невістка сама захоче народити від загиблого чоловіка? Навряд чи вона забороняла б бабусі та дідусеві бачитися з дитиною.Допис від SofiElena
+100000
Вперше чи що? Міг би вже й звикнути. Ти ж не стара рашистька курка, в якої немає мозку, щоб АДЕКВАТНО оцінювати як слова членограя так і, що важливіше, його дії. Воно пообіцяло 3000 ракет до кінця минулого року і по 7 "Фламінго" щодоби - стара баба повірила. І той факт, що ми продовжуємо обстрілювати паРашу далекобійними ДРОНАМИ, а не ракетами, її не дивує: вона продовжує вірити в те, що і 3000 ракет в цілому, і близько 1000 "фламіндичей" конкретно ІСНУЮТЬ і ми ними Б'ЄМО, просто НЕ КАЖЕМО про це.700-800 дронів-переховлювачів на добу воно теж обіцяло - старуха ВІРИТЬ в те, що саме стільки ми зараз і виготовляємо.
А питання "чому наші хлопці продовжують збивати "шахеди" тим, чим і раніше, і чому так багато прильотів?" її не не цікавить і думки про те, що її зелений ідол НА...БАВ своє стадо, в її порожню бОшку не приходить.
Але ж ти не стара курка - ти все розумієш, в тому числі й про зелену брехню.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Эх, Петя, Петя...Оправдыватся в суде и пытается доказать, что санкции нельзя вводить против граждан Украины. И что тебе мешало тебе, Петр, указать в законе автором которого ты являешься: "санкции нельзя вводить против граждан Украины"?
А пока санкции введены против Порошенко по закону, что он сотворил. Интересно вводил ли РНБО при Порошенко санкции против граждан Украины?
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Де таке написано? Вона ЗАРАЗ не хоче народжувати. Але не було інформації по те, чи збирається робити це пізніше, коли біль хоч трохи вгамується.
+10000
Некоректний приклад. Трансплантація органів померлого чоловіка (наприклад) БЕЗ згоди його дружини, але за згодою батьків, - ось це буде КОРЕКТНИЙ приклад. В цьому випадку Ви теж вважаєте, що МОЖНА "забити болт" на бажання дружини?
Подивіться наш серіал (4 серії) "Бийся, серце, бийся". Про молоду лікарку-кардіолога і трансплантолога, у якої загинув маленький син (мозок помер) і їй треба прийняти рішення, віддавати його серце маленькій дівчинці чи ні, про бюрократію в таких питаннях, про вибір батьків тощо. І в цілому про героїчну роботу наших лікарів в перші місяці повномасштабної війни. Дуже важкий, але сильний фільм, мені сподобався. В головних ролях Дар'я Легейда та Олексій Горбунов.
Ваше бидло-стадо разом з пастухом не бачать. Пастух бреше про 3000 ракет, про 700-800 перехоплювачів на добу та про те, що мобілізація йде, ЯК ТРЕБА, - старі курви йому вірять. Ось тобі і вся реальність.
В якому сенсі? У мене ЦЕК. Світло дають і вимикають чітко за графіком. Іноді буває, що затримують (і навіть набагато), але дуже рідко. Останній тиждень взагалі майже не вимикали, хіба що вночі, але і те раз на кілька днів. Сьогодні вимикають за графіком. І, до речі, графіки змінюють РІДКО, - я коли бачу, як ДТЕК їх змінює по сто разів на добу (іноді чергові зміни надходять за пів години після попередніх), мені шкода їх споживачів.
Коли кацапи та/або рашисти почнуть ЧИТАТИ те, що вони хаять, "Зємля налєтіт на нєбєсную ось"(с).
В законі, який прийняли за часів Порошенка, чітко сказано, що санкції можна вводити проти громадян України, які знаходяться ПОЗА її межами. І, відповідно, поза межами українського правосуддя. Якщо громадянин(-нка) України знаходиться НА ТЕРИТОРІЇ країни, санкції проти нього/неї вводити ЗАБОРОНЕНО!!! Це чітко прописано в законі. Саме ЦЕ Порох і доводить в суді. І саме тому, що санкції НЕзаконні, зелена влада досі і не може надати ДОКАЗИ їх начебто законності. Але все це дуже складно для кацапів та/або рашистів.![]()
Таа, то таке. Вічне. А тут реально бачиш шо робить бомба з картечу.
Ооо, це довга історія протягом в півроку).
Про те, як лічільник з АСКУЕ припинив передачу показів.
І я отримувала нулі в рахунках, а мені це не потрібно. Бо через півроку вони збільшать ціни, а я буду продавати нірку)).
Передача показів на сайті ЦЕК відображалася, але зникала аккурат 10 числа...
Передача показів телефонуванням в підтримку також зникала.
І як вони все бачили, і хвилювалися разом зі мною. Але зробити нічого не могли, бо "це в нас якийсь трабл і не тільки ви скаржитеся".
І як ми їхали в ті єбєня на Кротова к 8 ранку, писали заяву. А потім чекали десь тиждень.
А потім майстер прийшов, а нас дома нема.
А потім іхали знов к 8 ранку в єбеня та везли автівкою майстера.
А він "щось там полагодив"!!! Тепер все добре, сказав.
Але покази на 1 число як не передавалися, так і не передаються))).
Там дупа з шатом ((. Вони непогані ті майстри. Але їх замало. Критично.
А обстрільні руйнування їх мереж ремонтує по більшості дтек.
Дякую, подивлюся обов'язково.
Наші кіношники краще й краще стають. Цікавіше й професійніше.
Идет война. Но отдыхать то хочется молодежи. Толпы народу сегодня вечером в кинотеатрах Каравана.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks