а сегодня утром уже минус 14, так что тенденция верно указана. Недель через 16 утром будет лишь минус 3
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а сегодня утром уже минус 14, так что тенденция верно указана. Недель через 16 утром будет лишь минус 3
зараз -9 (смарт показує) , через вітер пише вночі відчувалось як -21 С , я прокинулась о 6-30 - 7 поверх було -15 С десь, внизу одже десь -17 С , в суботу в нас замерзли стояки води на верхніх поверхах від морозу, 10- 11 поверх -двухрівневі квартири, а на 9 навіть ремонта нема , хоча в нас датчик біля лічильників показував +12,7 С , ніколи би не подумала що два поверха вверх може бути холодніше ...
походу в нас в шафці в МЗК тепліше ніж в малого в квартирі на Позняках ( Київ) - в нього там +9
![]()
Востаннє редагував Eльфа: 19.01.2026 о 14:34
А установить генератор в подъезде, причём у входа в собственную квартиру, это теперь будет норм, да?
Я в тихом замешательстве(...
абсолютно всё, за что брался хряк Пепо превратилось в говно. за исключением личной выгоды.
внешняя политика - сейчас говно
вера - говно
мовний вопрос - измазал говном всю страну
государство - разваливается
и даже ната....
Європа розглядає створення альтернативи НАТО - Politico
а если за говно возмется то просто экономит силы (с)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Я давно писав-Бальтійсько-черноморський воєно економічний союз. Стіна .
Та это понятно, это я слышал
Просто тишина, никто не высказался из местных начальников
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks