Як ренгеном просвітив папу. Хто того називав політиком? Типовий совковий кар'єрист.що портніков охуївав))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як ренгеном просвітив папу. Хто того називав політиком? Типовий совковий кар'єрист.що портніков охуївав))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ти вважаєш, що незабаром все розкажуть? Ну що то за зброя яку Пашинський вивозив з Майдану і хто і в кого з неї стріляв. А також розкажуть яка то зброя і на яких підставах нею володіли бійці Правого сектору
ЗІ: блін, не можу нашвидкоруч знайти, десь було відео як вони виносять з готелю великі довгі чемодани і хтось з журналістів питає саркастично "хлопці, то в вас там музичні інструменти?" )))
https://youtu.be/ijS_ZNTWivc?si=BUK7XVGc2MoCDAHQ
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Хто стріляв і в кого це цікаво. Де потім опинився той Пашинський, яку отримав посаду. І взагалі кому вигідно то було? Хто отримав владу . Ось тут і відповідь.
Щось планується
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Конечно "вирішиться" - где встретит новый год уже понятно.
Може з хазяїном під пальмами, як варіант
https://vm.tiktok.com/ZNRjm9dtK/
ЗІ: нічого, ось повернуться військові - наведуть порядок![]()
поверніть безобідних соросят!
![]()
Востаннє редагував Angelinn: 26.12.2025 о 13:48
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
Щось останнім часом багато в новинах Арахамії. Боюсь що цього козака будуть просувати по політичних щаблях вгору
![]()
Паходу зеля хочет выторгувать у клоуна здачу наших территорий за право накрутить себе через дию 73 видсотки. Мы отдаем Донбасс xyйлу, зато презиком будет писькотряс, а на какой-то там
петьман. Це перемога. Нахера нам территории главно шо не парашенка
Я думаю нарид будет радоваться и пить #гамнаури если зеля отдаст наши территории и еще раз станет презиком
Востаннє редагував ohdesu: 26.12.2025 о 17:26
Ты б голоснула за петьмана если б при этом был мир по линии зиткнення или за зелю, но отxyярили бы весь Донбасс ?
На лозунг " Хочеш щоб скінчилася війна? Голосуй за Порошенко!" ,я один раз купилась.
Больше - спасибо,не надо.
Хотя в то,что Петьман может лучше чем Зеленский договориться с пуйлом,верю.
Тоже уже проходили. С трибун вопел про агрессора, а фсбшных гнид рассаживал по всем кабинетам,церквям и предприятиям. И даже в то,что если б Порошенко выиграл тогда у Зеленского второй тур,пуйло б не ипашил сейчас по нам ракетами,тоже верю. Ему бы это было просто не нужно. И без этого б уже была вторая Беларусь, с кацапскими военными и даже,возможно " орешниками".
Шоп эта падаль опять вместе с своим дружбном медведчуеом опять распродали и сожгли все наши оружейные склады производства, разогнало тренировочные лагеря,как разогнал добробаты и с его лёгкой руки "Азов"( а может теперь и не только) опять записали в всемирные террористы?
Нам конечно сейчас очень тяжело и больно, но он приложил к этому свою лапу. Так шо иди ты со своим петьманом...просто иди.
Востаннє редагував Антуриум: 26.12.2025 о 20:11
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks