| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Два моральні камертони в цій безодні![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Я вважаю це прекрасноНаші потроху перемагають!
https://www.tiktok.com/@fjc_in_ukrai...71095266854432
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
У тазовода-тцкшника извилин всё меньше в голове как я посмотрю.
Есть такое.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
я, то, дурак думал - что украинці гибнут защищая свою землю от рашистской чумы. теперь я знаю - они погибают за нату. ту, которая в Румынии, Польше и странах Балтии обосралась по крупному. и остальной - которая десятью F35 еле сбила один сраньій дрончик. и за почти 4 года полномасштбаной агрессии против Украины ни разу даже 4 пункт не реализовала.
спасибо Паше - ясность внес.
![]()
Спочатку було так
https://youtu.be/0EapsSA3DZk?si=PV9qqZDuhYn_4fLC
Потім стало так )))
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Даа, сподіваюсь це шобло просто так, без трибунали, не сприсне з владного гачка
А петьман всетаки таки молодец, что внес нату в конституцию. Клоун через 3 года пойдет накуй и все те бумажки которые он с нами подпишет можно выкинуть а унитаз. Зеля тоже пойде накуй после выборов, а ната в конституции останется ее оттуда не выцарапаешь так просто. Потом здохнет xyйло, развалится рашка и мы быстро вступим в нату. Без наты в конституции любой чмошник может поменять курс крайины за рублики из мацквы или далАры. А так, куй вам на воротник идем в нату и ниипет
Пусть агрессор рассчитается за то что натворил. А мы пообещеам не вступать в НАТО. Как они обещали в Будапештском меморандуме.
Ніколи такого не було і ось знову. Все таки добре що ухилянтів потихеньку викрижують із суспільства. Від них жеж вся біда
![]()
75% українців проти "мирного плану", який включатиме виведення військ з Донбасу
А інші 25% - це ті, про кого всі згадали?
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Зеля обещал своему лохторату договориться с xyйлом где-то посередине. Как раз отxyярят Донбасс и будет посередине.
Петьман заключил галимые минские соглашения еще и термос этот. Вот нормальна угода потужна:
Я думаю надо брать. Нарид потом голоснет за зелю еще раз потужно и якщо зустринуть президента десь на вулыци то будуть дякувати.Американська делегація закликатиме Україну відмовитися від Донбасу, — повідомляє AFP
при том что рашкаконтролируетза три года захватила только 23% Донецкой области
Востаннє редагував Glavriba: 15.12.2025 о 15:52
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
23 это всей территории с Крымом
Донбасса там процентов 80 захвачено
Кто-то смотрел Санта- Барбару?
Сколько там было серий?
Походу сериал " Договорились договариваЦЦа", ее уже переплюнул.
Секретна шифрограма з переговорів у Берліні.
— Адміністрація Трампа: Віддай Донбас Путіну.
— Зеленський: Не віддам.
— Адміністрація Трампа: Донбас. Путіну.
— Зеленський: Не віддам.
— Адміністрація Трампа: Трохи компромісу?
— Зеленський: Компроміс — це коли обидві сторони щось отримують. Я нічого не отримую. Не віддам.
— Адміністрація Трампа (підштовхуючи папку з картами): Ти ж розумієш, ми хочемо тільки...
— Зеленський: Тільки щоб я став дурнем? Я не віддам.
— Адміністрація Трампа: А якщо це заради миру?
— Зеленський: Це пауза перед наступною війною. Не віддам.
— Адміністрація Трампа (через дві години): Ну, ми все ж хотіли б…
— Зеленський: Я не віддам.
Фінальна ремарка: Переговори були конструктивними. Домовленостей не досягнуто.
Донбас залишився там, де й був.
Скоро нові зустрічі.
https://t.me/ukrainian_militant/34764
Бєня ж сказав "цього Наполеона скоро не буде". Тобто домовлятися з Зе, а тим паче щоб він ставив підпис під чимось - цього не буде.
ЗІ: чекаємо свят та Нового року, повино бути цікаво...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks