Може и предьявят там подоляк у скабейчук рассказывал шо дерьмак плохой а зеля хороший. Так шо зелохторату будут скармливать рашкинскую тему - царь хороший бояре плохие
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Може и предьявят там подоляк у скабейчук рассказывал шо дерьмак плохой а зеля хороший. Так шо зелохторату будут скармливать рашкинскую тему - царь хороший бояре плохие
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
какой-же єто піздец однорельсовій моноизвилина.
в школе нам рассказівали, что такое возможно у улиток. ан нет. у 25% украинских избирателей тоже.
зі: сегодня просто феерия ипучих клонов
Якщо США та інші союзники готові забезпечити безпеку, тоді в наступні 60—90 днів Україна буде готова до проведення виборів, — Зеленський
"Я готовий до виборів", – додав президент.
@censor_net І Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8
Можно ли это назвать что страна в заложниках?
у писькотряса-клоуна? ты хоть понимаешь что сейчас сказал
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
мені здається, що якщо трамп погодиться на забезпечення безпеки, то Зеленський точно не буде приймати участь у виборчому процесі, як і деякі політсили та політики
ну і кацапи залишили стежину не ввевши санкції з усіх високопосадовців сьогодення лише на Стефанчука, так що якщо що, то підписант є на капітуляцію.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Не вигадуй нісенітниць. Бо вільні люди, вільної країни!
https://youtu.be/TbBGS3RBIlc?si=MHwCMpsnBKYzq3Iw
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Сьогодні відзначають Міжнародний день боротьби з корупцією
Цікаво, святкову двушку на маскву ці російські мафіозі відправили?
![]()
Кому Ви пояснюєте? Не витрачайте сили: якщо істота не вилазить із земарафону - розуму в неї не більше, ніж в гнойового хробака (раш. - навозный червь, - це я для тупої "плєчєвой"(с) перекладаю). Я таких дур, як вона, ще не зустрічала.
А коли це тебе цікавили ДОКАЗИ? Дивися і далі свій говномарафон - це саме твій рівень.
І лише таке, як ти, НЕ ЗРОЗУМІЛО зміст цієї фрази. Але це вже давно не дивує.А на то,что он говорил " вижити і повернутись,для українців не головне..." Есть
Якби в тебе був хоча б міліграм розуму, ти вже давно зрозуміла б, що на Пороха ніхто з нас вже давно не робить ставку. Всі будуть голосувати за Залужного. І він ВИГРАЄ вибори. Звісно, якщо вони будуть ЧЕСНИМИ. І ось тоді тобі, курва рашистська, точно п...да буде. Як і циферному алкашу, й іншим українофобам. Готуйтеся.А у петьмана,хоть с дией хоть без дии,будет йух.
Твій зелений ідол кістками ляже, щоб не допустити цього. На черговий злочин піде, якщо буде треба.Ермаку? Когда ему обвинения предъявят?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Украина - страна возможностей
Недобрий ранок для ексголови ДніпроОДА Валентина Резніченка і чотирьох його товаришів. НАБУ завершило розслідування про розкрадання майже 400 млн на ремонтах доріг області. Справу передадуть до суду.
Підозрювані підробили документи, аби швидше отримати гроші. Витрати на обслуговування доріг штучно збільшили до 1,5 млрд. А підряд віддали фірмі улюбленої фітнес-тренерки Резніченка. Вартість матеріалів завищили на майже 400 млн. Частину грошей вивели на рахунки компаній з орбіти посадовця. Їм світить до 12 років.![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Никуя им не свитыть внесуть заставу а потом потеряются куда-то как дерьмак
ой я не можу с цього наeбу.
изо всех утюгов с утра "НАБУ проводит обыски в центральном аппарате ДФС" и пр. и пр.
пишу товарищу, близкого к теме. "пришли, им дали 1 подготовленную папочку, они сьeбались быренько"
Там какой-то новый план от сшп. Обещают принять в ЕС и 27 году и 100млрд на восстановление- (зеля и дерьмак раздерибанят). Шото слишком хоршие условия. Это наверное при условии сдачи xyйлу донбасса
в смысле? ты только что оскорбил и унизил весь американский народ! НАБУ это кристалльно чистые ребята, потому-что их делали из денег США в интересах США. для очистки Украины от коррупции в интересах США
эти ребята холодны и крепки как сталь
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks