| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
поки кривощелепність крокує по країні - війна триватиме
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Это любопытно. Думаю, порошкам зайдет.
Чотири невідомі дрони летіли в напрямку траєкторії польоту літака з Володимиром Зеленським, порушивши заборону на польоти, увечері в понеділок, коли український президент вирушив до Ірландії. https://www.eurointegration.com.ua/n.../12/4/7226407/
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
румуни знищіли український морський дрон
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
тільки він становив загрозу для судноплавства
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Востаннє редагував VitЁk: 05.12.2025 о 07:42
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
да тут и без него піздлівих кипчаков и кіпчакинь овердоxуя. у них, как и их кривощелепных прародителей, тяга до вранья ради раздора.
Служба безпеки України сказала, що не втрачала морські безпілотники в Чорному морі, заперечивши повідомлення Румунії про знищення дрона Sea Baby.
Про це СБУ повідомила в коментарі "Суспільному".
У СБУ сказали, що всі дрони Sea Baby, задіяні до виконання бойових завдань у Чорному морі, "продовжують їхню реалізацію відповідно до затверджених планів та цілей".
"Жодного із них не втрачено", – додали там.
новый офис манагер президента Украины (роялти мне - фото моё)
![]()
Это тот хер который фсбшникам все наши базы слил через глюкотрон под названием дия
кликер. слайды листать.
интересный мальчик из Запорожья. 1991 года рождения. мегаамбициозный, весьма жадный до лидерства и сцены. вся сознательная жизнь - диджитал, смм, цифромаркетинг.
хуже точно не будет )
может он даже внимательней присмотрится к действительно рюцким бизнесам в Украине. например бизнес Миши Фридмана Вымпелком (ТМ Билайн) -> VEON -> Киевстар. которій помимо свей базы абонентов со всеми звонками сливается в фсб, но и купил Хелси (база всех граждан на мед учете), купил Уклон (такси), теперь с Маском (величайший друг Украины) подвязал всех юзеров КС к Старлинку. и буквально через неделю ВСУ стали обнаруживать шахеды с прикрученным Старлинк антеннами. просто совпадение.
неплохая схема руссиш швайн в Украине. тем паче, они так умело обелились - первая "украинская" компания, что стала торговаться на бирже NASDAQ
красиво нанизали, спору нет.
Востаннє редагував 1960: 05.12.2025 о 00:58
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks