| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ахаха![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Правила поведения в теме:
Цитирование фотографий запрещено. При цитировании сообщения с фотографией пользователю необходимо удалить фото (ссылку на него) из цитаты. Спасибо.
Алиса.![]()
Я зануда-3, бо заїбали вже цитувати без дозволу. Завжди зручно увімкнути дурачка. Але насправді це скрита агресія.
Особливо зараз
Поліція притисла мордой в пол (с) за паління біля залізничного. Склали протокол підари. С*ка за 5 метрів від ,бомжі друг другу пельку мовтузять, так пох. А тут бльо знайшли злочинця, викриття року. Бл*яді.Сума не велика, більше обідна за державу. В Дніпрі каби срані, я перенервувала. А тут добре, війна десь там. Хай воно падло на той штраф собі бронік купе на нуль. Гандон штопаний.
воно не купить, йому не потрібно бо воно заброньоване. Тому і рве сраку, пресуючи беззахісних і імітуючии бурну діяльність.Та здобуваючи те, що потрібне бронювальнику, принести. Всіми можливими шляхами здобуває.
Майже як ТЦК, тільки на мінімалках. Система(.
І це все - чиясь недороблена в багатьох сенсах дитина. Збережи та відведи.
та ні. Тут теж війна. Для всіх і кожного, хто тут є. Не знаю тих, хто не відчув(.А тут добре, війна десь там
Але якщо не дивитися на щось гарне накшалт Кльопоньки або не займатися балачками, то ми всі з гузду зїдемо.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 09.10.2025 о 20:17
Я не відбілюю собі анус. Розумію, так, порушення є. Але в Дніпрі наприклад, зробили зауваження і показали зону де можна палити. А тут, якась шмара з зд визвала поліцію! бо жінка палить поруч. Я хуєю, шо більше проблем дійсно немає? . А воно гімно, примчалося через місто, щоб накалякать адміністратівку. Хворі бл*ядь.
Буду онукам розказувать, майже Сонька-ручка. Адміністратівка за кекс в Чкалова була, за паління на Рівненщині була. Скіки ходок! Наколки ніде бити
Ну їх в розкішницю та на прутень.
Піду попалю, покі потяг тойво
простите, да, я завелся. срачики в общих. и в противовес чему-то гарному на кштальт Клепоньки, тримайте щось старе, страшне, зайопане и вообще.
сьогодні.
![]()
А что за цитаты так забурлило? Это в меня камень? Так я вроде в цитате никого не показал, там обрезанная миниатюра.
Все красивы и молодцы![]()
Шийсятий норм, навіть зкуйовджений
Я наразі чорнорота. Це єдине бобро шо можу нести зараз))
Хотіла запіліть себяшку з цигаркою. Але очі злющі, нащо ото на ніч
Що значить "нащо"? Пілить!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks