Генерируй контент
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Генерирую. Я понял чем финтех отличается от банка. В финтехе нет бухгалтерии.
И не жаль память стёртую...
Автомобильная тема подзатихла. Я хотел было что-то написать про непробивную бухгалтерию, но видимо можно поговорить и про машины. Очень нравится последняя Хонда тайпер. Она до сих пор на механике. Блин. Надо скорее искать работу.
И не жаль память стёртую...
Тут надо видео поворознюка, который говорит - от за який хер ты живёшь?
А джерела на це є? бо тойота свої двигуни використовує особливо гібриди..Наразі британці, французи, японці (тойота на хвилиночку!) купують двигуни у BMW. Тут ще Мерседес підключається.
Коротше кажучі вибір скоро буде - або електричка, або тачка на двигуні B серії від bmw. Що в принципі не є погано, бо ці двигуни вважаються одними з найкращих на зараз.
Ось https://www.topspeed.com/toyota-supra-uses-bmw-engine/
‐-------
І щоб двічі не вставати.
В цьогорічному австралійському офроуд тесті кросоверів твердо перемогли корейці.
Японські рав4 та форестер взагалі розчарували.
Ото як світ перевернувся
https://youtu.be/uWHprjwsMlo?si=jucVK9f3HSgMaWMl
Мир перевернется, когда корейцы станут ставить автоматические стеклоподъемники на задних дверях.
Хз кому потрібні задні автоматичні склопідйомники. У мене їх не було на корейці, не страждав. На німці є, так не можу пригадати щоб я задні вікна взагалі відкривав. А ось дах відкриваю регулярно.
Хз кому потрібні задні автоматичні склопідйомники.(С) В клубе А380 пацаны не поймут как это без них.
я и не пойму как это "крышу открывал" у меня не то шо панорамы - люка даже нет
и как же я этому рад
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Когда майские жуки появлятся, пора открывать крышу в авто.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks