конечно мает рацию, конечно). Из польшчи, литвы, германии тощо. Про то, как тут, в Днепре, надо относиться к купе говнища, пишушего мерзости из удалёнки.
И она не одна тут такая, удалённая от Украины почитательница возара).
А вы где?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
конечно мает рацию, конечно). Из польшчи, литвы, германии тощо. Про то, как тут, в Днепре, надо относиться к купе говнища, пишушего мерзости из удалёнки.
И она не одна тут такая, удалённая от Украины почитательница возара).
А вы где?
Ага.
Попередній висновок. Для одних це втілюється в образ Сороса, для других це "кастрюлеголовиє", чому б не бути Возару. Напевно, щось особисте.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Так, шкода, що священна форумська корова завжди виходить чистою з води. Їй можна все: обсирати військових, оббріхувати родини опонентів, радіти окупації "какіх-та 20% страни", вилизувати зелені дупи у відповідь на їх (дуп) злочинні дії тощо, і це її лайно майже ніколи не прибирають. Неможна нічого лише тим, хто їй ВІДПОВІДАЄ.
Вас я якраз не пам'ятаю учасником цих дивних "змагань", та і не бачу, щоб когось до цього примушували.
Це явно за покликом душі. З кого це почалось і мотиви я майже впевнений, що знаю, але залишу це осторонь.
Щодо спільного - бачу лиш те, що і ohdesu i Vozar симпатизують Порошенку. Причому перший - не впевнений, що щиро, а не для полеміки, а другий - аж занадто. І якби не оце "занадто", я б вважав його одним з небагатьох, з ким ще можна було обговорювати щось, окрім взаємних образ і лайки.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
а чому б і не бути..))... чому б не бути Возару. Напевно, щось особисте.
напевно, щось особисте..?
ну да ладно..
тут просмотрел недавно видосик один,
а там коммент один,
вот даже и не знаю, что думать..
@sergiosergio
"І в Ізраїлі і в Україні керують єврєї..
В Ізраїлі, вони з пустелі зробили квітучу країну
В Україні, вони квітучу країну обернули на пустелю, перетворивши 90 % УКРАЇНЦІВ на жебраків,
шляхом заволодіння їх національним багатством, що за Конституцією належить Народу України.."
---
ну ведь такого ж не может быть, на самом то деле,
ну правда же..))
или правду знают только возары..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
В 15.00 в Германии финальный согласительный телемост, Зе, ЕС и Трампушка перед знаменательной пятницей...назад дороги нет, ждём финальных бомбежек?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А у самого мозги есть на плечах или только чужие комментарии можешь читать ?
Набираешь в гугле «список самых богатых укрАинцев» и начинаешь искать евреев среди ахметова, пичука, петьмана, новинского итп а самый главный еврей - кучма
Заипали уже ватники со своими евреями. Дрочилово на евреев это кацапская тема и пропаганда. Иди на на фишки.нет и обсуждай там почему в рашке так плохо живется потому шо евреи. В Украине всем пох на этих евреев, тут главный враг это кацап
ну вот,
яжговорил, только возары все знают..))
На Робочій, 164 сміттєвоз обламав гілку дерева і пошкодив припарковані автівки
https://t.me/dnepr_operativ/91509
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Смитушка прости, я тоже не могла пройти мимо, зато хорошее настроение, ви стали трендом или как там модно говорить, мейнстримом. Смотрите скока почитателей благодаря одной фразе сказанной кем-то )))))
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
из размышлений украинского историка, профессора..
Данило Яневський, 26.08.2013 .
"– На вашу думку, що чекає Україну?
– Вона загине. Ця агонія, яка триває на наших очах, буде довгою і судомною, і на то нема ради.
Одиноке, за що молюся, щоб вона загинула якнайскоріше і перестала мучити людей, які в ній живуть.
Бо ця Україна – це не та омріяна країна правди, закону і справедливості,
а регіональний свинарник, збудований на гнилому комуністичному фундаменті.
Добрий господар мусить завалити цю зогнилу хату, вивівши перед тим всіх, хто там живе, разом з усім, що там є.
Зробити новий фундамент і збудувати нову хату. А тоді завести туди свою родину."
Добрий господар ©
Як з будівництвом фундаменту незрозіміло.....В 2010 году переехал на ПМЖ в США....
Крали, крали не могли остановиться. С 1991 старые а в 2000ых новые. А с 2019 пришли молодые голодные волки.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks