| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
поржала..... щавель .....ракушка )))))) недавно как раз на пикнике дочка подруги открыла всем значения этих слов )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) больше всех они впечатлили мужчин наших )))))) мы старые кашелки уже не в теме этой были))))
Так это ж не перед первым свиданием выясняется.
А поговорить? Вдруг там эллочка людоедка, или тарелочница? Накой мне ее вареник в таком случае?
Мені шо фото рожевої шляпи, шо в коздюмі на фоні тачки с філосовськими цититами все антісекс якійсь. Шо то гидота, шо то
Хочь сюрприз-волога шляпа під поцілунку, і багато слини теж такий собі сюрприз))
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Тарєлочніца.. Яке цікаве визначення у чоловіків. Шоб ні краплі в рот ні сантиметра в жопу. Ти шо, хвойда шматок піцци захомяче та кави сьорбне. Меркантильне стерво для мамкиної корзинки
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
чашечницы? бокальщицы?
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Не не, это не пиццу и кохфэ. Это когда на первом свидании: - в эту рыгаловку? Не, пойдем в кост, там закажешь мне омара фаршированного фуагрой, и устриц с моётом.
А потом - у меня голова болит, и никакого слюнявого проглота.
Вот это и есть классика тарелочницы
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks