Кого-то русский военный корабль никак не дождется. Проходим, не стесняемся
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кого-то русский военный корабль никак не дождется. Проходим, не стесняемся
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Востаннє редагував Мафальда: 03.08.2025 о 13:45
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
во-первых - спасибо всем, кто адекватно отреагировал на просьбу под первым видео,
ну и кто следит за темой, можете глянуть разъяснение о попытке диалога и дискуссии,
Любарского с Якименко,
как я думаю, на важную тему, для Украины..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Зарахувати учасника в русофіли і путіністи, базуючись лише на підписі, якось не надто переконливий вигляд це має.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Окстітѣсь же и вы Йоранъ, гдѣ вы наблюдалі в сиімъ уважаѣмомъ собраніи путіністовъ и русофіловъ? Токмо лишъ почтѣнныя аудіофілы сирѣчь любітѣлі вокального іскузства![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Положено обязатєльно прослушивать єті грамзапісі в бєсовском айтюнсє ілі іноагєнтном ютубе, чтобі шлі отчіслєнія на мальчіков коториє воюют на есвео
в трусиках
зачем vozar принес сюда русский ролик с пропагандой вопрос конечно риторический, а мафальда транслирует - наверное чтоб побольше местных обывателей увидело
Востаннє редагував 1234A: 03.08.2025 о 15:10
Якщо зебидло-стадо думає, що військові після повернення з фронту ПІДТРИМАЮТЬ їх зеленого ідола, вони дуже помиляються. Навпаки: військові ЗНЕСУТЬ його! І він теж це розуміє, саме тому так боїться їх. Яскравий доказ СПРАВЖНЬОГО ставлення військових (як діючих, так і демобілізованих) - у відео нижче. Членограй так боявся рейтингу Залужного, що врешті-решт своїми руками ЗНИЩИВ власний рейтинг: думаю, в наступних опитуваннях навіть у Пороха будуть ВИЩІ показники, ніж у боневтіка. "Зробив" себе сам!
https://www.facebook.com/vaceslav.ko...9443080980356/
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
піськотрясу кабздець - коломойский проиграл суд, теперь бабок не даст на вібори, міндича накрилі НАБУ,
в западной прессе разгром устроілі, петьмана посадіть не может потому что нема за шо ))
піськотряс ето політіческій труп под него деньги нам давать на робудову ЄС точно не будет
следующий през залізний ілі пєтьман ))
Никому не попадалась инфа,проснувшийся на камчатке вулкан, смыл только рыбозавод или и стоянку атомных подлодок тоже?
Неплохо бы шоп и те корыта накрыло.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks