Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Удар по писькотрясу )))
хорошо кало-мойский нае6ал лохов )))Коломойський остаточно програв справу проти Приватбанка в Лондонському комерційному суді.Це могло статись набагато раніше, Порошенко би дотиснув ще в 2019, але Ігор Валерійович грамотно використав пристрасть українців до розваг - і поки вони захоплювались шоу про "свінарчюків" та висерами "квартала95" типу "горіла сосна", той просто замінив державників на "нових ліц", в надії уникнути міжнародного правосуддя.
Це вони назвали "побєділі бариг", з усіма наслідками.
Але "каса ж на виході" для всіх, навіть для хитрозробленого Бєні, тому попереду багато цікавого не тільки для нього, але і для його камарільї теж (думаю в тому числі через це відбуваються спроби знешкодити НАБУ).
А от як українцям нарешті навчитись не вестись на дурнуваті вистави, під прикриттям яких їх грабують та позбавляють майбутнього - те ще питання, бо шоу все ще триває.
некоторіе досіхпор бегают с етим гавном в голове про баригу парашенку )))
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Стесняюсь спросить, а реакторы на ЮУАЭС, ХАЭС и РАЭС сейчас тоже рашка обслуживает? Веть там тоже есть реакторы ВВЭР-1000
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Так ответ будет?
А по поводу конопли - пока доказательств болезни не увидел![]()
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Та плин...
Я очень долго считала,что любая работа/ профессия заслуживает уважения .
Но глядя на кучу " работяг", торгующих фейсом на площади,или прикидывающихся идиотами в интернете,или поджигающихмашины военным,или наводящим врагов на свое же боевое подразделение и побратимов,которые его же продажную шкуру своим телом готовы прикрыть , или....
В общем я в аxye от этих моральных уродов, готовых мать родную продать.(
А ещё я в аxye с толпы журнашлюх. Которые разносят всякое говно. Фотачкт ипальников "цвета нации" с площадей не печатали только ленивые.
А где,сука,фоточки Ангелины Мартынюк, которая в 20 лет командиром разведвзвода погибла под Покровском 26 числа!?(
Твари.
Все,что надо знать про ботов.
Им насрать,что кто-то погиб. Им главное в тысячный раз запостить методичку. Цирковые лошади,бегающие по кругу.
Йопаныйстыд.
Господа модераторы!
Как у нас на форуме обстоят дела с соблюдением пункта 1.1.6 ?
Про всяк випадок пункт 1.1.9 перечитала. Питання задавати в ньому не забороняється.
Востаннє редагував Антуриум: 30.07.2025 о 17:50
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks