Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
Ну чого фейспалм)? На мій погляд, це прояв гостинності.
Якби покусали або не поселили,ото б був фейспалм).
Точно, гостинність... трошки є часу і натхнення, тому розповім Вам про їх "гостинність", хоч це і взагалі не про мову
Так от, забукали (саме через букінг, там й оплатили) ми номер в цьому готелі на 2х дорослих і одну дитину. Приїжджаємо, нас зустрічають і оголошують що за дитину треба ще доплатити. Я такий "чекайте, на букінгу ми вже оплатили за ту кількість людей яку ми вказали, я чітко прочитав всі ваші додаткові умови проживання, там є про тварин, але нічого не було про доплату за дитину... ось я відкрив, дивіться, нічого нема".
Вона відмовляється дивитись, просто ставить перед фактом що інакше вона не зможе поселити нас із дитиною. Я прошу викликати адміністратора, на що отримую відповідь що адміністратор буде тільки ввечорі. Паралельно вона щось клацала в компʼютері і за пару хвилин вона така "давайте подивимось що там було на букінгу", я відкриваю знову їх правила проживання і опа, тепер там є пункт "проживання з тваринами і дітьми оплачуються окремо".
Ось така гостинність на межі з шахрайством. Отримали вони тоді і відгук і скаргу.
P.S. А ще згадав "ви запаркували автомобіль на місце власника готеля, перепаркуйте будь ласка". Я такої гостинності ніде більше не зустрічав.