Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 241 з 246 ПершаПерша ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246 ОстанняОстання
Всього знайдено 4902, показано з 4 801 по 4 820.

Тема: Перекличка 4

Дописів
    3 449

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Хто саме не знає? Діти-підлітки? Меленіали? Ті, хто народився в 60-70х? Чи діди 40х років 20 століття народження))?
    Я попитаю, бо я ж там поряд. Мені тепер цікаво.
    25-45. Хтось чув ім'я, але не в курсі що співає. Хтось знає пару популярних пісень типу група крові і впізнає Цоя лише у виконанні Цоя.
    Натомість Луцьк хоч і недалеко від Львова, але там російська культура жила набагато жвавіше і місцеві ще й розкажуть про сектор газа...

Апд. І все це було б смішно, якщо б не приносило разграю в суспільство. А воно приносить. Бо саме для цього і вариться(((.
    Ну то можна подякувати нашим співвітчизникам, які то лепса приїжджають слухати в центрі Львова, то ще якусь АЛХІМію виробляють заради хайпу.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    24 868

Типово

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    +++

Причому, історії 2 роки і давно про неї б забули, але знову і знову піднімають і підігрівають
    Это точно
    Зачем поднимают

Вот сегодня на цензоре

️Мовна омбудсменка Івановська закликала заборонити законом публічне виконання російськомовних пісень

Івановська нагадала, що у низці міст України, зокрема в Києві та Тернополі, у відповідь на суспільний запит ухвалені рішення про обмеження публічного використання російськомовного культурного продукту на місцевому рівні, проте не передбачені жодні санкції.

Вона закликала врегулювати це питання на законодавчому рівні для всієї країни.

@censor_net І Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 323

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Мовна омбудсменка Івановська закликала заборонити законом публічне виконання російськомовних пісень
    Очень хочется спросить у мадам Ивановской, где она за последние годы слышала публичное исполнение отых писень. Публичное - это на сценах, если что.
    Особенно в Тернополе).

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 323

Типово

Цитата Допис від Nills Переглянути допис
    Ну то можна подякувати нашим співвітчизникам, які то лепса приїжджають слухати в центрі Львова, то ще якусь АЛХІМію виробляють заради хайпу.
    Не так бачу.

За це можна подякувати провокаторам та корисним ідіотам дуже правого типу, що тих провокаторів підтримують.За грошенята або без.
    Висмоктуючи проблему з пальця та розподіляючи умовний захід та схід, або південь та північ по ступенях гідності-меньшовартості-вірномовності тощо. Навіть у Закарпатті їм "собача мова", бо не та, що їхня)).
    А Харків та Одеса їм винні тим, що війна...
    Тощо.

А ще по походженню та по етносу. А ще по вірі,по книжкам та музиці....ой(.

Але ж це біснування не заради України, а навпаки. Це все не заради об'єднання,а заради розпалювання ненависті, або заради відчуття власної нарцистичної величі (фашизм,так) або ...заради грошей.

Це лише розпалювання внутришнього конфлікту шляхом пошуку відмінностей та ганебних ярликів. Замість обїєднання українців по схильним ознакам.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    24 868

Типово

Я ничего писать не буду.
    И так все понятно

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    19 828

Типово

Вообще эти поиски ИПСА так милы. В моточате возмущаются якобы запретом езды в Запорожье на байках на время войны. И тут же доказывают что это россиянский вброс. Находим и источник. И владельца СМИ. ))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Очень хочется спросить у мадам Ивановской, где она за последние годы слышала публичное исполнение отых писень. Публичное - это на сценах, если что.
    Особенно в Тернополе).
    Тупа вівця, розумна людина не згодилась би на таку посаду
    Мовний омбудсмен призвала законодательно запретить публичное исполнение песен на русском языке. Дабы устранить неясность.

Бюрократическая логика этого заявления понятна: её прессуют требованиями а-ля наказать Андрея Данилко за исполнение его же песен, а это не в её компетенции и вообще не подлежит регулированию законом. Вот она и пытается защититься, очень неумно.

Это уже даже не прыжки на граблях. На фоне всего происходящего это яркая иллюстрация максимы: выживание не является обязанностью.

Напоминаю, что в Уголовном Кодексе Украины есть статья 161 такого содержания:
    · …прямечи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та іншихпереконань, статі, інвалідності, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за МОВНИМИ або іншими ознаками - караються штрафом віддвохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, зпозбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
    · ті самідії, … вчинені службовою особою, караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк віддвох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Чиновница, наверное, забыла, что русский– это не только язык государства-агрессора. Это родной язык как минимум сотен
    тысяч граждан Украины. Этнических русских. А также тех, кто родился в смешанных семьях. У которых есть права и которые воюют сейчас в рядах Сил обороны Украины.

Более того.

Предлагать ФОРМАЛЬНУЮ дискриминацию по языку, когда Россия в лоб выкатывает требование «защитить русскоязычных»- это клиника.

Это открытое подыгрывание врагу.

Единственно возможное действие адекватного государства: омбудсмен (который ВРУ) должен инициировать возбуждение уголовного дела по статье 111.2 – Пособничество государству-агрессору.

Чтобы слегка пришли в себя.

Никакие сокращения ультиматумов Трампа не помогут, если творить эту дичь.
    Востаннє редагував Subolg: 29.07.2025 о 08:46
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    67 612

Типово

Да само слово должность и обладание ей, у многих тёток вызывает благоговейный трепет и подскок короны величия до небес))))

А уж шо за должность, иногда им пох, пока не разберутся, в какое гавно вляпались ...))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    3 449

Типово

Не так бачу.
    За це можна подякувати провокаторам та корисним ідіотам дуже правого типу, що тих провокаторів підтримують.За грошенята або без.
    Висмоктуючи проблему з пальця та розподіляючи умовний захід та схід, або південь та північ по ступенях гідності-меньшовартості-вірномовності тощо. Навіть у Закарпатті їм "собача мова", бо не та, що їхня)).
    Винні провокатори які реагують на провокації, а не самі повокатори які підбурюють. Цікаве бачення, що ще сказати.
    Про Закарпаття є протитежне враження. В ужгородському готелі на рецепції бачать що ви з Дніпра і вітають російською. Що взагалі "фейспалм" для мене.
    А Харків та Одеса їм винні тим, що війна...
    Тощо.
    Ну це сталий наратив, але не знаю звідки це взялося, я жодного разу на заході про це ні від кого не чув.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 323

Типово

Цитата Допис від Nills Переглянути допис
    Цікаве бачення, що ще сказати.
    Воне моє) і я в ньому не поодинока.
    У вас своє, інше.Все ок.

Про Закарпаття є протитежне враження. В ужгородському готелі на рецепції бачать що ви з Дніпра і вітають російською. Що взагалі "фейспалм" для мене.
    Я з таким жодного разу не стикалася,але я не живу там в готелях. Ну чого фейспалм)? На мій погляд, це прояв гостинності.
    Якби покусали або не поселили,ото б був фейспалм).

А образливий вираз то було саме про закарпатську мову. Від тих, у кого не така.

Ну це сталий наратив, але не знаю звідки це взялося, я жодного разу на заході про це ні від кого не чув.
    ну так я ж і пишу про провокаторів. В усіляких соц.мережах та каналах.
    Хтось же реєструється з адресою умовно "м. Львів" чи "м. Тернопіль" і несе оте все.

І їх багато...
    Звідки ті люди нікому не відомо.
    Востаннє редагував ~ Электра ~: 29.07.2025 о 10:09

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 042

Типово

Звідки ті люди нікому не відомо.
    Та звідти

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 657

Типово

А от з тієї ж статті 161, фрагмент:
    " пряме чи непряме обмеження прав .... за ознаками.... політичних,...переконань"

це як? якщо хтось публічно розповідатиме про принади рашизму, то теж ніззя обмежувати?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    24 868

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    " пряме чи непряме обмеження прав .... за ознаками.... політичних,...переконань"

це як? якщо хтось публічно розповідатиме про принади рашизму, то теж ніззя обмежувати?
    Прикинь

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

А заклики до злочину хоч можна обмежувати?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    24 868

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    А заклики до злочину хоч можна обмежувати?
    Ну если это призывы к преступлению против руссоязычных то возможно твоим именем назовут улицу.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 323

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Якщо це про Конституцію, то Ви номер переплутали.
    Стаття 161. День прийняття Конституції України є державним святом - Днем Конституції України

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

Ну если это призывы к преступлению против руссоязычных то возможно твоим именем назовут улицу.
    Сьогодні російська ракета вразила пологовий в Камянському. Загинула 23 річна дівчина. Вагітна. Можливо вона була й російськомовною. А от і хто давали команду на запуск тієї ракети й виконували його навряд чи були україномовні. Йож існують деякі межі після яких тебе перестають поважати. Й це я зараз так мякенько.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    24 868

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Сьогодні російська ракета вразила пологовий в Камянському. Загинула 23 річна дівчина. Вагітна. Можливо вона була й російськомовною. А от і хто давали команду на запуск тієї ракети й виконували його навряд чи були україномовні. Йож існують деякі межі після яких тебе перестають поважати. Й це я зараз так мякенько.
    Вотэбаутизм, или "Whataboutism", это риторический прием, когда в ответ на критику или обвинение собеседник переключает внимание на другую проблему, чтобы обесценить изначальный тезис. Проще говоря, это уход от ответа на конкретный вопрос или обвинение путем перевода разговора на другую тему.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 657

Типово

Якщо це про Конституцію, то Ви номер переплутали.
    Ні, це з КК, коментар #4807.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

Вотэбаутизм, или "Whataboutism", это риторический прием, когда в ответ на критику или обвинение собеседник переключает внимание на другую проблему, чтобы обесценить изначальный тезис. Проще говоря, это уход от ответа на конкретный вопрос или обвинение путем перевода разговора на другую тему.
    А хто то тобі сказав що твій флуд важливіше за життя тієї дівчини. А вона там не одна загинула.

Сторінка 241 з 246 ПершаПерша ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті