Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував SofiElena: 29.07.2025 о 12:39
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
смаки ))))
ось він тут ще молоденький - https://www.youtube.com/watch?v=Y9qf...rv=dBIp-Zdu6PI
я на Ріану ходила ))) нам квитки корпорація тоді купила )) оце мабуть найскращіве шоу було, яке я взагалі бачила.
але фото с Козловським в мене до речі тесь десь є )))з новорічного корпоратива ))))))))))))))))))) він до речі без пАнтів , ось вчора купувала в Аврорі насіння Алмаз - соняшника - а там - Вітаю, я Віталій Козловський )))))))))) мене засунили сюда )))) - ну хоч його засунули ))))) нарешті))
Просто Пономарьов поступово стає несучасним, тому і намагається вижити за допомогою колаборацій з іншими співаками. "ОЕ" люблю, але вибірково. Решта з Вашого списку не моє.
Моє: "Без обмежень", "Kozak system", "Антитіла" (не всі пісні), Cheev, Пивоваров. У Melovin просто бомбезний голос і величезний талант, але, знову ж таки, пісні - не моє.
+10000 Я не люблю реп, але пара-трійка її пісень мені таки зайшли. Вона просто глиба в цьому жанрі! Талантище! У всьому світі таких на пальцях порахувати можна.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
а тим часом
Військовий кореспондент німецької газети Bild Юліан Рьопке повідомляє, що російські війська увійшли в Дніпропетровську область, зайнявши село Маліївка, де українською стороною були зведені потужні фортифікаційні укріплення. Але ЗСУ не змогли втримати це село, оскільки укріплення були порожніми через брак піхоти.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Не може бути! "Плєчєвиє"(с) та "раздватрічєтирєпять" верещать, що бубочка проводить охрєнєнную мобілізацію, і на фронті ВИСТАЧАЄ бійців. То всьо кляті західні партнери не надають нам достатньо зброї, тому ми втрачаємо території.
До речі, обіцяла викласти допис з цього питання. Пішла в іншу тему.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks