Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Значит общество стало более талерантное и терпимое. И "чому не на мови" мы больше не слышим и это радует. Видать у меня просто в ленте сплошные извращенцы попались
А какие претензии могут быть к Цою, который "хотел перемен" и "сажал алюминиевые огурцы на брезентовом поле"?)
Т е чувак конкретно был настроен на потест против старого мира,
причем был достаточно умен, мил и интеллигентен?
Он был корейцем, странно, чтоб он пел на мове, еще и в 90-е))).
Спробую пояснити.
Щоб знати хто такий Цой треба щонайменш цікавитись подібною культурою/музикою.
Спитайте людей зі Львова чи знають вони пісні Цоя. Гарантую що 90% дадуть заперечну відповідь, бо вони виховувались на зовсім іншій культурі.
Враховуючи це, рядовий львівянин (хоч депутат, хоч ні) чує пісню російською і не розуміє хто її автор, Цой, моргенштерн чи кобзон якийсь.
Майже так само якщо вам (чи мені) дати послухати пісні польською мовою - ми зрозуміємо що це польська, а хто її співає хз.
Люди из Львова (с) это некий эталон, на который должны равняться остальные люди, которые не из Львова)), или к чему этот акцент?
Кстати, не думаю что не знают они этого Цоя). Ну то поколение, которое росло в его время.
Короче, запретить всё нах
Пусть лучше зомбоящик смотрят
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Хто саме не знає? Діти-підлітки? Меленіали? Ті, хто народився в 60-70х? Чи діди 40х років 20 століття народження))?
Я попитаю, бо я ж там поряд. Мені тепер цікаво.
Там якась дивна ситуація з тим хлопцем і Цоєм, вам не здається? Ось хлопець ВПО зі сходу чи півдня (ну звісно), який серед львівських еліт))) пішов співати Цоя.
І ,раптом, в тому ж самому місці ота депутатка Піпа з'яляється...І шаленіє. І обурюється.І всі обурюються разом з нею,тому що це Цой.
Але ж, його ніхто не знає...
Якась музкомедія).
Апд. І все це було б смішно, якщо б не приносило разграю в суспільство. А воно приносить. Бо саме для цього і вариться(((.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks