.Безугла, розуміючи, що зараз от-от почнуть бити:
- Нє подходітє! Я больной на голову чєловєк! У мене сіндром Аспергера!
- А хто вам ставив діагноз?
- Я сама собі поставіла!
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.Безугла, розуміючи, що зараз от-от почнуть бити:
- Нє подходітє! Я больной на голову чєловєк! У мене сіндром Аспергера!
- А хто вам ставив діагноз?
- Я сама собі поставіла!
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Та падажди. Там до удара,как до Луны.
Партия " ЕС" звернулась шо петьмана на марафоне не пускают.... Полиция почала
розследование.
Могут же расследовать как в НАБУ,по 5 лет. Так шо пока не вижу повода для твоей радости. Но дурному не скучно й самому.))
Хотя,после того,как он когда-то бухой в студию во время эфира ввалился и опозорился на всю страну ,не удивительно шо его в приличные места не пускают.
А вообще интересно,если марафон такое овно,как вы пишете,то чего ж ваш петьман туда так рвется?)
Вопрос риторический.
Востаннє редагував Антуриум: 27.07.2025 о 17:55
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Фондерляйніха паходу агенткиня кремля!
Хоче шоп у нас тут були російські шпійони в НАБУ (із коноплями)
Тридварас виходь на антімайдан проти російських шпіонів із коноплями в НАБУ разом із Шуріком Гэ
![]()
Гггггг
Ухілєс )))
![]()
Не дай бог так оголодать.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
ментальна руzня регулярно видає себе тим, що в її уявленнях про світ інша, альтернативна від основної лінії партії думка - обов'язково за гроші. а як же інакше![]()
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
А може не тільки ментальна. Чоловік досі слухає АрІю, мабуть теж хвилюється за рєбят на ЭСВЭО:
https://youtu.be/KBlPKq24wvI?si=C1AgolSEl-GoBOdz
Можно послухать арИю на ночь:
Балада о древне узком воине (эсвэо):
https://youtu.be/VWyL5arpB7Y?si=lRagjY-uh9tXggZP
Так я ж за того тридоваса на позапрошлых выборах голосовала. Так шо считай,шо я там уже была. Поверила в рекламу на каждом углу " хочеш щоб скінчилася війна? Голосуй за Порошенко!"
А потом ни война не скинчилася, а ещё и его холуи нас мордами в пол укладывали, когда наше предприятие рейдили. Ну,а после сгоревших складов нашего оружия ,трёх,Карл! Трёх!!! Вообще прозрела.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks