Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Какой-то мамкин корегувальник(((((В смысле?
Официально
https://t.me/kpszsu/39275⚡️ ЗБИТО/ПОДАВЛЕНО 200 ЦІЛЕЙ ПРОТИВНИКА
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
У ніч на 26 липня (із 20.00 25 липня) противник атакував 235-ма засобами повітряного нападу (208 БпЛА та 27 ракет різних типів):
- 208 ударними БпЛА типу Shahed і безпілотниками-імітаторами різних типів із напрямків: Брянськ, Курськ, Орел, Міллєрово, Шаталово, Приморсько-Ахтарськ, рф, Гвардійське - ТОТ Криму;
- 12 балістичними ракетами Іскандер-М/KN-23 (із Воронезької, Курської, Ростовської обл. - рф., Єйська та ТОТ Криму;
- 8 крилатими ракетами Іскандер-К (із Єйська, Воронезької, Ростовської обл.);
- 7 керованими авіаційними ракетами Х-59/69 (із повітряного простору Бєлгородської обл., рф та ТОТ Запорізької обл.).
❗️Основний напрямок удару – Дніпропетровщина!
Повітряний напад відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та безпілотних систем, мобільні вогневі групи Сил оборони України.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Зате як членограй красиво пиздИть, що МИ (тобто Україна) виготовляємо дрони-перехоплювачі і МИ найбличим часом доведемо їх виробництво до того рівня, щоб могли щоденно запускати по 1000 штук.Жодної з обіцяних 3000 ракет НЕМАЄ (повинно бути вже 1750!!), жодного з показаних рік тому дронів-ракет "Паляниця" та "Пекло" НЕМАЄ, більшість дронів-перехоплювачів виготовляємо НЕ МИ, як виявилося. Зате воно регулярно вилазить на екран і на радість "плєчєвим"(с) пиздИть, які вони (зелені) круті і як ось-ось все буде заєбісь. Ненавиджу!!!
Просто в голові не вкладається, як можно мати настільки зашкалюючий рівень цинізму, щоб в такий страшний момент ввалюватися на форум, щоб обісрати та оббріхати.
Такою ти народилася.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
а никто не слышит далеких, мощных бабахов,
и при этом нет никакой сирены?
и уже не первый раз
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум
В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks