Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это так Семен Исаакавич с Одессы невесту выбирал на 80 году жизни.
Я думал, тебя должно было другое триггернуть:
я-то знаю, что ты в корне с этим не согласен, считая, что владение авто на уровне первого владельца обходится дешевле, чем на уровне тех, кто покупает не новымиале комон, хто ці преміальні електрички купує новими (не будемо тикати пальцями), вони ж дешевшають зі швидкістю світла.
Об'єктивно це не завжди так, і це залежить від багатьох факторів - в першу чергу це рентабельність конкретного авто.
Минулого року я тут описував свій досвід володіння конкретного авто, за скільки придбав і за скільки продав. Враховуючи що потім накидали порівнянь з іншими авто, то я вважаю що мій кейс був вдалим. Не скажу що я там щось вираховував це ще до покупки, зовсім ні, просто напевно пощастило.
Поточний автомобіль, правду кажучі, мав би бути юзаний, але дилер вчасно підігнав пропозицію і вийшло за кошти б/в придбати новий.
А в варіанті з електричками ми бачимо що вони втрачають ціну ну дуже швидко.
Тому у мене немає сталої думки щодо рівня першого володаря, чи другого. все залежить від кокретно взятого випадку.
ну как зачем, триггернуть на баттл, а самому посмотреть со стороны![]()
Что они сделали с Santa Fe? Коробка от холодильника на колесах
![]()
Под гелик косят )
Я правильно понял, что ты пришел зарисоваться как нарушаешь скорость? )))
скорее как любит минимализм в HUD
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
За мной будешь))
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks