Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Долю феи? Ещё и доброй)? Ой нет, не пожелаю.
Слишком велика ответственность. Я уж о людской неблагодарности молчу).
Звичайний оГород. Коли не має відповіді потрібно зафлудити.
ЗІ дякую Гала й Синичка за відповіді.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
гаразд. якщо класика окреслена певною добою, періодом часу -- як по книжному -- це одне питання. у такому випадку йдеться про побажання дитині жити в патріархальному суспільстві. може хто з мамІв замахався бути відповідальними за себе і марять як би його дітям втратити суб'єктність. справа смаку, не засуджую
але якщо класиком (як зараз) стає той, хто помер вчора, тобто - хто вже помер, це інший підхід до вибору літератури і можливість обрати бажану долю в книжці.
проблема ж не так в рос літературі - проблема в тому, що самих рабсіян вона нічому хорошому не навчила. наприклад. і в тому, що її пхали всюди де треба і де не треба.
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Скажемо так. Список письменників яких прийнято вважати російською класикою вже давно більш менш окреслено. Й так часи тоді були інші ніж зараз. А тому актуальність російської класики навіть безвідносно жіночої долі зараз під великим питанням. Молодь її зараз банально не читає. Й навряд чи вже буде читати. Навіть в Росії.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
не все так швидко помирає, на наш з вами жаль.
в кожному американському серіалі є принаймні один студент-заучка, складний і незрозумілий всім із томіком достоєвського. кафедри русістики свого часу щедро попрацювали на фсбшні грошики, щоб чарльз буковськи написав
The Russians knew something.Spoiler: бла бла бла
я не проти, але непогано було б дивитись на правду. чи здохла російська культура як софт паувер? ні, бо чого б останніми лише днями, спеціально не шукаючи, просто в новинах ми чули то про нетребку то про гергієва (
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks