Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
якби воно не працювало то зєля б його не чіпав
Луценко каже що набу записувало зустрічі владної верхівки у квартирі Міндіча
а там вони обговорювали масшабні схеми піздінга на обороні
ну і Чернишова взяли за сраку
НАБУ навпаки дуже гарно працює, підібралося до самого пісьгорая тому він очканув і вирішив його прикрити
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
1 дн.
·
"А кого з топ-посадовців посадило НАБУ?" - хором волає ЗЕботва.
Взагалі-то, НАБУ не садить - садить суд. А скільки справ НАБУ довели до суду?
В коментарі Зої Касанжи побачив відповідь. Оцініть. І зверніть увагу на партійну належність. Список, я так розумію, не повний. Але для роздумів - достатньо.
АПДЕЙТ. Автор цього списку - Анна Оскомина
![]()
![]()
![]()
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Він готує нові санкції
Борислав Береза
Довбойоби з Банкової все ж хочуть запроваджувати санкції та готують законопроект, який дуже нагадує російській. Схоже, у нас з'являться не "іноагенти", а "агенти Кремля".
І схоже, що буде плашка, яка нагадує от це:
18+ ЦЕЙ МАТЕРІАЛ, ІНФОРМАЦІЯ СТВОРЕНИ, ПОШИРЕНИ ТА (АБО) ОЗВУЧЕНИ ОСОБОЮ, ЩО Є АГЕНТОМ КРЕМЛЯ ТА ЗНАХОДИТЬСЯ ПІД САНКЦІЯМИ РНБО ЧИ ІНОЗЕМНИМ АГЕНТОМ (СОРОСЬОНКОМ) АБО СТОСУЄТЬСЯ ЙОГО ДІЙ.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Цікаво, в 2013-14 рр. циферний алкаш просто на Антимайдан виходив чи розстрілював майдановців?
Борислав Береза
Декілька днів я комунікую з європейськими політиками та журналістами. І жодного разу не чув від них щось негативне в бік протестів. Не чув нічого неприємного. Не чув жодного разу нічого засуджуючого. Але в бік нашої влади чув багато чого. І про аморальні дії, і про змову, і про зневажливе ставлення до партнерів, і про брехню. Чув і нецензурну оцінку розумових та етичних стандартів нашої влади від тих, с ким дуже давно товаришую і хто підтримував нас весь час та ставив свою репутацію на кон, адвокатуючи Україну в своїх країнах. Але про протести жодного поганого слова. І це дуже показово. А це дуже заважає Банковій та її сателітам називати протести проплаченими. Вірніше, називати вони можуть, але довіри до слів влади після атаки Зеленського на САП та НАБУ, під маскою боротьби з російським слідом, у багатьох вже немає. Тому чергова спроба дискредитувати протестуючих хибна та дурна. А для молоді, яка не хоче жити, як в Рашці ти Білорашці, до чого тяготіє Володимир Зеленський, остаточно стає зрозуміло, що куди він веде країну. Це робить його шанси на майбутнє президентство нездісненними. І це дуже добре.
![]()
Про ефективність і про "де гроші повернуті державі". Що пишуть про повноваження в інтернетах:
"Націона́льне антикорупці́йне бюро́ Украї́ни (НАБУ[2]) — центральний орган виконавчої влади із спеціальним статусом, на який покладається попередження, виявлення, припинення, розслідування та розкриття корупційних та інших кримінальних правопорушень,віднесених до його підслідності[⇨], а також запобігання вчиненню нових."
може, я щось неправильно розумію, але вироки, повернення і інше вирішує не НАБУ, а суд?
Може, тоді заодно і суди розігнати за один день, поправками до випадкового закону і миттєвим підписом з публікацією в газетах?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Ти якщо не вмієш читати між рядків та розуміти СПРАВЖНІЙ сенс, то хоч не ганьбися, відкриваючи рота.
Сергій Притула
16 год
·
Роки минають, методички не змінюються…
Отже, за останніх 3 доби я дізнався, що:
- учасники акцій проти #12414 всі наглухо проплачені;
- ці акції керовані з кремля (і тут аргумент - тривог не було під час акцій. Ну все, шах і мат);
- учасники приходять з однаковими картонками де гасла написані однаковим шрифтом!!!
Все це дуже сумно і прикро.
Вихід людей на вулицю з вимогою до органів влади повернути законодавство, яке обслуговує антикорупційну інфраструктуру до стану, який не суперечить вимогам наших європейських партнерів щодо руху України в ЄС, подають ледь не як спробу повалення держ органів влади під час війни.
І ось саме це і є страшною брехнею, яка несе розбрат в суспільство. Саме це, а не 20-річна дівчина з цитатою Жадана на картонці.
Формальна причина бліц-кригу по НАБУ та САП - захист від російського впливу, просто не витримує критики.
Перепрошую, але у нас «кротів» знаходили і в СБУ, і в НГУ, і в ЗСУ. Я щось не пригадую як це ставало підставою для парламентських ініціатив по реорганізації діяльності чи підзвітності цих структур.
Тому є велике прохання до тих, кому українське суспільство довірило країну у важкі часи - спілкуватися з ним (суспільством), як з дорослими людьми.
Так виглядає повага. На яку українське суспільство безперечно заслуговує.
-------------------------------------------------------------------
І на додаток:
Сергій Притула
1 дн.
·
Вчора біля театру Франка клекотіло.
Молодь. Багато молоді. Крутої, з палаючими очима.
Тисячі людей передавали «привіт» президенту, його офісу і депутатам.
У мирний спосіб.
Із саморобними плакатами, щирим розчаруванням і усвідомленням відірваності владної верхівки від реалій життя та очікувань в суспільстві.
Вражає швидкість підписання скандального закону. Приміром, законопроект 12148 щодо застосування мораторію до кредитів, наданих підприємствам з окупованих територій, лежить на підпис президента ще з 1 квітня.
І нічого… не терміново. Це ж всього лиш наші підприємці, майно яких залишилось на окупованих територіях, а кредитні історії – на підконтрольних уряду.
А тут від голосування до підписання – якісь години часу.
Ігноруючи несприйняття цих законодавчих ініціатив суспільством. Не зважаючи на стурбованість партнерів від яких ми залежимо і фінансово, і мілітарно, і євроінтеграційно.
Влада, яка під час війни мала беззаперечну підтримку українського суспільства (добровольці у військо, масовий волонтерський рух, кредит довіри державним інститутам, цементування легітимності президента навіть після завершення строку каденції), зараз не хоче чути людей і поводить себе за принципом: роблю що хочу, бо можу це зробити!
Ні. Свій народ треба чути. Навіть якщо народ скандує неприємні ніжному вуху гасла.
Бо іншого надійного союзника щоб зберегти країну у влади немає. І мова ж не тільки про тих, хто має можливість вийти на акцію протесту в тилу.
Вчора я спілкувався із кількома знайомими військовослужбовцями. Рівень демотивації – зашкальний. Наче ж йшли воювати, щоб ми не стали росією, але проблема вилізла з-за спини.
В часи великої війни я дотримувався філософії «нерозгойдування човна», дотримання «one voice policy» та дистанціювання від якихось процесів, де б треба було займатись політичною полемікою, щиро вважаючи, що в такий час це єдиноправильна поведінка.
І за таким принципом жили мільйони українців, які зараз відчули ось цей неприємний момент, коли усвідомили, що хтось в Україні досі сприймає їхню порядність за слабкість.
Усім хлопцям у високих кабінетах, які вирішили, що схопили Бога за бороду, хочу нагадати, що в історії нашої країни вже такі були. І коли вони плювали на суспільство, то потім не допомагали ні беркути, ні тітушки, ні росія.
Задумайтесь, ким ви хочете залишитесь у історії. Час виправити помилки ще є.
ціла фракція в ВРУ - проросійська опажопа. але вона священа корова і ми знаємо чому.
"Станом на зараз, за даними ЗМІ, близько 50 народних депутатів Верховної Ради України 9-го скликання отримали підозри у вчиненні злочинів, частина з яких стосується корупційних порушень, а частина - злочинів проти національної безпеки. "
і цими руками вони демонтують державу.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Допис відомої молодої вчительки з історії - доньки ще більш відомої письменниці Тамара Горіха зерня:
Марія Воротило
2 дн.
·
Всіляке було у мене у житті.
Але зараз наш чат по двіжам гудить.
І я дивлюсь на те, як десятки розлючених підлітків між собою домовляються іти завтра на мітинг.
Хто бере картон, хто фарби, хто ножиці і канцелярські ножі.
Їхня злість аж крапає з екрану мені на підлогу.
Це дуже фантастичне і дуже страшне видовище.
Заборонити їм не можу, вони все вирішили для себе самі.
Я завтра буду поряд з ними.
* * *
Марія Воротило
1 дн.
·
*сидить у метро і ледве дихає*
Це таки виснажливо
Але.
Тисячі людей навколо. Злі, впевнені, наполегливі. Дуже багато молоді, дууууже. Плакати один краще другого.
Зараз їду додому і звідусіль отримую фото зернят. Вони теж були на мітингах у себе дома - Харків, Дніпро, Вінниця, Львів…
16-17 років мацьопам, але знають чого вони тут і що хочуть.
Даю фото і свої, і їхні. У коментарях відео.
Дякую всім за день, це було яскраво і тепло
Схоже що гроші таки зайшли. От і побачимо СБУ чогось варті, чи теж саме що й ті проти кого вони залишились.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Допис діючого військового, який вже багато років на нулі в найгарячіших точках. Йому, мабуть, теж заплатили, ага.
Микола Ворошнов
1 дн.
·
Верховна Рада пішла на канікули до 20 серпня....
Хай би краще в сраку вона пішла, а не на канікули. Потвори.
31 дипня буде пленарне, пише гурін депутат, той що у артємія лєблєдєва працював а вкраїнчики його обрали представляти себе у верховній раді ахаха
вже повницця стрічка депутатьскими маю право на помилку, чорт попутав ахаха
Мені так подобається, як ліберальна грантожерська туса підміняє по ходу поняття.
з кінця, для антикоррупційних органів була зроблена вертикаль і якщо антикоррупційний суд розвалює справи САП та НАБУ то це каже лише про якість роботи
по друге - коррупція завжди має предикатний злочин, який в 99% має збитки державі в розмірі як мінімум на суму хабара, як макисмум сума хабара складає 10-20% від збитків державі
про просто виявити та штрафанути - це історія про НАЗК, а НАБУ правоохоронний орган, який повинен встановити не дише факт корупційного злочину, але ще й всі обставини, походження і куди ділись, вжити всіх необхідних заходів щодо відшкодуванню збитків
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks