Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 74 з 97 ПершаПерша ... 24646566676869707172737475767778798081828384 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1921, показано з 1 461 по 1 480.

Тема: Загальна флуділка. Черговий том

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а врахувать хто чий кум, чий бетон і чий асфальт? для цього треба надзусилля
    аполітично міркуєте
    я ж кажу, НАБУ вибудовували незалежність, щоб вона аполітично і думала, тому і директора признаяали на такий термін, тому і нагляд міжнародників - но якщо воно не працює, так навіщо все це утримувати?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    83 761

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я ж кажу, НАБУ вибудовували незалежність, щоб вона аполітично і думала, тому і директора признаяали на такий термін, тому і нагляд міжнародників - но якщо воно не працює, так навіщо все це утримувати?
    а ми люди підневільні. вибір бачите який
    це символ віри і платимо за нього не ми.

там під шумок ще якісь основи демократії демонтували, от, зокрема, не треба вже ніяких жалюгідних папірців, аби вдертись в приватне помешкання людиськів
    Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 916

Типово

якби воно не працювало то зєля б його не чіпав

Луценко каже що набу записувало зустрічі владної верхівки у квартирі Міндіча
    а там вони обговорювали масшабні схеми піздінга на обороні
    ну і Чернишова взяли за сраку

НАБУ навпаки дуже гарно працює, підібралося до самого пісьгорая тому він очканув і вирішив його прикрити
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

(с) Бойко
    про справи вона ридає, 40% справ в впровадженні НАБУ тягнуться більше 5 років
    чого вони там тягнуться? Чи КПК для НАБУ не Закон?
    НАБУ, САП, ВАКС стали органами які видають коррупціонерам індульгенції, органами, які замість закладених в Законі правоохоронних функцій ще вирішили грати на політичній площадці, хоча по Конституції всі правохоронні органи поза політикою

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    1 дн.
    ·
    "А кого з топ-посадовців посадило НАБУ?" - хором волає ЗЕботва.
    Взагалі-то, НАБУ не садить - садить суд. А скільки справ НАБУ довели до суду?
    В коментарі Зої Касанжи побачив відповідь. Оцініть. І зверніть увагу на партійну належність. Список, я так розумію, не повний. Але для роздумів - достатньо.
    АПДЕЙТ. Автор цього списку - Анна Оскомина

«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Також піськограя жде фіаско по незаконних санкціях проти пєтьмана )))
    Він готує нові санкції

Борислав Береза

Довбойоби з Банкової все ж хочуть запроваджувати санкції та готують законопроект, який дуже нагадує російській. Схоже, у нас з'являться не "іноагенти", а "агенти Кремля".

І схоже, що буде плашка, яка нагадує от це:

18+ ЦЕЙ МАТЕРІАЛ, ІНФОРМАЦІЯ СТВОРЕНИ, ПОШИРЕНИ ТА (АБО) ОЗВУЧЕНИ ОСОБОЮ, ЩО Є АГЕНТОМ КРЕМЛЯ ТА ЗНАХОДИТЬСЯ ПІД САНКЦІЯМИ РНБО ЧИ ІНОЗЕМНИМ АГЕНТОМ (СОРОСЬОНКОМ) АБО СТОСУЄТЬСЯ ЙОГО ДІЙ.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    ещё детки тех, что стояли на майдане. не картонки а полиграфия. не светлые лица а маски. не 5 часов на протестах а 5 минут для камер. настоящее волеизъвление всегда настоящее. ага.
    Цікаво, в 2013-14 рр. циферний алкаш просто на Антимайдан виходив чи розстрілював майдановців?

Борислав Береза

Декілька днів я комунікую з європейськими політиками та журналістами. І жодного разу не чув від них щось негативне в бік протестів. Не чув нічого неприємного. Не чув жодного разу нічого засуджуючого. Але в бік нашої влади чув багато чого. І про аморальні дії, і про змову, і про зневажливе ставлення до партнерів, і про брехню. Чув і нецензурну оцінку розумових та етичних стандартів нашої влади від тих, с ким дуже давно товаришую і хто підтримував нас весь час та ставив свою репутацію на кон, адвокатуючи Україну в своїх країнах. Але про протести жодного поганого слова. І це дуже показово. А це дуже заважає Банковій та її сателітам називати протести проплаченими. Вірніше, називати вони можуть, але довіри до слів влади після атаки Зеленського на САП та НАБУ, під маскою боротьби з російським слідом, у багатьох вже немає. Тому чергова спроба дискредитувати протестуючих хибна та дурна. А для молоді, яка не хоче жити, як в Рашці ти Білорашці, до чого тяготіє Володимир Зеленський, остаточно стає зрозуміло, що куди він веде країну. Це робить його шанси на майбутнє президентство нездісненними. І це дуже добре.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 653

Типово

Про ефективність і про "де гроші повернуті державі". Що пишуть про повноваження в інтернетах:

"Націона́льне антикорупці́йне бюро́ Украї́ни (НАБУ[2]) — центральний орган виконавчої влади із спеціальним статусом, на який покладається попередження, виявлення, припинення, розслідування та розкриття корупційних та інших кримінальних правопорушень,віднесених до його підслідності[⇨], а також запобігання вчиненню нових."
    може, я щось неправильно розумію, але вироки, повернення і інше вирішує не НАБУ, а суд?
    Може, тоді заодно і суди розігнати за один день, поправками до випадкового закону і миттєвим підписом з публікацією в газетах?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ах вот оно что Михалыч
    З.Ы. как же хочется вечно оставаться у корыта и получать донаты от народа.
    Ти якщо не вмієш читати між рядків та розуміти СПРАВЖНІЙ сенс, то хоч не ганьбися, відкриваючи рота.

Сергій Притула
    16 год
    ·
    Роки минають, методички не змінюються…
    Отже, за останніх 3 доби я дізнався, що:
    - учасники акцій проти #12414 всі наглухо проплачені;
    - ⁠ці акції керовані з кремля (і тут аргумент - тривог не було під час акцій. Ну все, шах і мат);
    - ⁠учасники приходять з однаковими картонками де гасла написані однаковим шрифтом!!!
    Все це дуже сумно і прикро.
    Вихід людей на вулицю з вимогою до органів влади повернути законодавство, яке обслуговує антикорупційну інфраструктуру до стану, який не суперечить вимогам наших європейських партнерів щодо руху України в ЄС, подають ледь не як спробу повалення держ органів влади під час війни.
    І ось саме це і є страшною брехнею, яка несе розбрат в суспільство. Саме це, а не 20-річна дівчина з цитатою Жадана на картонці.
    Формальна причина бліц-кригу по НАБУ та САП - захист від російського впливу, просто не витримує критики.
    Перепрошую, але у нас «кротів» знаходили і в СБУ, і в НГУ, і в ЗСУ. Я щось не пригадую як це ставало підставою для парламентських ініціатив по реорганізації діяльності чи підзвітності цих структур.
    Тому є велике прохання до тих, кому українське суспільство довірило країну у важкі часи - спілкуватися з ним (суспільством), як з дорослими людьми.
    Так виглядає повага. На яку українське суспільство безперечно заслуговує.
    -------------------------------------------------------------------
    І на додаток:

Сергій Притула
    1 дн.
    ·
    Вчора біля театру Франка клекотіло.
    Молодь. Багато молоді. Крутої, з палаючими очима.
    Тисячі людей передавали «привіт» президенту, його офісу і депутатам.
    У мирний спосіб.
    Із саморобними плакатами, щирим розчаруванням і усвідомленням відірваності владної верхівки від реалій життя та очікувань в суспільстві.
    Вражає швидкість підписання скандального закону. Приміром, законопроект 12148 щодо застосування мораторію до кредитів, наданих підприємствам з окупованих територій, лежить на підпис президента ще з 1 квітня.
    І нічого… не терміново. Це ж всього лиш наші підприємці, майно яких залишилось на окупованих територіях, а кредитні історії – на підконтрольних уряду.
    А тут від голосування до підписання – якісь години часу.
    Ігноруючи несприйняття цих законодавчих ініціатив суспільством. Не зважаючи на стурбованість партнерів від яких ми залежимо і фінансово, і мілітарно, і євроінтеграційно.
    Влада, яка під час війни мала беззаперечну підтримку українського суспільства (добровольці у військо, масовий волонтерський рух, кредит довіри державним інститутам, цементування легітимності президента навіть після завершення строку каденції), зараз не хоче чути людей і поводить себе за принципом: роблю що хочу, бо можу це зробити!
    Ні. Свій народ треба чути. Навіть якщо народ скандує неприємні ніжному вуху гасла.
    Бо іншого надійного союзника щоб зберегти країну у влади немає. І мова ж не тільки про тих, хто має можливість вийти на акцію протесту в тилу.
    Вчора я спілкувався із кількома знайомими військовослужбовцями. Рівень демотивації – зашкальний. Наче ж йшли воювати, щоб ми не стали росією, але проблема вилізла з-за спини.
    В часи великої війни я дотримувався філософії «нерозгойдування човна», дотримання «one voice policy» та дистанціювання від якихось процесів, де б треба було займатись політичною полемікою, щиро вважаючи, що в такий час це єдиноправильна поведінка.
    І за таким принципом жили мільйони українців, які зараз відчули ось цей неприємний момент, коли усвідомили, що хтось в Україні досі сприймає їхню порядність за слабкість.
    Усім хлопцям у високих кабінетах, які вирішили, що схопили Бога за бороду, хочу нагадати, що в історії нашої країни вже такі були. І коли вони плювали на суспільство, то потім не допомагали ні беркути, ні тітушки, ні росія.
    Задумайтесь, ким ви хочете залишитесь у історії. Час виправити помилки ще є.

Дописів
    83 761

Типово

ціла фракція в ВРУ - проросійська опажопа. але вона священа корова і ми знаємо чому.
    "Станом на зараз, за даними ЗМІ, близько 50 народних депутатів Верховної Ради України 9-го скликання отримали підозри у вчиненні злочинів, частина з яких стосується корупційних порушень, а частина - злочинів проти національної безпеки. "
    і цими руками вони демонтують державу.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 916

Типово

ціла фракція в ВРУ - проросійська опажопа. але вона священа корова і ми знаємо чому.
    "Станом на зараз, за даними ЗМІ, близько 50 народних депутатів Верховної Ради України 9-го скликання отримали підозри у вчиненні злочинів, частина з яких стосується корупційних порушень, а частина - злочинів проти національної безпеки. "
    і цими руками вони демонтують державу.
    ви шо агенткиня кремля ?)
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Все те кто надеется что Зевласть снесут каким то майдауном с картонками
    А хто на це сподівається, окрім твоїх рідних паРаші та ху.йла?
    дерьмака и сирника тоже нужно будет проверить у них же родственники в рашке
    "Етадругоє!"(с)
    якби воно не працювало то зєля б його не чіпав
    НАБУ навпаки дуже гарно працює, підібралося до самого пісьгорая тому він очканув і вирішив його прикрити
    +1000000

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Допис відомої молодої вчительки з історії - доньки ще більш відомої письменниці Тамара Горіха зерня:

Марія Воротило
    2 дн.
    ·
    Всіляке було у мене у житті.
    Але зараз наш чат по двіжам гудить.
    І я дивлюсь на те, як десятки розлючених підлітків між собою домовляються іти завтра на мітинг.
    Хто бере картон, хто фарби, хто ножиці і канцелярські ножі.
    Їхня злість аж крапає з екрану мені на підлогу.
    Це дуже фантастичне і дуже страшне видовище.
    Заборонити їм не можу, вони все вирішили для себе самі.
    Я завтра буду поряд з ними.

* * *

Марія Воротило
    1 дн.
    ·
    *сидить у метро і ледве дихає*
    Це таки виснажливо
    Але.
    Тисячі людей навколо. Злі, впевнені, наполегливі. Дуже багато молоді, дууууже. Плакати один краще другого.
    Зараз їду додому і звідусіль отримую фото зернят. Вони теж були на мітингах у себе дома - Харків, Дніпро, Вінниця, Львів…
    16-17 років мацьопам, але знають чого вони тут і що хочуть.
    Даю фото і свої, і їхні. У коментарях відео.
    Дякую всім за день, це було яскраво і тепло

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 098

Типово

Схоже що гроші таки зайшли. От і побачимо СБУ чогось варті, чи теж саме що й ті проти кого вони залишились.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Допис діючого військового, який вже багато років на нулі в найгарячіших точках. Йому, мабуть, теж заплатили, ага.

Микола Ворошнов
    1 дн.
    ·
    Верховна Рада пішла на канікули до 20 серпня....
    Хай би краще в сраку вона пішла, а не на канікули. Потвори.

Дописів
    83 761

Типово

31 дипня буде пленарне, пише гурін депутат, той що у артємія лєблєдєва працював а вкраїнчики його обрали представляти себе у верховній раді ахаха

Дописів
    83 761

Типово

вже повницця стрічка депутатьскими маю право на помилку, чорт попутав ахаха

Дописів
    83 761

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Допис відомої молодої вчительки з історії - доньки ще більш відомої письменниці Тамара Горіха зерня:

Марія Воротило
    2 дн.
    ·
    Всіляке було у мене у житті.
    Але зараз наш чат по двіжам гудить.
    І я дивлюсь на те, як десятки розлючених підлітків між собою домовляються іти завтра на мітинг.
    Хто бере картон, хто фарби, хто ножиці і канцелярські ножі.
    Їхня злість аж крапає з екрану мені на підлогу.
    Це дуже фантастичне і дуже страшне видовище.
    Заборонити їм не можу, вони все вирішили для себе самі.
    Я завтра буду поряд з ними.

* * *

Марія Воротило
    1 дн.
    ·
    *сидить у метро і ледве дихає*
    Це таки виснажливо
    Але.
    Тисячі людей навколо. Злі, впевнені, наполегливі. Дуже багато молоді, дууууже. Плакати один краще другого.
    Зараз їду додому і звідусіль отримую фото зернят. Вони теж були на мітингах у себе дома - Харків, Дніпро, Вінниця, Львів…
    16-17 років мацьопам, але знають чого вони тут і що хочуть.
    Даю фото і свої, і їхні. У коментарях відео.
    Дякую всім за день, це було яскраво і тепло
    там ще допис мами Ратушних був хороший
    Світлани Поваляєвої
    Востаннє редагував Мафальда: 25.07.2025 о 13:55

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Про ефективність і про "де гроші повернуті державі". Що пишуть про повноваження в інтернетах:

"Націона́льне антикорупці́йне бюро́ Украї́ни (НАБУ[2]) — центральний орган виконавчої влади із спеціальним статусом, на який покладається попередження, виявлення, припинення, розслідування та розкриття корупційних та інших кримінальних правопорушень,віднесених до його підслідності[⇨], а також запобігання вчиненню нових."
    може, я щось неправильно розумію, але вироки, повернення і інше вирішує не НАБУ, а суд?
    Може, тоді заодно і суди розігнати за один день, поправками до випадкового закону і миттєвим підписом з публікацією в газетах?
    Мені так подобається, як ліберальна грантожерська туса підміняє по ходу поняття.
    з кінця, для антикоррупційних органів була зроблена вертикаль і якщо антикоррупційний суд розвалює справи САП та НАБУ то це каже лише про якість роботи
    по друге - коррупція завжди має предикатний злочин, який в 99% має збитки державі в розмірі як мінімум на суму хабара, як макисмум сума хабара складає 10-20% від збитків державі
    про просто виявити та штрафанути - це історія про НАЗК, а НАБУ правоохоронний орган, який повинен встановити не дише факт корупційного злочину, але ще й всі обставини, походження і куди ділись, вжити всіх необхідних заходів щодо відшкодуванню збитків
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 916

Типово

31 дипня буде пленарне, пише гурін депутат, той що у артємія лєблєдєва працював а вкраїнчики його обрали представляти себе у верховній раді ахаха
    цікаво а чого не відомий борець із російським впливом депутат бомжанський ?

Дописів
    83 761

Типово

цікаво а чого не відомий борець із російським впливом депутат бомжанський ?
    я на гуріна підписана в хвітері, бо він не банить нікого і відповідає на всі дошкульні питання. потерпає там )))

Сторінка 74 з 97 ПершаПерша ... 24646566676869707172737475767778798081828384 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті