Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
псевдостраждальцам по псевдомайдану,
добрый совет(от профэссора):
"Не говорите за обедом о большевизме и о медицине. И, боже вас сохрани, не читайте до обеда советских газет!
– Гм… Да ведь других же нет.
– Вот никаких и не читайте.
Вы знаете, я произвел тридцать наблюдений у себя в клинике. И что же вы думаете?
Пациенты, не читающие газет, чувствовали себя превосходно.
Те же, которых я специально заставлял читать «Правду», теряли в весе!
Мало этого! Пониженные коленные рефлексы, скверный аппетит, угнетенное состояние духа.."
--
и от меня..))
сделайте зарядку, попейте чайку, примите витаминку
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Кстаті, xyйлу дуже не подобається наші НАБУ і САП і він їх називає внєшнєє управлєніє. Може то була попитка догодить xyйлу ? Зєля ж там зібрався зустрітися із xyйлом, але я не розумію навіщо ? Xyйло з ним може зустрітися тільки для того, щоб підписати нашу капітуляцію. Я не розумію чого дєрьмаковські анали розганяють інфу про зустріч із xyйлом
Распорядок в клинике.и от меня..))
сделайте зарядку, попейте чайку, примите витаминку
прискорбно наблюдать, как фейковое становится многозначущей реальностью,
а реальность малоинтересной, малозначимой обыденностью..
и то, шо сегодня ночью бомбили-стреляли - уже никому и не интересно,
сколько летело, сколько сбили, куда прилетело - а нафиг, оно уже кому надо,
ну правда ж, фигня какая то..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Все те кто надеется что Зевласть снесут каким то майдауном с картонками, можете расслабится, этот вынес все уроки и промахи Януковича и сделает всё что бы остаться у руля диктатуры.
Пятница - смiтюк вещает в ожидании вечера под бутыль.
Странно, что "диктатура" его ещё не прибрала.
Зе уже всё просрал, он накуй никому не интересен, второй раз провернуть такое масштабное всенародное нае6алово как в 2019 уже не получится. Тем более с чем он пойдет на выборы ? С просранными территориями и подписанной капитуляцией ? В 2019 он нае6ал народ тем, что закончит войну. А сейчас он банкрот. А потом еще вернутся ветераны, которым этот пидар не давал демобилизации и ему пи3да с дерьмаком. Если не успеют сипаца на свою виллу в Италии то военные их разорвут накуй прямо на майдане и вставят в жеппу шампура от шашлычов как Каддафи
Востаннє редагував ohdesu: 25.07.2025 о 10:04
Ах вот оно что МихалычСергій Притула: Шах і мат. Акції керовані з Кремля, бо під час них не було тривог
З.Ы. как же хочется вечно оставаться у корыта и получать донаты от народа.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
дерьмака и сирника тоже нужно будет проверить у них же родственники в рашкеЗеленский: в законопроекте о независимости НАБУ и САП будет проверка на детекторе лжи для сотрудников с родственниками в России
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Суто для розваги: Subolg, як вважаєте, є у "журналіста" Бойка шанс нарешті дорватись до якоїсь хлібної посади? Помітять і оцінять, чи знехтують?
Недавно звільнилось, до речі, гарне крісло: багаторічна радниця САМОГО Дарія Зарівна того... вирішила зосередитись на інших справах (чи вирішили).
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
при цій владі точно ні
(с)Друзі, Ви відчули, як вчора смерділо гівном на вулиці Банковій у Києві? Не дивуйтесь: це обісрався Зеленський, який наказав доки не вручати Шабуніну підозру за вкрадений у ЗСУ автомобіль, хоча саме для цього слідчий викликав Шабуніна до столиці. А ще Зеленський сказав не вручати підозру ухилянту Шерембею, який разом з Шабуніним півтора року фіктивно рахувався в 207 окремому батальйоні ТрО.
Через це хочу вибачитись за свої слова. Кілька днів тому я написав, що, схоже, в Україні з’явився Генеральний прокурор – уперше з липня 1998 року. Не з’явився.
Не здивуюсь, якщо цю злодійкувату камарилью скоро поженуть геть туалетним віником. Вона того заслужила.
там скоріш за все отримає персональні санкції за розслідування по Лубінцю, який пздв гроші приватних донорів, які одночасно були послами деяких країн ЄС і по людськи намагались допомогти
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Маф, ну хоч би СД написало що з 15 млрд витрачених державою на утримання цього цирку, цирк Державі поверну десь 10ть
та і результати такі собі
за 180 днів аж 154 обвинувачення при тому, що зараз діється
не треба надзусиль щоб просто зайти в прозоро і за день наколупати матереалів 50-60
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks