Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нет, там с Притулой свой бизнес, к правительству они не имеют никакое отношение, ну и их не трогают, понятно не просто так...законы и порядки совка никто не отменял и не отменит.
З.Ы. Тут сейчас может быть обидное другое, Трамп только только начал правильно двигаться в нашем направлении, так эти руководители и великие вожди украинского народа опять всё обосрут на ровном месте и теперь Трамп точно махнет рукой и отвернется жопой.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Таки розворушили СБУшники кубло. Далі буде?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Так а кто сказал что есть коррупция в стране?
Свириденко про корупцію в Україні: надмірно роздута проблема![]()
Так НАБУ і САП в корупції як раз і не звинувачують. Все набагато гірше.
Трое душ посменно воют.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Лёха, зочем за мной повторяешь?Олексій Гончаренко
2 мин.
·
Після сьогоднішнього засідання — верховенство права в Україні остаточно закінчено.
Північна Корея.
З.Ы. Все те 9 , которые голосовали против из ПЕС святого Пэтра, наверное и всё что осталось от ценителей майданного шабаша 13-14 гг.
Т.е. прямой саботаж и отмывание бабла на войне без всяческого прогресса и нвешивание лапши лохторату первыми лицами государства это нормально ???
Юрій Ніколов.
А якщо я скажу, що НАБУ нищать через те, що детективи доторкнулись виробництва дронів. А там по засекреченим контрактам десятки мільярдів гривень віддали фірмам патнерів самого Зеленського, а також Єрмака і Арахамії. За даними "Укрправди", самому Міндічу навіть готували підозру.
Я не шучу. Всі дотичні до цієї сфери знають за якими юробличчя скриваються високомаржинальні секрети. Але це непрілічно говорити вслух, бо Путєн дізнається і нападе.
Не знаю, чи знають про це на Заході, у якого Зеленський просить гроші для українських виробників зброї, щоб оплатити наш захист і гешефт корєшей.
Не знаю, чи хочуть це знати українці. Хоча спрямування таких гігантських потоків на виробництво вже давно неефективних дронів-дальнобоїв корєшами президента - це відсутні гроші на виробництво необхідних ракет і своїх аналогів шахедів. НА ВЧАСНЕ виробництво, а не коли вже настав піздарєз.
За гроші американців і європейців відверто працювали на русню, а тепер кричать ЄС спасі.... Які ж вони наївні. На 95% впевнений що ініціатор цього шухеру точно не в Україні.
Не могут.
Если б ты вылез из информационной бульбашки своей методички,то увидел бы, что евроинтеграция Украины идёт полным ходом. Наши предприятия плотно сотрудничают с европейскими партнёрами. Наше законодательство приводится в соответствие к Европейскому. И ТД.
Шоп тебе было проще понять,это как гражданский брак. Все также права,но без штампа в паспорте. Возможно штампик в паспорте добавит прав. Но и обязанностей он тебе тоже добавит.
Ты шо настолько тупой,что даже не знаешь,что в командировки ездят работать ,а не отдыхать?)
Успокойся,отдыхать я поеду осенью. Если решусь на 11часовый перелет,то полечу на Фукуок.)
Востаннє редагував Антуриум: 22.07.2025 о 15:42
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks