Про моё гавно (с) напишите, пожалуйста, Слобожанин.И про мою, якобы известную вам непомощь - тоже.
Я уже просила. Но вы пропустили просьбу.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Про моё гавно (с) напишите, пожалуйста, Слобожанин.И про мою, якобы известную вам непомощь - тоже.
Я уже просила. Но вы пропустили просьбу.
А про не помощь Усика не желаете развернуть?
Или это другое?
А про Харьков? Чё так возбудились?
Или это другое?Возвращайтесь, поживите...обсудим
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ни черта не понятно... Попробуйте иначе объяснить.
В чем состоит вопрос /вопросы ко мне лично?
Харьков да, это совершенно другое (с) . Это даже нам, днепрянам, в войне живущим четвертый год,сложно на себя примерить.
Что есть про Харьков у вас в кармашике))? Не держите, рассказывайте уже пожалуйста)).
Не могу сказать, что я болел бы за Усика сильно и не уверен что смотрел бы матч, но сделал пару ставок за Усика и как бы к бою отношение стало заинтересованным - Усик должен победить. Правда я почему-то заснул прямо перед началом матча. Проснулся - мы с Усиком победили, он что-то уже говорил в микрофон. Шучу. Конечно, Усик победил.
В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум
це ще не зайшов мовний патруль з вимірюванням щелепи Усіка, та не зявились воїни ПЦІшного хреста, які б згадалт духовний звязок Усика з його як сам він казав духовним батьком Онуфрієм)))
так шо вата українського виробництва точно не гірша за кацапську
до речі, згадалось як проукраїнські хейтери залишили Україну ще без лднлшл чемпіона -Ломаченка, лише за те, що в ньоно трохи інші погляди на деякі речі
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
схоже пздць НАБУ
але всі грантожерські помойки почнуть кахати шабунін, набу - наступ на антикоррупційні органиСБУ та ОГП проводять спецоперацію із нейтралізації російського впливу на НАБУ
Як повідомляють наші джерела, прямо зараз відбувається серія обшуків у різних регіонах України. Детективам інкримінують державну зраду, незаконну торгівлю з рф, корупційні дії в інтересах олігархів тощо.
За попередньою інформацією, зафіксовано факти неофіційного впливу російських спецслужб на детективів Бюро. Зокрема, один з детективів передавав ворогу секретні дані через оточення Януковича. Інший - зрадив державу та вів незаконний бізнес з рф, сьогодні його затримала СБУ.
Деталі згодом. Судячи з усього, нас очікує багато цікавого
власне - Зеленський таки вичіщає політичний ландшафт, здорово що йде по покидькам, але сумно що тільки по " не своїх"
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Проукраїнські хейтери з Харкова взагалі стверджували, що путін хyйло лише за те, що в нього трохи інші погляди на деякі речі. Світ повний ненависті до брата
Следствие установило, что сотрудники НАБУ сотрудничали с активистами, журналистами и сливали им секретную информацию.
я би сказав допздлась антикоррупційна туса
Ещё надо про страдания от рускомовной алхим принести, переобувшейся и не раз Лободы и Сердючки, спивающей на руском)))))
Для полного комплекта страданий((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Навіщо я буду щось розповідати і доводити? І ви, і Вася маєте право на свої трохи інші ватні погляди на деякі речі. Ваші щоденні ранкові страждання дуже прикрашають це місце. Ви - зірка.Але якщо Ви ррозповісте як ви страдали
Трохи поспешіли (с) з утисненням (с) пригніченності
Вася один з найталановитішиих боксерів в своїй вазі. при чому в світі. та з поясами, мені наприклад сумно, що саме хейт та цькування з боку довіреної особи овоча лубінця, чи ведучого караоке на арбаті чи більш дрібних персонажій вимушує людей переставати робити те в чому вона молодці.
І да, я не пишу про власні страждання, я пишу лише про факти які свідчать про нашу єдність і потужність, вибачаюсь, що не пападаю в чкийсь марафоновський наратив
Я ж так і кажу: зірки.
І ви, і Вася. У своїй вазі.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks