Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якщо там житло робота і т.д. і на вулиці не ловлять в буси (нам то в новинах будуть говорите одне, а як там насправді - інфи нема) - то мабуть іноді (наголошую, іноді, а не завжди) жити вдома краще, де ти прожив левову частину життя, а не платити штукарь баксів ляху за його конуру
Навіть не можу уявити чого вона там може бути. Ні, теоретично то так, якщо ЄС (бо америм воно і нафіг не потрібно) збере контингент овер лям і за підтримки купи техніки (наземної та авіа) вирішить деокупувати теориторії, повернути їх Україні і прийняти Україну в ЄС.
P.S.: оце я фантастику загнув, да?
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Був в 2000му чи в 2001му році, західні території (до 1939го року була Польща там, батьківщина мого батька). Особливо (в силу віку) на все уваги не звертав, та й мандрували по родичам бухаючи на родинних застіллях. Що запам'яталось - чистота і порядок, в містах містечках і селах (у нас вже тоді села розвалені були суттєво, не кажучи про зараз). Гарнюні дороги всі поасфальтовані навіть між маленькими селами і якість/рівність дорожнього покриття така, що швидкість авто обмежена лише його ТТХ, а не тому що "она там зараз колдойобіни будуть". В порівннянні наші дороги в ті часи (та що там в ті, до великого крадівництва Зе навіть) - це просто треш. Родичу дали від заводу нову квартиру в новобудові. Так, прожив 10 чи 12 років в гуртожитку, але дійшла черга (бо купа будов по місту). Давали у нас квартира на початку 2000х заводським робітникам? Приїздимо до чергових родичів в село розміром 1,5-2 вулиці. Зима, невеличкий морозець 3 сніжинки пролітає. На вулиці села невеликий кран і декілька бригад будують нові привтані будинки. Ми, вражені, "шо за фігня?". Родичі пояснюють "для молодих спеціалістів сільського господарства після технікумів/вузів будують житло". Батька похресниця журналістка. Казала що щось копала про Лукашенка і написала/випустила в ефір. Люди в формі вивели з тролейбуса і завевши в якийсь фургон мовчки не говорячи ні слова трохи побили так щоб на тілі не було слідів". Зрузуміла за що і більше не копала. Як там зараз - навіть не знаю. Якщо цікаво - спитаю у знайомих білорусів...
Я думаю якщо ти звичайний робітник/лікар/науковець/сільский житель/та ін. і не лізеш в політику - можна жити спокійно і відносно нормально.
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
нет, я про полные семьи. Они выехали за месяц до вторжения, когда стало ясно, что риски большие. Жили в нескольких местах, в частности долго, если правильно помню, под Аликанте.
Надо будет пообщаться, но думаю, скорее всего вопрос заработка. Он программист, она, если правильно помню, нетехнический проджект менеджер. Им работы в Испании нет, а та что есть - это значительное понижение уровня жизни, особенно на фоне больших налогов, поэтому поехали в ту страну, где есть работа для обоих - Украину, раз уж появилась такая возможность.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Да это прикол был, если не понял. Кроме луки там был только гриб, и то только по докам
Та не только
Любителям прекрасТной жизни в белке и борцунам за канституционные права и свободы стоит посетить сию чудную страну
Востаннє редагував VitЁk: 17.07.2025 о 21:47
Еж 91 года. Если тот тип на 14 лет старше - в 2001 (когда лука стал) ему был 24
Я в таком возрасте интересовался исключительно вареником. Что там было в политике мне было поxуй.
Именно поэтому он и за "батька". Ибо кто там был до батька, ему и не ведомо
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks