Дід Панас ?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дід Панас ?
над Украиной летают два воздушньіх судна с транспондерами ПТНПНХ1 и ПТНПНХ2. на флайтрадаре сейчас оба, один над центральной Украиной другой над Одессой
буткевича забрали и у шабунина обшуки дома
следующий бигус и бутусов
дерьмак решил прижать опозиционных журналиство похоже шо скоро выборы
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
еврокомісар з питань прав людини написав різкого листа про стан справ із демократією в Україні
зєлє і дєрьмаку передають прівєт бо вони взагалі охуїли гандони - беруть гроші у ЄС, а поводять себе як в рашці
загальновідомо, якщо сидіти одразу на 2х стільцях, то можна порвать сраку
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Если так ото рвать про зелю и дерьмака так и стульчиков не надо.
Демократию им 6лядь подавай.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
у нас не демократия, а дерьмакратия (тотальна влада дерьмака)
петьман (с)Можна по-різному ставитися до діяльності Віталія Шабуніна, але за будь-яких обставин у нас відбувався діалог. Я вдячний йому за допомогу в створенні незалежної антикорупційної інфораструктури в Україні за часів моєї каденції. Але обшуки у Віталія я розцінюю значно ширше. Як прояв тотального наступу влади та найнятої нею портновської судово-правоохоронної мафії на антикорупційні органи з метою прикрити тих, хто заробляє на війні.
Це частина одного великого процесу. Як і зрив призначення нового очільника БЕБ, і феєричний законопроект слуг про амністію усім, хто здійснив злочини на оборонних закупівлях… Але це, на жаль, і частина процесу побудови в Україні авторитарного режиму, що є загрозою нашому європейському вибору.
Це виклик, який потребує наших спільних зусиль разом з громадянським суспільством та закордонними партнерами.
этой ночью опять расxуярят Киев.
но мне не страшно. на покрывале принт конституции с поправками про нату и ес.
по углам образы петьмана, кричащего армиявирамова
и большой крест ПЦУ, выложенный из фантиков конфет рошен на потолке
я полностью защищён.
пайехалийо6тваюмать
Борислав Береза
Вчора я отримав десятки привітань, після виходу меморандуму Майкла О'Флаерті, Комісара Ради Європи з прав людини, який не лише висловив занепокоєння з приводу порушень прав людини в Україні, але і вказав на неприпустимість переслідування опозиції, критиків влади та журналістів. І не лише вказав на це, а прямо пов'язав порушення владою прав людини в Україні з прогресом в євроінтеграції. Будуть порушення прав людини або необґрунтовані обмеження цих прав? Не буде ніякої євроінтеграції. Країну, в якій права громадян порушуються владою, не бачать частиною ЄС. І претензії тут не до того, хто на це вказав, а до тих, хто порушує. Володимир Зеленський, мова про вас і ваших посіпак.
Так, мало хто вірив, що європейці зреагують. Але для цієї реакції були задіяні багато моїх друзів в різних країнах, європейських колег по ПАРЄ, колег в з європейських МЗС і, звісно, правозахисників. А ще це декілька тижнів мого життя. Так, звичайний громадянин України, без офіційного статусу, зміг отримати результат. А тепер уявіть, чого ще можна було б досягнути в інших напрямках, якщоб був офіційний статус. І таких, як я, в Україні багато. Але владі потрібен не результат, а лояльність. Владі потрібні щиро віддані престолу, а не працюючи на Україну. Тому ми бачимо "5-6 успішних менеджерів", але не бачимо позитивних результатів. А Україні потрібні, як раз, результатии, а не менеджери Зеленського, які роблять успішним своє особисте життя.
До речі, вчора зі мною говорили "злі язики з Банкової" і кажуть, що "по-перше, ніхто не думав, що ти зможеш добігти аж туди, а по-друге, тут від цього палає". Я знаю, що деякі "розумахи" з Банкової хочуть мене "вжарити" після цього меморандуму. От дебіли. Ну, невже вони думають, що я це не врахував? Спробуйте і побачите наступний крок. А ще незабаром, в США вийде звіт Держдепу. Це так... Думки вголос. Думай...те, Вова, думайте.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
На Цензорі натрапив на коментарі по Шабуніну.
Це якийсь парад неадекватів, їйбо.
Народу, в особі окремих особливо полум'яних, пофіг, що відбувається, і пофіг, чим займався Шабунін. Їм досі нестерпно болить, що він нібито в 19-му агітував за Зеленського, а не Порошенка. А тому - хай згине в гєєнні вогняній і Шабунін, і решта журналістів, які мали необережність засумніватись в талантах Петра нашого безальтернативного. Пофігу на всі розслідування, спроби критики моновлади, бо прощення нема і бути не може; гріх цей нічим не змити.
Хворі люди.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Проснулась, а там ракеты на Львов Черновцы Броды буковину, божи((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Писькограю не нужна никакая евроинтеграция. Ему нужны деньги из ЕС, а панувать он хочет как его кумир xyйло или овощь. Писькограй это овощь на минималкаха прямо пов'язав порушення владою прав людини в Україні з прогресом в євроінтеграції.
Давненько под берёзами не срали
Все под кущем да под кущем
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Там Зеленский похоже по губам поиграл пацану. Все никак не может простить
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks