Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
саме веселе. що до угорців та слваків плавно впливать поляки і скоріш за все вступ до ЄС буде йти через визнання цього факту
подивимось що далі, або в ЄС та наступити власній пісні на горло, або та ну його нах той ЄС
от сука підар сивочолий, гадаю воно розуміло що НАТО та ЄС нам не світять ніяк, але тварина внесла в Конституцію нічого не варті побажання
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Борислав Береза
Вчора я отримав десятки привітань, після виходу меморандуму Майкла О'Флаерті, Комісара Ради Європи з прав людини, який не лише висловив занепокоєння з приводу порушень прав людини в Україні, але і вказав на неприпустимість переслідування опозиції, критиків влади та журналістів. І не лише вказав на це, а прямо пов'язав порушення владою прав людини в Україні з прогресом в євроінтеграції. Будуть порушення прав людини або необґрунтовані обмеження цих прав? Не буде ніякої євроінтеграції. Країну, в якій права громадян порушуються владою, не бачать частиною ЄС. І претензії тут не до того, хто на це вказав, а до тих, хто порушує. Володимир Зеленський, мова про вас і ваших посіпак.
Так, мало хто вірив, що європейці зреагують. Але для цієї реакції були задіяні багато моїх друзів в різних країнах, європейських колег по ПАРЄ, колег в з європейських МЗС і, звісно, правозахисників. А ще це декілька тижнів мого життя. Так, звичайний громадянин України, без офіційного статусу, зміг отримати результат. А тепер уявіть, чого ще можна було б досягнути в інших напрямках, якщоб був офіційний статус. І таких, як я, в Україні багато. Але владі потрібен не результат, а лояльність. Владі потрібні щиро віддані престолу, а не працюючи на Україну. Тому ми бачимо "5-6 успішних менеджерів", але не бачимо позитивних результатів. А Україні потрібні, як раз, результатии, а не менеджери Зеленського, які роблять успішним своє особисте життя.
До речі, вчора зі мною говорили "злі язики з Банкової" і кажуть, що "по-перше, ніхто не думав, що ти зможеш добігти аж туди, а по-друге, тут від цього палає". Я знаю, що деякі "розумахи" з Банкової хочуть мене "вжарити" після цього меморандуму. От дебіли. Ну, невже вони думають, що я це не врахував? Спробуйте і побачите наступний крок. А ще незабаром, в США вийде звіт Держдепу. Це так... Думки вголос. Думай...те, Вова, думайте.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks