Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 744, показано з 1 по 20.

Тема: Загальна флуділка. Черговий том

Комбінований перегляд

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 590

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Доречі, у братів поляків сьогодні памятна дата

Дуда підписав Закон
    ну що? чекаємо на репарації?
    любопытно будет наблюдать, как усиленно засовывают себе свой язык в жопу те, кто георизировал геноцидников.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 384

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    любопытно будет наблюдать, как усиленно засовывают себе свой язык в жопу те, кто георизировал геноцидников.
    саме веселе. що до угорців та слваків плавно впливать поляки і скоріш за все вступ до ЄС буде йти через визнання цього факту
    подивимось що далі, або в ЄС та наступити власній пісні на горло, або та ну його нах той ЄС
    от сука підар сивочолий, гадаю воно розуміло що НАТО та ЄС нам не світять ніяк, але тварина внесла в Конституцію нічого не варті побажання
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    83 660

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    саме веселе. що до угорців та слваків плавно впливать поляки і скоріш за все вступ до ЄС буде йти через визнання цього факту
    подивимось що далі, або в ЄС та наступити власній пісні на горло, або та ну його нах той ЄС
    от сука підар сивочолий, гадаю воно розуміло що НАТО та ЄС нам не світять ніяк, але тварина внесла в Конституцію нічого не варті побажання
    треба для вигляду відступити, а потім знов наступити. але не з нашим колективним ай кью
    Слава Йсу і ЗСУ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 364

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Це Берези рук справа.

Борислав Береза
    Вчора я отримав десятки привітань, після виходу меморандуму Майкла О'Флаерті, Комісара Ради Європи з прав людини, який не лише висловив занепокоєння з приводу порушень прав людини в Україні, але і вказав на неприпустимість переслідування опозиції, критиків влади та журналістів. І не лише вказав на це, а прямо пов'язав порушення владою прав людини в Україні з прогресом в євроінтеграції. Будуть порушення прав людини або необґрунтовані обмеження цих прав? Не буде ніякої євроінтеграції. Країну, в якій права громадян порушуються владою, не бачать частиною ЄС. І претензії тут не до того, хто на це вказав, а до тих, хто порушує. Володимир Зеленський, мова про вас і ваших посіпак.

Так, мало хто вірив, що європейці зреагують. Але для цієї реакції були задіяні багато моїх друзів в різних країнах, європейських колег по ПАРЄ, колег в з європейських МЗС і, звісно, правозахисників. А ще це декілька тижнів мого життя. Так, звичайний громадянин України, без офіційного статусу, зміг отримати результат. А тепер уявіть, чого ще можна було б досягнути в інших напрямках, якщоб був офіційний статус. І таких, як я, в Україні багато. Але владі потрібен не результат, а лояльність. Владі потрібні щиро віддані престолу, а не працюючи на Україну. Тому ми бачимо "5-6 успішних менеджерів", але не бачимо позитивних результатів. А Україні потрібні, як раз, результатии, а не менеджери Зеленського, які роблять успішним своє особисте життя.

До речі, вчора зі мною говорили "злі язики з Банкової" і кажуть, що "по-перше, ніхто не думав, що ти зможеш добігти аж туди, а по-друге, тут від цього палає". Я знаю, що деякі "розумахи" з Банкової хочуть мене "вжарити" після цього меморандуму. От дебіли. Ну, невже вони думають, що я це не врахував? Спробуйте і побачите наступний крок. А ще незабаром, в США вийде звіт Держдепу. Це так... Думки вголос. Думай...те, Вова, думайте.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті