Здрастуйте наші друзі та помічники. Ми з Ксюшею у селі. У Ксюші все більш-менш нормально. Її засмучує, що вона так чекала літо, щоб купатися на річці, але погода не може ні як налагодитися. То сильні вітри, то прохолодно. Думала, що хоч у селі купатимиться в басейні, я набрала, але відколи ми приїхали, вона купалася всього два рази. І то я кип'ятила воду, щоб у басейні хоч трохи була тепла вода. А вчора ввечері дідусь косив траву у дворі, а я громадила, то було холодно, що з погодою, не зрозумію!
Бабуся вже двічі Ксюше купувала кавун, Ксюша його просто обожнює, вона звичайно любить майже всі фрукти, але кавун особливо, а от диню чомусь не дуже. Я навіть купувала один раз дітям питохайю, щоб спробувати і дізнатися який у неї смак, мені здалася несмачна, а дітям дуже сподобалося. А ось солодощі Ксюша не любить, ні торти ні шоколад ні цукерки вона не любить і тому має здорові зуби.
Ксюша щодня катається на велосипеді і я з нею ходжу пішки, тому що їздять машини і Ксюша так швидко їздить, що мені доводиться за нею бігти, а їй дуже подобається, що вона це робить сама!
Ми дуже просимо Вашої уваги, Вашої підтримки, Вашої допомоги. Ксюша дуже хоче бути хоч трохи самостійною, Ви навіть уявити не можеш, що дитині навіть не потрібно нагадувати, що потрібно робити зарядку, вона ставить сама собі таймер на планшеті і робить вправи по зміцненню шиї, спини, рук і ніг. Сама, сама-тільки уявіть яке у неї бажання покращити своє здоров'я, а вона всього лише дитина з ВЕЛИКОЮ МРІЮ!!!
Відкриваємо збір на лікування в вересні.
Надходжень не було!
Реабілітація з 08.09.2025 р. 37 800 грн
Крісло колісне 34 977,40 грн
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 72 777,40 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023
![]()
Bookmarks