Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Тобто 8 тис в місяць то правда. Шок. Тоді зрозуміло чому немає бажаючих працювати а тим паче ще щось і вчити.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
десь колись настав період, коли
оцифровали формулу утрировано наприклад
(1грн + 1$)/л.ч. * N пр. /(ед.ч.) * Х(i) = якась куйня корисна )
та обізвали цю лобуду ERP, ще й графіки красівіє намалювали за будь який період.
почали торгувати цим потужним менежерам за 1 млн. у.е. - так почалась епоха процвітаня та натхненя.
Ненадовго, бо мудрішим менежарам влопатилось гарна ідея, що користувачив ERP ще треба навчати за гроші, сертефікувати, вводити стандарти, щоб хтось чужий не втручався до їх їдальні з пирогом.
Так почалась епоха систематизованої диктатури хаосу (парадокс, так?)
п.с. начебто потрібно навчатись не то шоб користуватись ERP(навіть М) системами, а скоріше предметної частини до якої цю лобуду застосовують ), але директорам/менеджерам володарям бізнесів видніше - нехай буде так, все одно пздц вже неминучий.
А у судових виконавців ще є ЗП в мільйони чи таки якось обмежили?
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
Якщо людина прийшла влаштовуватись на роботу за 8 000грн і вміє читати хоча б по складах, вона вже має кваліфікацію вище ніж потрібна на тій посаді. Як на мене набагато вищу.
Шурик, мерчи работают в нашем сегменте на не менее чем 4 работодавця. специфика така. и ни один из работодавцев не платит сильно больше.
кроме объявленной з/п есть также бонусация и стимулирование по итогам акций и пр.
Тобто потрібно працювати аж на чотирьох щоб вижити. Звичайно 50+ з цього будуть просто ржать, а не те що ще щось вивчати.
можно вообще не працювати и роскошно жить.
но если ты не годишься ни на что другое, кроме как расставлять бутылочки на полке - да. треба рвать сраку на 10 работах.
проснувшись утром, открой список Форбс 100. не нашел себя там? пздуй бутылочки расставлять.
жизнь - боль.
На каком месте ты?
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Глобус за лопату платить більше.
Ніж навіть розставляти бутилочки на чотирьох роботах.
Не думаю що на лопаті працювати складніше.
I'm in a place where there's no space and time
* * *
ок, настроение поговорить. отлично. Глобус молодец, что за лопату платит больше. но там же и рили копать надо. а не расставить три ящичка бухла и попить кофе два часа. и, собственно, если тело предпочитает нихера не достигать а лишь получать свои жалкие 30 - 50 тысяч грн в месяц - разве то плохо? что ты, Шурик, имеешь против дауншифтеров? пищевую цепочку на одних ротшильдах не построить
250 грн в час оператор экскаватора
Вахтой за месяц 250+ часов
Нужно иметь возможность ездить по Украине так что деды 60+ в приоритете
Смотрю видео с Кирилловки и Бердянска...ну что можно сказать , геббельсТВ со своей пропагандой нервно курит рядом с говномарафоном...никакого тцк, люди спокойно толпами отдыхают, забитые улицы, пляжи, нет медуз, шашлык машлык и никакой войны...
Тю, если хорошо поставлен голос, можно хоть на радио хоть на секс потелефону
А если ещё мозги присутствуют, то ваще
Да, мне предлагали
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks