Не. В корне заблуждаетесь
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не. В корне заблуждаетесь
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
если мне то возможно,
но у нас срач в чате ЖК бывал пока не поставили массово стабы и управляющая компания присылала электрика что-то там настраивать в нашей ТП .... опять же у нас бывало от 170 до 270 прыгало, именно после обстрелов и когда шло восстановление сетей по городу, после деоккупации.
до того 100% знаю, что в ТП были трансформаторы сухого типа, после деоккупации ( ТП была повреждённая очень сильно) поставили новые уже масляного типа и именно после замены долго что-то там настраивали от скачков.
Ще раз:
Ми платимо не за потужність, а за енергію.
Wh=P*t. В той же час теплова енергія, яка виділяється в опорі залежить від квадрату напруги Q=I*I*R*t або Q= U*U*t/R. Тобто щоб виробити якийсь обсяг теплової енергії, який піде на нагрів, необхідно витратити час: t= Q*R/(U*U). Тобто, для приладів, які мають регулювання температури при збільшенні напруги енергія, яка споживається із мережі, не зміниться так як час роботи в такому випадку обернено залежить від квадрату напруги
Для двигунів, техніки з інверторними перетворювачами (сучасні холодильники, кондиціонери, пральні машини) та імпульсними блоками живлення ( Персональні комп'ютери, телевізори та інше) споживання також не зміниться
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Глобус, так шо поменяется то? И почему?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Майте терпіння. Вже писав, що до влади прийшов другий-третій ешелон ригів, вчорашні дублери і перспективні юноші. Бути помічниками нардепів, а потім одразу в геополітику - не все акуратненько виходить. Та ще ж і яких депутатів: один - Сивковича (пан Г.), другий - Тедєєва, від "савлоховских" (пан Є.). По традиції, учні повинні перевершити вчителів, так що...
Та ще ж, дозвольте вкотре нагадати, час воєнний, а влада, як на гріх, монопольна, і трохи глухувата нащот голосів юрби. І все це так і спокушає, так і провокує...
P.S. Петру Олексійовичу б цю моновладу; ото б він розвернувся. Не дали, сволочі...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
То есть платить я за этот "усиленный световой поток" буду больше. Так?
кВТ в час будет потребляться больше, если я верно понимаю.
С фенами для сушки волос так же будет, верно? Я сушу голову 7 минут три раза в неделю. И мне не важно, 50 градусов температура воздуха или 55, т.к. это не сделает процесс более быстрым.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks