Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 255 з 265 ПершаПерша ... 155205245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5293, показано з 5 081 по 5 100.

Тема: Загальне флудільне. Черговий том.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 678

Типово

Не. В корне заблуждаетесь
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    8 396

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Не. В корне заблуждаетесь
    если мне то возможно,
    но у нас срач в чате ЖК бывал пока не поставили массово стабы и управляющая компания присылала электрика что-то там настраивать в нашей ТП .... опять же у нас бывало от 170 до 270 прыгало, именно после обстрелов и когда шло восстановление сетей по городу, после деоккупации.

до того 100% знаю, что в ТП были трансформаторы сухого типа, после деоккупации ( ТП была повреждённая очень сильно) поставили новые уже масляного типа и именно после замены долго что-то там настраивали от скачков.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    58 731

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я тебе прошу, гадаю, що публічно це прозвучало лише після того, як вирішили питання з передачою непублічно через треті країни
    та сама хня як з Таурасами
    Походу отбой тревоги, не те бумаги подсунули для озвучивания

Для Дніпра, окрім тих ракетно-дронових ударів, які бачимо, жодної іншої загрози не існує, — Буданов

Що стосується області, бойові дії там тривають давно і без змін, наголосив керівник ГУР МО.

Дописів
    3 693

Типово

не сперечаюсь, але у нас з нерезистивного лише телевізори та інші прилади з вмонтованим щось типу стабілізатора

просто твердження, що нічого не зміниться для споживача - хибне і протирічить курсу фізики восьмого класу і сконцентровує в собі всю неповагу до споживачів і громадян

А в США взаглі вчетверо менше платять, бо там 110В. От де розумні люди живуть.

Ну розписали ж вже розумні люди все по поличках. Ну не тямиш в темі, чого ото зі своїм восьмим класом ганьбитися...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Так шо будет с резистивной уже трижды расписали
    так багато писали, але в стилі "зійдуться, а якщо ні, ну буде два тунелі"
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    А в США взаглі вчетверо менше платять, бо там 110В. От де розумні люди живуть.

Ну розписали ж вже розумні люди все по поличках. Ну не тямиш в темі, чого ото зі своїм восьмим класом ганьбитися...
    заздрю тобі - раз по телевізору сказали, значить це так і є)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 678

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    если мне то возможно,
    но у нас срач в чате ЖК бывал пока не поставили массово стабы и управляющая компания присылала электрика что-то там настраивать в нашей ТП .... опять же у нас бывало от 170 до 270 прыгало, именно после обстрелов и когда шло восстановление сетей по городу, после деоккупации.

до того 100% знаю, что в ТП были трансформаторы сухого типа, после деоккупации ( ТП была повреждённая очень сильно) поставили новые уже масляного типа и именно после замены долго что-то там настраивали от скачков.
    Ну это совсем другая история.

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 678

Типово

так багато писали, але в стилі "зійдуться, а якщо ні, ну буде два тунелі"
    Ну как так то?

Ну ффффатит уже.
    Не омом единым. Да и по нему не все так как ты представляешь. Вроде доступно все расписали.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Ну как так то?

Ну ффффатит уже.
    Не омом единым. Да и по нему не все так как ты представляешь. Вроде доступно все расписали.
    ***, питання було - зміниться щось для споживача чи ні?
    мій пост був про те що зміниться, ваша писанина про те що майже не зміниться

Дописів
    2 399

Типово

Ще раз:
    Ми платимо не за потужність, а за енергію.
    Wh=P*t. В той же час теплова енергія, яка виділяється в опорі залежить від квадрату напруги Q=I*I*R*t або Q= U*U*t/R. Тобто щоб виробити якийсь обсяг теплової енергії, який піде на нагрів, необхідно витратити час: t= Q*R/(U*U). Тобто, для приладів, які мають регулювання температури при збільшенні напруги енергія, яка споживається із мережі, не зміниться так як час роботи в такому випадку обернено залежить від квадрату напруги
    Для двигунів, техніки з інверторними перетворювачами (сучасні холодильники, кондиціонери, пральні машини) та імпульсними блоками живлення ( Персональні комп'ютери, телевізори та інше) споживання також не зміниться
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    3 693

Типово

Мені для цього не потрібно слухати телевізор, в мене освіта хоч і одна, але пов'язана з електрикою.
    Але хто я чи пан Андрій проти "кущів". Сказали, що Ахметов краде в Глобуса, значить так і є...

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 678

Типово

Глобус, так шо поменяется то? И почему?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Мені для цього не потрібно слухати телевізор, в мене освіта хоч і одна, але пов'язана з електрикою.
    Але хто я чи пан Андрій проти "кущів". Сказали, що Ахметов краде в Глобуса, значить так і є...
    як би ти знав хто такий кущ і хоч раз його читав, то знав би. що він пише про макроекономіку)))
    так в мене освіти не повязані з електрикою, тому замість телевізора я читаю Куща і ще багато чого
    а про закон Ома просто в щколі добре вчився

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Глобус, так шо поменяется то? И почему?
    вивчай

Дописів
    3 693

Типово

Якщо ти це сам придумав, а не з "кущів" витяг, то резюме тільки одне. Може колись ти і добре вчився, але зараз геть отупів.
    Тобі вже на формулах все пояснили, а в тебе тільки відмовки...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Якщо ти це сам придумав, а не з "кущів" витяг, то резюме тільки одне. Може колись ти і добре вчився, але зараз геть отупів.
    Тобі вже на формулах все пояснили, а в тебе тільки відмовки...
    відповідь нижче, теж можеш почитати, а вже потім зможеш хизуватись своєю електричною освітою)

Дописів
    2 399

Типово

як би ти знав хто такий кущ і хоч раз його читав, то знав би. що він пише про макроекономіку)))
    так в мене освіти не повязані з електрикою, тому замість телевізора я читаю Куща і ще багато чого
    Ви взагалі читали що я вам писав?
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 633

Типово

я не сперечаюсь, що та гнидотина була окуївша, але ті хоч якось закони виписували, так з корупційними схемами, але їх ховали, механізми схем були не на поверхні, а ці просто безсоромно....
    Майте терпіння. Вже писав, що до влади прийшов другий-третій ешелон ригів, вчорашні дублери і перспективні юноші. Бути помічниками нардепів, а потім одразу в геополітику - не все акуратненько виходить. Та ще ж і яких депутатів: один - Сивковича (пан Г.), другий - Тедєєва, від "савлоховских" (пан Є.). По традиції, учні повинні перевершити вчителів, так що...

Та ще ж, дозвольте вкотре нагадати, час воєнний, а влада, як на гріх, монопольна, і трохи глухувата нащот голосів юрби. І все це так і спокушає, так і провокує...

P.S. Петру Олексійовичу б цю моновладу; ото б він розвернувся. Не дали, сволочі...
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 413

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Ви взагалі читали що я вам писав?
    Адрій, я завжди Вас читаю, навіть якщо Ви пишите не для мене.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 252

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис

Для лам накаливания - да, мощность как и световой поток увеличится.
    То есть платить я за этот "усиленный световой поток" буду больше. Так?
    кВТ в час будет потребляться больше, если я верно понимаю.

С фенами для сушки волос так же будет, верно? Я сушу голову 7 минут три раза в неделю. И мне не важно, 50 градусов температура воздуха или 55, т.к. это не сделает процесс более быстрым.

Сторінка 255 з 265 ПершаПерша ... 155205245246247248249250251252253254255256257258259260261262263264 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті