Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
все понятно, нічого сказати, та і що там можна сказати людині у якої освіти трохи більше ніж середня, просто зеленінці навіть не шифруються, просто свій схематоз прикрили потребами оборони
а забув додати, що експортом зброї та технологій буде займатися 24річна соска з вигаданою гошкою та бекграундом в півмільйона доларів.
гадаю після такого сцання електорату в очі навіть у запаяних повинні шори впасти
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
я не сперечаюсь, що та гнидотина була окуївша, але ті хоч якось закони виписували, так з корупційними схемами, але їх ховали, механізми схем були не на поверхні, а ці просто безсоромно....
ми ще скоро побачимо що найпотужніший найвеличнішо напідписував з США та брітами, впевнений будемо в шоці
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Щмигаль про боротьбу з корупцією та повернення 80% понауїхав, Притула про громадянства, книгарня просто закреслює рядки Конституції на день Конституції, інститут нацпамяті про освіту Гітлера та його культурний рівень, стволка по Сумам та Запоріжжю, КАБИ по Дніпру - якийсь тотальний пздцьУ найближчі 3 роки в Україні скасують банківську таємницю, — нардеп Ярослав Железняк.
Податкова без рішення суду зможе бачити, скільки грошей рухається на Ваших банківських рахунках.
владимир александрович лучший президент за всю историю Украины! Он делает всё для народа и борется с олигархами. Петьман падла такая наживався постоянно на вийни, а владимир александрович работает не покладая рук и каждый день записывает обращения к народу. Нужно только посадить петьмана и тогда владимир алесандрович будет править страной вечно
220-230
Андріє, підкажіть будь ласка, мої шкільні знання та калькулятор кажуть що після переходу споживання та вартість збільшиться на 10%, я все вірно розумію?)
Все сильно зависит от типа нагрузки
Если коротко то нет
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Дтек тоже убеждает, что нет. Но кому сейчас можно верить)?
На повышение цены на электро я давно перестала обращать внимание, это афера века впринципе все повышение на все))))
Я на знаю как выживают те, у кого как и до повышений этого всего, пенсия осталась 3 с чем-то ка(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Если правда, то судя по видео никто в тех блиндажах и не сидел, русьня спокойно зашла и заняла...а вы про дытэк и повышение тарифов переживаете...ЗС РФ, ймовірно, зайшли в перше село в Дніпропетровській області — Дачне
З'явилося відео, як російські військові займають там бліндажі та вивішують прапори РФ. Український військовий «Мучной» підтверджував втрату села. За його даними, з Дачного росіяни ще на півкілометра вклинилися вглиб Дніпропетровської області.
Генштаб офіційно втрату Дачного не підтверджував. На карті Deep State Дачне перебуває під контролем ЗСУ, а мінімальна ділянка на краю села в сірій зоні.
Теперь ещё Буданов очнулся...(((
На что они рассчитывали тогда....((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks